- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
Viktor0610 #171396 üzenetére
Nem vagyok jártas benne. Az meg van, hogy a VPN maszkolja a hálózatot, de teljes telón vagy csak a böngészőben? Hogy a legegyszerűbb beállítani?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #171134 üzenetére
Ez egy Oneplus7 okostelefon. Gyári minden. Ezen nincs külön launcher beállítás. Így akkor nem tudok megszabadulni ettől a laptól?
-
Met
nagyúr
válasz
Viktor0610 #170425 üzenetére
Amikor beállítom a témát, nullázom a messengert, elindítom akkor chatfej.
Újraindítom a telefont, már buborék. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #170420 üzenetére
-
Met
nagyúr
válasz
Viktor0610 #170420 üzenetére
A google másik felét meg én néztem át mióta megvan a telefon
-
Met
nagyúr
válasz
Viktor0610 #170414 üzenetére
Néha véletlenül megjelenik.
Most is, miután sokadszor végigjártam ugyan azokat a beállításokat amiket a videóban látok, megjelent a kerek, aztán újraindítottam, hogy hátha sikerült, de maradt a szögletes. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #170403 üzenetére
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #170401 üzenetére
Mikor rábökök, megkérdezi, hogy a saját érdekemben védve van a gépem, engedélyezem-e a felrakást. Engedélyeztem. -
citkar
addikt
válasz
Viktor0610 #168823 üzenetére
Próbálkoztam, a kábel és a tisztítás nem segített, de dokkolón próbáltam (azon belül is több porton) és azzal lehet baj, mert ugyanazzal a kábellel a gép USB portján megy probléma nélkül.
-
válasz
Viktor0610 #168784 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, de nem foglalkozom vele tovább.
-
bdani94
tag
válasz
Viktor0610 #168494 üzenetére
Probáltam 2 kontrollerrel is de egyik se ment.. pedig az egyik az zsír új :/ de például a Gta San andreas megy.
-
efi99
őstag
válasz
Viktor0610 #168484 üzenetére
A telefonokban évek óta nincsen közelségérzékelő, ahogy ebben sincs. Telefonáláskor azt érzékeli, hogy a kijelző felső harmadát fizikailag megérinti valami (a fül).
-
KubanitoS
veterán
válasz
Viktor0610 #168390 üzenetére
Csak nem bírtam magammal, megért 6000 forint "kockázatot" a dolog és végül is jól jöttem ki.
Tehát a lényeg: egyszeri fix árért gyakorlatilag reklámmentes "pro" verzióm lett, egyes egyedül a több eszköz közötti szinkronizálás hiányzik, ehhez kell az évi 13 ezres előfizetés. Csak azt nem értem miért nincs ez normálisan leírva playen...
-
KubanitoS
veterán
válasz
Viktor0610 #168388 üzenetére
Azt meg tudnád mondani, hol látod az előfizetéshez járó funkciókat?
-
KubanitoS
veterán
válasz
Viktor0610 #168386 üzenetére
Érdekes a helyzet ezzel a progival.
Ez az alap:
https://play.google.com/store/apps/details?id=lt.noframe.fieldsareameasureA programot elindítva kb 13 ezer forintért lehet éves előfizetést venni és akkor PRO verzió lesz belőle.
----
Itt van a már linkelt PRO:
https://play.google.com/store/apps/details?id=lt.noframe.fieldsareameasure.proEz ugye egy egyszeri előfizetési díjnak tűnik, de ki tudja a progin belül vajon kell-e még költeni? Igazából ez lenne a kérdés. Nyilván ez az egyszeri 6000 forint túl szép, hogy igaz legyen a 13 ezres évenkénti előfizetési díjhoz képest.
Vajon mi lehet a buktató?
-
Elemental
addikt
válasz
Viktor0610 #168325 üzenetére
Meg is csináltam. Köszi!
Igazából azért kellett, mert ezt az engedélyt nem engedte sehogyan megadni neki, és a képernyő zárolás gesztus nem működött jól. Samu one UI 6.0. Nem bétával jól működik.
-
Elemental
addikt
válasz
Viktor0610 #168317 üzenetére
Nem is voltam benne, apk-ból telepítettem.
-
válasz
Viktor0610 #168318 üzenetére
Igen, hülye vagyok, a windows így működik, a kukából végleg lehetett törlni a fölöslegeseket (bár nagy a biztonság, igazolni kellett a személyazonosságomat
).
Szóval köszi a tippet, úgy tűnik, hogy kb. 1500 névjegyet sikerül törölni, remélhetőleg nem jönnek vissza.
-
válasz
Viktor0610 #168308 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, ez van az A70-en is, mindegyik ottlevő fiók kiválasztva, benne a születésnapokkal, ünnepnapokkal, de a szinkronizálás nem működik...
-
laleeee
őstag
válasz
Viktor0610 #168298 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül hogy miért nem nyílnak a beágyazott YouTube videók sosem az alkalmazásban ? új telefonom van android 13 és ez nagyon idegesít
-
laleeee
őstag
válasz
Viktor0610 #168298 üzenetére
Ó köszi
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Viktor0610 #168286 üzenetére
Köszönöm, megyek oda
-
tobias40
veterán
válasz
Viktor0610 #168257 üzenetére
Ok,köszönöm mindenkinek,megpróbálom a Samsungét...
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #168082 üzenetére
Lehet, hogy nem pont ilyen, a netről vágtam ki.
A hírek és egyebek alatt, legalul.
Ha jól emlékszem az AI-t hozná elő. -
válasz
Viktor0610 #168050 üzenetére
Pedig az első fele jobban hangozna
Akkora magas labda a kérdés, hogy nem lehetett kihagyni.
-
bringasisti
őstag
válasz
Viktor0610 #168009 üzenetére
Karácsonyi ajándék?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #167941 üzenetére
Nem figyeltem oda, s szemüveg sem volt rajtam, így véletlenül rákattintottam.
Egyébként a Kaspersky sem talált semmit, ezt is kipróbáltam.
Most gyári visszaállítást kellene csinálni, hogy biztos legyek abban, hogy az adataim nincsenek veszélyben? -
válasz
Viktor0610 #167914 üzenetére
Ó hogy szakadjanak meg
.
Gondolom nem járható út a törlés, hisz a rendszer része, root nélkül nem menne, adb alól pedig hiába törölném a user/0 alól, a régebbi verziót nem engedné telepíteni csomagütközés miatt. Root nálam nem opció.
Köszi az információt. -
Chris0321
veterán
válasz
Viktor0610 #167915 üzenetére
Nem most kezdte, a programok frissítésekor is ezt csinálja csak akkor nem zavar mert amint visszajön a wifi az folytatja a letöltést.
Megpróbálom lecserélni a wifit, már elég régi bár egyébként működik.
Egyébként egy ilyen wifim van.
Nem hittem, hogy a wifivel lenne gond, mivel a bluetooth is mindig elszáll a telefonon amikor a wifimegszakad. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167885 üzenetére
Igen, ez mondjuk bosszantó sok widgetnél, hogy a valós fizikai méretének kétszeresét is elfoglalja az üres szél.
Egyébként a Swiftkey miért nem tud normálisan átköltözni, hogy átvegye az előző telefonról a beállításokat? Megvan adva email, biztonsági mentés.. de mindig elölről kell kezdeni.
A másik, hogy miért nem hajlandó évek alatt magától tanulni?
Az elváló igekötőkre gondolok.
Valamit rosszul csinálok? -
-Maci-
addikt
válasz
Viktor0610 #167885 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat.
Akkor turkálok egy kicsit a widget szerkesztőben. -
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #167870 üzenetére
-
vacs
veterán
válasz
Viktor0610 #167861 üzenetére
Plusz, ha valaki csak Samsungot használt, akkor neki ez a gyári android.
-
nfsu17
veterán
válasz
Viktor0610 #167863 üzenetére
De nem jelenti azt
Az egyik a Samsung, a másik meg a Realme által módosított
Egyik....másik
Tehát ugyan az vonatkozik mindkettőre.
De mi vonatkozik rá?Hát hogy módosított...egyik is, másik is.
Tehát nem gyári.Persze kiírhatta volna, hogy a ...samsung által módosított....de akkor meg szóismétlés lett volna.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167861 üzenetére
Ki írt olyat?
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #167847 üzenetére
Nem drága így megvettem az új SE verziót. Általában nem éri meg a kis fejlesztőknek ha több évig ugyanaz a program van és azt frissítik a végtelenségig. Egyszeri vásárlás nem hoz egy idő után stabil, rendszeres bevételt. Az előfizetés meg nem vonzó sok embernek. Szerintem még mindig jobb ha csinál egy másik alkalmazást, ami újra egyszeri vásárlással feloldható. Így is szerintem pár évig ezt fogja frissíteni. 5-8 év után meg ha újra meg kell venni mást nabumm.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #167851 üzenetére
A Bitdefenderrel volt a problémám.
Mivel lejár az előfizetésem, ki akartam próbálni más alkalmazást is, így eltávolítottam.
Egy hét után úgy döntöttem, hogy visszarakom.
Telepítés után a Bitdefender értesítése alap értelmezetten ki van kapcsolva.
Mikor elindítom az appot, írja, hogy engedélyezzem az értesítést.
Rákattintok, s kiírja, hogy már engedélyezve volt az értesítés.
Pedig ugye ki volt kapcsolva, meg is néztem.
Ezért gondoltam, hogy van valami maradvány utána, de végül nem talált semmit ez az alkalmazás sem.
A Recovery-ből szoktam törlést csinálni. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Hát ez hihetetlen , hogy mindegyik variálni kezd ...
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Az ingyenes verzió is jó még erre?
-
tomazin
veterán
válasz
Viktor0610 #167827 üzenetére
A ketto kozott van par ev, kb 3-4, az enyem olyan 5eves, parome 2 korul.
Kartyahely nem szamit, probaltam mindkettoben, ugyanaz. -
tomazin
veterán
válasz
Viktor0610 #167825 üzenetére
De egy masik vodas simmel meg lte-n van es szakadas sincs (dupla simmel sem)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167801 üzenetére
Android 11.
De megvan, az Adblcok Browser volt a ludas..
Le volt tiltva a vagolapra másolás
-
válasz
Viktor0610 #167784 üzenetére
Oksa, köszi.
-
válasz
Viktor0610 #167762 üzenetére
Köszi.
Elment rá 1-2 napom, és pár hajszálam is kihullot, mire rájöttem, hogy mi okozza a gondot...
Playben elég, ha értékelem és oda kommentelem a problémát, vagy a visszajelzés részen található email címre írjak nekik? Ha utóbbi, akkor mehet magyarul, vagy inkább angolul? -
Aurig@
őstag
válasz
Viktor0610 #167633 üzenetére
Köszi
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Viktor0610 #167621 üzenetére
Igen, így gondolom én is, ebben egyetértünk
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Viktor0610 #167619 üzenetére
Ez így nem igaz, a féltéd nem ez. Ez ítélkezés azokról, akik pl nem használnak ilyet. Én csak kérdeztem, hogy miért jó ilyen módszerrel tudni, hogy pl. a játszótéren, egy plázában mittomén hol van a gyerek.. mondja hova meg yés ott van, változás van és az fontos vagy lényeges, akkor jelzi. De azt hogy nem követem így nyomon, akkor én nem féltem a gyerekem, az enyhe túlzás és előítéletesség
és tagadása saját elvednek, hogy mások vagyunk. -
boborján2
senior tag
válasz
Viktor0610 #167578 üzenetére
Szeretem ezt az ászf-el dobálózást. Az nincs benne véletlenül ,hogy olyan kód nem jöhet felém az oldalról ,amitől szaggat vagy lefekszik a böngésző??
(Nem ,nem érdekel ki és milyen reklámot gyárt és jeleníttet meg, én velük ászf azerint nem állok kapcsolatban!)Egyébként az is egy trükk ,hogy előfizetek ,hiszen engem nem zavarnak a reklámok , mindaddig amíg használható az oldal.
Bocs ,de azért nem fogok fizetni ,hogy a böngészőm ne sz...ja össze magát. Jó is néznénk ki ,hogy előfizetni kellene mindenhova amitől letérdel a chrome. Valami szerver oldalon nem kerek.
De akkor inkább köszi, megoldom ingyen. -
boborján2
senior tag
válasz
Viktor0610 #167578 üzenetére
Ezek szerint nem csak megjeleníteni kellene ,hanem megnézni mit és hogyan pakol a saját oldalára.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167560 üzenetére
Rosszul
Az az aktuális alkalmazást rögzíti a képernyőre, elváltani nem lehet, csak hosszú vissza gombnyomásra kilépni olyankor.Ami hiányzik, az az apprögzítés/appfeloldás opció.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167556 üzenetére
Nyilván ezzel kezdeném, ha lenne rá lehetőség.
Többi alkalmazásánál megvan az apprögzítés opció, ennél nincs. -
smallcurrant
tag
válasz
Viktor0610 #167509 üzenetére
Értem, köszi a segítséget!
-
smallcurrant
tag
válasz
Viktor0610 #167502 üzenetére
Belépek az appba és kiválasztom, hogy mit szeretnék átvinni egyikről a másikra, WiFi segítségével? Ennyi a történet vagy ennél azért bonyolultabb?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #167492 üzenetére
Ez elég baj. Nem értem az okát, miért nem oldják meg. Nagy dolog nem lehet egy hozzáértő fejlesztőknek, hiszen mint írtam Swype már 10 éve tudta.
-
flash-
veterán
válasz
Viktor0610 #167464 üzenetére
firefoxnál már 2 éve nekem jelen van, meguntam
próbálkozom most a brave-el
-
flash-
veterán
válasz
Viktor0610 #167456 üzenetére
tehát firefox mobil böngészőben szenvedek ezzel egy ideje (régebben jó volt) megírtam egy hozzászólást, vagy bármi, aztán váltottam és vissza már frissült is.
nekem az asztali firefox sem oylan mint régen, elég sűrűn összeomlik
azért érdeklődnék hogy milye más alternativ van ami normális böngésző..
play-en appok nál lévő értékelés mennyire releváns?
a Brave és a duck&go 4.8 pontúOpera 4.7, Edge, Vivaldi,Firefox Nightly for developers, Avast secure
de ha ha a pontszám nem releváns akkor nem tudom mi..redditen a brave-et nagyon dicsérik
-
nfsu17
veterán
válasz
Viktor0610 #167441 üzenetére
zeon.hu
Óhogyaza
Ez lett az. Nagyon köszi.------------------------------------------------------------------------------
NaszóvalAmit találtam megoldások:
[how-can-i-remove-search-suggestions-from-android-homepage]
Nálam nem működött. Volt app restart is..többször is. teló is.
Kikapcsoltam ezt is, de ezt a google appban (amit nem is használok):
Ötletem sincs már.
Legújabb chrome gplay szerint. -
joelke HU
őstag
válasz
Viktor0610 #167392 üzenetére
Hát ez szomorú. Mondjuk amikor először jelentkezek be, akkor megy. De amint bezárom és újrainditom, akkor már a frissítést kéri. Minden indítás előtt le kell nullázni, hogy fusson. Persze nem annyira macera, de azért jobb lenne enélkül.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167372 üzenetére
Az engedélyek között meg volt neki adva , de most hogy megnéztem a naptárat , ott volt a Google fiók naptára.
Lehet kellett jó pár perc mire leszinkronizálja?Fene se érti már...
-
boborján2
senior tag
válasz
Viktor0610 #167371 üzenetére
Jaja, az valóban ott van, csak én azt hittem a törlés előtti figyelmeztetésből, hogy mindkettőt törli ezért nem mertem használni.
De így oké.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #167356 üzenetére
A Facebook-on is vannak linkek, amik esetleg rejthetnek adathalász problémát, gondolom én.
Óvatosság ellenére is lehet talán gond.
Viszont a Facebook hiába van úgy beállítva, hogy külső böngészőt használjon, a sajátját nyitja meg, amiben gondolom még olyan védelem sincs, mint a Chrome-ban.
Erre nincs megoldás sajnos. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #167139 üzenetére
Ezt a jelenséget már sokszor olvastam. De személyesen még nem találkoztam vele. Pedig zsinórban az ötödik Samsung készüléket nyúzom.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167142 üzenetére
Mert azok extra munkát tesznek bele. Amit nem kéne
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167139 üzenetére
Pedig te küldted a listát
. Ezek a gyártók évek óta úgy módosítják a rendszereiket, hogy nem szabályosan működnek. Azért van ez a sok szarság.
A Google évek óta próbálja (kevés sikerrel) megoldani. Csak tippelhetünk miért nem állnak bele keményebben.Szerk: én meg azt küldtem, hogy Android 14-ben várható valamilyen szintű pozitív változás
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167136 üzenetére
Egyszerű okai vannak ezeknek. A Google nem arra készül fel, hogy mindenféle szabályszegő rendszereken is fusson az alkalmazásuk. Jogosan
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #167099 üzenetére
Kérdezett már más ügyben is
-
válasz
Viktor0610 #167078 üzenetére
Más baj lehet. Korábban egy 512 GB-os SSD-vel próbáltam, arra nem írt. Most egy 128 GB-os pendrive-al próbáltam, arra gond nélkül írt.
Bár Win alatt jó az SSD, de valami gondja lehet android alatt (az írással, mert olvasni gond nélkül lehet).
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #167051 üzenetére
Amint azt az általad linkelt oldalon is láthatod, az a legrosszabb
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #167051 üzenetére
Azt hiszem feladom. Addig nem jelez a telóm, míg rá nem tapizok. Így semmi értelme, sajnos.
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #167048 üzenetére
Köszönöm a segítséget, csak azt nem értem, hogy például az AMdroid miért "fut" tökéletesen a háttérben, úgy hogy be van zárva?
-
kiskkas
tag
válasz
Viktor0610 #167039 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Elmentettem. Így teljesen világos. -
válasz
Viktor0610 #166991 üzenetére
Én még lustább vagyok. Nálam automatikusan kapcsol be az NFC amikor feloldom a kijelzőt, 30mp múlva vagy ha korábban lezárom a kijelzőt, akkor kikapcsol. 😜
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Viktor0610 #166972 üzenetére
Tudom, nem véletlen tettem Offtopic-ba...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #166957 üzenetére
Ha szó szerint a cég adja a korlátlan mobilnetet, úgy könnyű.
-
hódmaci
senior tag
válasz
Viktor0610 #166957 üzenetére
Köszönöm.
Kipróbálom. -
hódmaci
senior tag
válasz
Viktor0610 #166955 üzenetére
Dehogynem jó.
Csak én nem tudtam róla
Tud napi mérést is és riasztást is intézni amennyiben elérem a napi limitet? -
válasz
Viktor0610 #166896 üzenetére
Soha nem alvó alkalmazások közé akartam felvenni, de ott nincs rajta a listán.
(#166895) DrKapocs: Kösz, én szeretem fizikai gombbal lezárni, jobb érzés
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #166553 üzenetére
Én is így vagyok vele, nem kell szarakodni semmilyen blokkolókkal. Elégedett vagyok benne és a YT Musicot is használom.
-
consono
nagyúr
válasz
Én is így vagyok. A család eleinte berzenkedett ellene, aztán mikor asszony az iskolai számítógépen próbált megmutatni valami YT videót a gyerekeknek és benyomott elé két reklámot, meg közben még, no, azóta már örülnek neki
Főleg, hogy a gyerekeknél leginkább csak a YT megy, mint streaming platform, TV-t egyáltalán nem néznek, de sorozatokat, filmeket is csak elvétve...
-
DrKapocs
őstag
válasz
Viktor0610 #166555 üzenetére
Semmi gond. Amikor még meg lehetett volna csinálni, akkor sem csináltam meg. Egyrészt túlságosan féltettem volna a gmailem (esetleg a Google szabálysértés miatt letilt), másrészt nem is nagyon fért bele az értékrendembe ilyesmi. Nem álszentség, de ez valahogy nem tetszett.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Nincs youtube prémiumom, de nem is ezért használok vpn-t. Newpipe Sponsorblockot használok, illetve Ymusic appot.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #166527 üzenetére
Én ReVanced-t használom , a legfrissebb van fent (18.32.39) és hiába csúsztatom az ujjam a videón , nem mutatja kis kockába.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #166527 üzenetére
Nekem nem.
(18.29.38)
Esetleg van erre beállítás? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #166525 üzenetére
Szerintem a ReVanced tudja , mert mintha lett volna benne ilyen funkció.
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
Viktor0610 #166356 üzenetére
Régi ACR alkalmazás ami rögzítette a hívásokat. Van helyette másik de ezt még nem távolítottam el csak letiltottam, azt jelzi az ikon. Elvileg nincs a SIM -hez köze.
-
svgyula
addikt
válasz
Viktor0610 #166356 üzenetére
Hááát a képen kapcsoló is be van kapcsolva a sim zárolásra. Nálam a menüben van olyan "opció" ami zárolja a sim kártyát. Nyilván ilyenkor a pin mókolás sem opció.
-
castiels
addikt
válasz
Viktor0610 #166309 üzenetére
Nem, csak ebből láttam hogy régebbi verzió lehet.
-
válasz
Viktor0610 #166269 üzenetére
Tudom.
Nekem mindegy milyen megoldással, de nem lehet valahogy ektüntetni ezeket a felugró cookie üziket?
Vagy másokat nem zavar, csak engem?Legalább úgy működne, h ami weblapot egyszer már meglátogattam, onnét nem ugrana fel legközelebb, de sajnos minden egyes alkalommal felugrik.
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #166159 üzenetére
Test in progress. Köszi.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #166161 üzenetére
Nem találom benne ezt a beállítást...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #166159 üzenetére
Alkalmazásokban is?
Ha igen, lehet kivételt tenni bele? -
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #166045 üzenetére
Ez mind szép és jó. Ami nem annyira szép és jó, a nagy valószínűséggel legtöbb taggal rendelkező OTP tábor a kártyáját nem tudja hozzárendelni. Az más kérdés hogy ez nem az Google Pay hibája.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Viktor0610 #165945 üzenetére
És miért jobb ezzel használni a bankkártyát, mint az MBH saját alkalmazásával?
-
M3oH
addikt
válasz
Viktor0610 #166019 üzenetére
Én aquamailről váltottam Ninera pár éve, mert aqua nem kezelte egyszer csak a céges levelezést. Céges oldaláról történt változás, nem aqua hibája volt. Ezután lett Nine és atomstabilan szolgál nem az első telefonon azóta is. Nem keresek azóta email appot.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Viktor0610 #166014 üzenetére
Erre akartam kilyukadni én is.
-
Siriusb
veterán
válasz
Viktor0610 #165997 üzenetére
Ha egyszer beállítod, utána nem kell vele foglalkozni.
Alternatíva lehet a K9Mail, bár már rég használtam, az új felülettel is csak annyi tapasztalatom van, hogy valakiknek feltelepítettem, és hozzáadtam a postafiókot. Nem kellett nagyon állítgatni semmit. -
DrKapocs
őstag
válasz
Viktor0610 #165997 üzenetére
Miért jobb a Fair/Aquamail a Gmailnél? Kerdezem ezt minden rosszindulat nélkül. A Gmailben egy csomó szűrőt készítettem, azok működnek bennünk?
-
válasz
Viktor0610 #165945 üzenetére
Bocsáss meg magadnak, mások is megbocsátanak
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #165908 üzenetére
Köszi, hogy megnézted, igen ezeket találtam én is, nálam sem segített.
Remélhetőleg a Google-nél rájönnek, hogy mit kottáztak el, és javítják majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest