- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Vaze, hosszú kritikára van időd, de normális kérdésre nem volt. És még neked áll feljebb....
Hagyd, hogy a többiek rajtad kívül mással is foglalkozzanak, többek közt az én kérdésemmel. Köszönöm. -
beg
veterán
Mielőtt jobban belemélyednél linkeld a kolléga fórumba nem illő jelzőit. Mert én nem találtam. Nálad viszont annál inkább.
Ha azt írom, hogy hozzál a boltból pékárut és gyümölcsöt, akkor mit veszel?
kiflit? kenyeret? kalácsot? almát?narancsot? banánt?Utána meg letámadlak, hogy béna vagy, mert nem találtad ki, hogy a pogácsára és a dinnyére gondoltam.
Többen leírtuk, hogy itt egyedül magadba kellene nézni egy csöppet, de úgy látszik mindenki szembe jön az autópályán, csak te mész jó irányba.
-
air
nagyúr
Bozek jóindulatát mutatja, hogy megpróbálta kihámozni abból az értelmetlen mondatból, hogy mit is szeretnél.
Nem mondjuk meg, hogy hogyan fogalmazz. De ha zongora helyett fogkefét mondasz, akkor ne csodálkozz, hogy nem arra kérdésre kapsz választ, amire gondoltál, hanem arra, amit leírtál.
Sajnos az emberi kommunikáció már csak ilyen. Ezért is kell tanulni.
Telepátia útján nem tudjuk kitalálni, hogy mire gondolsz, csak arra tudunk reflektálni, amit leírsz.
Utána pedig felesleges kioktatni azt, aki segített. Fordítva ülsz a lovon. -
Bozek
nagyúr
Akkor is értelmetlen a mondatod. Már a WiFi-n kívülre se túl egyértelmű, de a hálózaton kívülre is necces. Inkább úgy helyes, hogy "másik hálózatban lévő gépre". Egyébként meg ha annyira PC-t és Helium-ot akarsz használni, akkor építs ki VPN kapcsolatot a két hálózat (saját és távoli) között, akkor látni fogod a távolinak is a megosztásait és oda már saját WiFi-vel is tudsz majd menteni.
-
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
nem frissítettél Mega v2-re?
én azt hamar leszedtem, voltak vele gondok.
azóta az első se úgy működik egyébként mint előtte: eddig ha megnyitottam egy mega linket, automatikusan feljött az alkalmazás, most manuálisan nyitom meg és külön be kell írnom/másolnom a linket, ha le akarom tölteni. -
törölt tag
Bocsánat, nem vettem észre! Sajnos, semmivel, mert az Xperia mini pro végleg feladta a harcot (sosem fogom és inkább nem is akarom tudni, hogy pontosan mibe halt bele. A szöszimnek végtelen listája van, lehetséges teló-halálnemekből.
) Úgyhogy "szép csendben" vett magának a drága egy szolgáltatósat, root nélkül.
-
nyuszi123456
aktív tag
Biztos sok megoldás van rá, én a clean masterre szoktam bízni. Telepítem, futtatom, majd törlöm is. Többszáz MB-t szabadít fel, és kiírja a maradványprogramok nevét. Fennhagyni nem lehet, mert zavaró.
Köszönöm nektek a tévés és VPN javaslatokat, egyelőre itt annyi időm nincs, hogy kísérletezni tudjak. Ezek a tévés appok nem százasok, annyi biztos. Bár a reklám bevételből élnek, a tévé csatornák megnehezítik az internetes vételt, hogy helyhez szögezve moshassák az agyunkat a nappaliban.
-
-
törölt tag
Akkor nem Neked, hanem annak szól az infó, aki úgy gondolja, hogy a profilokat pont az ilyen műveletek leegyszerűsítésére találták ki.
Én erről az AFWall+ -ról írtam és balról az 5. screenshoton elég jól látszik a profilozás lehetősége. Az utolsón pedig a profilváltás widgetből látható. De ha szted ettől van egyszerűbb... -
törölt tag
Ezt nem értem. Az AFWall -nál sztem nincs szükség ilyesmire, mivel több tűzfalprofilt tud kezelni. Egyszer kell megadnod, hogy milyen alkalmazások, milyen beállításai tartozzanak egy profilba. Aztán már egyszerűen, csak profilt kell váltanod. Sőt, az AFWall egyben Tasker plugin is (lehet, hogy csak a pro), így akár automatizáltan is tudsz profilt váltani.
-
törölt tag
Szerintem kezdj el vadul olvasgatni! Addig eljutottam, hogy 4.1.2 az utolsó 3+1. Onnan gyáriban fel tudsz menni 4.3 -ig. DE! Nem olyan egyszerű ez a story. Alaposan körül kell járnod a kérdést. Olvasd el pl. EZT A HSZ. -t (meg a környéke is érdekes).
-
törölt tag
Valamitől tégla lett. Általában az szokott bekavarni, hogy pl. ICS -re felraknak egy 1 fájlos JB -t és összekeveredik a partíciókiosztás. Lehet nyomozgatni, de nem érdemes. Jobb ilyenkor visszatérni a kályhához. Fogni egy gyári 3+1 et, PC -s Odinnal, repart -tal gyalulni mindent és a 3+1 -ben levő PIT meghatározza az adott ROM -hoz való partíciókiosztást. Utána mehet másik kernel, modem, egyfájlos rom, stb. Szóval lehet megint téglásítani.
A radírozás ellen egy érv lehet. Ha nincs EFS mentés. De ezek annyira alap, Samu "ökölszabályok", hogy nem is értem, miért kell magyarázni annak, aki ROM -olni akar. CSC ügyben meg érdeklődj a teló topikjában! Sztem pikk-pakk lesz válasz a lehetséges hazai CSC verziókról. Főleg, ha a pontos típust, Android verziót és esetleg a szolgáltatót is belefűzöd a kérdésbe.
-
törölt tag
Faguriga legyek, ha most értem, hogy van baj, vagy nincs baj. De általánosságban, ha a PC -s Odin felismeri, akkor egy területileg megfelelő CSC -s, gyári, 3+1 -es rom -mal indítanék, PIT -tel és kipipált repart -tal. PIT nélkül nehogy engedélyezd a repartot! Remélem, van EFS mentésed! Az S3 -at nem ismerem. S2 -nél a XEH, vagy XEU CSC biztosan jó.
-
KTU
addikt
-
Moon Reader-ben az oldalszámozás és ugrás is fejezetenként van. Ha egyben van a könyv akkor próbálkozz a kereséssel. Nekem eddig fel sem tűnt, hogy nincs oldalszámra ugrás.
#74378 jopika: e-robot topik lehet itt hamarabb válaszolnak.
Egyébként a gmail push üzenetet küld, vagyis nem kell percenként frissíteni, ha levél érkezik azonnal jelez: ez kevesebb adatforgalommal is jár. Szinkronizáció kikapcsolásával nem kapod meg a levelekről az értesítést, de ezt meg felesleges percenként ki- és bekapcsolni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest