- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ggeleven #172342 üzenetére
Csak épp a könyvjelzőket nem lehet exportálni sem importálni. Ha épp erre lenne szükséged.
Legalábbis régebben nem lehetett, lehet változott azóta. Talán a Samsung accountból ha megoldható, de ebben nem vagyok biztos mivel nem használtam hozzá.
Én itt mondtam le róla. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ggeleven #172139 üzenetére
Ez a baj , hogy innen indul az egész , hogy "nem akarok érte fizetni"
Senki zsebében nem akarok turkálni , de a mai világban 1800ft szinte semmi. Úgy hogy kapsz is érte valamit. Ráadásul két szolgáltatást is.
DrKapocs: ebben igazad van , ott én se adtam meg , de nem kínai boxról volt szó.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
ggeleven #172139 üzenetére
És az miért a Google hibája, hogy minden más szarra is elő van fizetve az ember? A YT Premium és Music együtt 1800-ért sokkal megérősebb ajánlat, mint bármely másik.
Nem is értem, miért nem csinálják azt, hogy aki reklámot se néz és nem is fizet, az max 480p, vagy inkább annyi sem.
Gyakorlatilag az egyik legrégibb és legstabilabb videós/közösségi platform, a fb után a második legnagyobb eléréssel a világon telis-tele minőségi és kreatív tartalommal (is). Nincs rászorulva azokra a megtekintésekre, amiket a vancedosok/newpipeosok generálnak.
-
user26
senior tag
válasz
ggeleven #171849 üzenetére
Ohh köszönöm!
Sikerült megnyitni a linket, és azt látom amit telefonon is, de csak a "fotók és videók" elemet tudom megnyitni, és akkor látom, hogy mit szinkonizált fel, az SMS -t, Híváslistát, és az Eszközbeállítást nem, ezekre lennék kívácsi. Ezekből csak a fájl vagy a tartalom méretét látni, magát a tartalmát nem. -
DrKapocs
őstag
válasz
ggeleven #171088 üzenetére
Floccussal vigyázz, néha elveszíti és/vagy összekeveri a könyvjelzőket. Nálam több böngészőt is kezelt (3 win, 2 android, kiwi, brave, vivaldi), illetve többször eljátszotta. Nem jöttem rá a hiba okára. Bosszantó volt. Én váltottam róla a Raindropra. Az nem csinál ilyet.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ggeleven #170796 üzenetére
Oké a füzet elleni felvetés , de a többire ami a digitálisra vonatkozik kb soha az életben nem fogom használni , se exportra, se kimutatásra , backup nem kell hiszen ott a szinkron ha már regisztrálni kellett
.
Mi van ha lehal épp az app , beakad , vagy a telefon kezd b@szakodni mikor pont kellene az infó? Ennek is vannak hátrányai. Persze kevés esély van rá , de az ördög sosem alszik.
Eddig is lenyúltak mindent rólam az okos telefonok adatgyűjtés címen , de hogy még az autó használati szokásaimat is? Ezt pedig nehezen adom
Persz nyilván az app mellett döntök , de eszembe jut egy sztori mikor a NASA próbált kifejleszteni valami eszközt amivel az űrben tudnak írni , rá költöttek egy zsák pénzt , az oroszok meg felvittek papírt + ceruzát. Ez is kicsit erre hajaz
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ggeleven #170794 üzenetére
Köszi
, egyiket sem ismerem , de ahogy olvasom eget rengető különbség nincs a kettő közt. Szerintem az ingyenes app mindig csak beetetésre van , mert sehol sincs ingyen ebéd... vagy így vagy úgy de fizetni kell érte.
A Drivvo elég pénztárca barát ahogy nezem.Asszem az utóbbira szavazok.
Bár nem értem miért jobb ha autós appban vezetem mint egy jegyzetbe vagy kalsszik füzetbe ceruzával
.
-
joelke HU
őstag
válasz
ggeleven #170091 üzenetére
Ja oké. Nálam volt a gond, a legfelső linkre kattintva szedtem le és az az apkm az alatta levő universal meg a sima apk.
Viszont a manager az 1.18 nem enged mást patch-elni csak a YouTube 19.04.37 verziót. Azt meg is csináltam, de sajnos annál sem működik az előzmények betöltése. -
válasz
ggeleven #168653 üzenetére
Na szép, 30 perce próbálgatom, de már ráleltem egy bugra
Nem fogom verni az asztalt, 19 ft-ért vettem, annyit megér
Itt valami nincs rendben, hogy lássam, hogy melyik rész melyik, adtam hátteret a dokk területnek. Sajnos fekvő pozícióban ez sem jelenik meg, csak az álló pozícióban jelenik meg ez a háttér
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz
ggeleven #168276 üzenetére
Mindkét fajtából van. Na meg screenshotból is akad jópár. De már találtam egy programot ami egész jól kiválogatta és törölte a fölösleget. Valamennyi , valami oknál fogva maradt, azokat manuálisan kiszedtem. Ami meg még esetleg így is maradt, az már maradni is fog. Több ezer kép között elférnek
-
Tökimanó
senior tag
válasz
ggeleven #168244 üzenetére
Elég off. de mivel az eredeti kérdés itt lett feltéve és a javaslat is innen jött, ide írom a tapasztalatot. Leszedtem a képeket a Google fotókról Google Takeouttal, de katasztrófa. Nem tudom elhinni hogy egy ekkora cég nem tud valami normális megoldást kínálni az összes kép egyidejű letöltésére. Ja és ezekkel mi legyen? Van rengeteg. Egyesével töröljem?
-
BitRider
senior tag
válasz
ggeleven #167478 üzenetére
Szerintem egyre inkább átkerül a reklámblokkolás a böngésző elé, mint pl. Android-on a Blokada. Érdemes használni amúgy, főleg keleti készülékeken, mert brutális, hogy mekkora forgalomhalom menne kifele, amit megfog. Egyébként ezért nevetséges, hogy valaki az appok adatszolgáltatása miatt aggódik, miközben pl. Xiaomi-t használ manuálisan finomhangolt Blokada nélkül.
Vagy ha mindeközben TikTok-ozik...
-
BitRider
senior tag
válasz
ggeleven #167477 üzenetére
Nade mi az, ami egyáltalán és ténylegesen megközelíti a Nova tudását? Én ezek nélkül nem tudok elképzelni launcher-t:
- csúsztatható alsó app sáv
- beállítható gesture-ök
- jól működő notification pötty az appokon
- második home gombra kattintás visszafókuszál a főképernyőre az oldalsók helyett
- manuálisan csoportokra bontható app drawer + elrejthető appok
- eltüntethető ikon- és mappa hátterek, feliratok
- rendesen átméretezhető widgetek, custom grid
- dupla kattintásos képernyő zárolás
- átlátszó / sötét témák MINDEN felületén -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ggeleven #167349 üzenetére
Kedves emlékű Somatom kolléga után én vagyok a másik, aki nem használ Windows-t sok-sok éve
De esetleg egy próbát megérhet, ha a többi droid eszköz között megy a szinkron.
(Clipboard pro nagyon hiányzik, hibátlan vágólap alkalmazás volt. Megvan még, de ki lett nyírva sajnos az is )
-
cidalain
veterán
válasz
ggeleven #166887 üzenetére
Böngészőben asztali nézettel eljutok a loginig, már csak az kéne, hogy tudjam a jelszót amivel regisztrátam
Asztali nézet nélkül mindenképpen az appot nyomatja a weboldal.
Max lekérem a jelszó emlékeztetést, aztán hasznáom browserből. Asszony telóján nincs ilyen gond, ő kapja majd az értesítéseket, tulajdonképpen ha ő szól, majd akkor belépek...
(Egyébként egy gyereket csak egy acchoz lehet hozzárendelni, így ha mindkét szülő akarja látni, akkor vagy ugyanazt az accot használják - az egyikük nevén - vagy valami bonyolult engedélykéréssel megoldható egy gyerekhez két szülői profil: engedély az egyik szülőtől a másik részére, majd óvodában ezt jelezni, majd az óvoda igényli a fejlesztőtől, ha jól vettem le. Simán lehet regelni, amúgy, de gyereket hozzáadni spéci linkkel lehet, amit email-en kapsz. Kicsit izé, nyögvenyelős. Nem tudom miért nem tudták a Krétát kiterjeszteni az ovisokra. Illetve tudom, pénzt kellett adni egy ismerős fejlesztőcégnek)@kress
Miui-n nem találtam ilyesmit. -
cidalain
veterán
válasz
ggeleven #166883 üzenetére
Emlékezetből írtam, de most meglestem pontosan. Weboldal linkeket akar megnyitni, ha nem böngészőből kattintok.
Pl Facebookból, gmailből, messengerből.
Face esetén hiába pipálom hogy a választás megjegyzése a böngészőre, minden egyes linkmegnyitáskor újra feldobja hogy Ovped vagy Chrome. -
-
DrKapocs
őstag
válasz
ggeleven #165839 üzenetére
CocoCut, más extension nem hiányzik. Ha valami filmet szeretnék letölteni (waw, vidoza stb. jellegű oldalakról), akkor ezzel egész hatékonyan meg lehet tenni. Így nem kell a laptopot járatni érte. A letöltött filmet pedig meg tudom nézni a tv-n. Okos a tv-m, de annyira azért nem, hogy mindenféle online filmes stream oldallal boldoguljon.
-
TODI1111
veterán
válasz
ggeleven #165141 üzenetére
"#165136 Indiant
Megszűnés? Sosem olvastam ilyet, sőt egyre több és jobb(nak gondolt) funkció kerül bele."
Szerintem összekeverte az alkalmazást a google fotók ingyenes és korlátlan [link] tárhely megszüntetésével.
Mivel ilyen alkalmazást kerestek eredetileg:
"szóval mutatja a helyi képeket is és a felhőben lévőket is a telefonon."
Így szerintem is teljesen jó lehet a [google fotók] -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged