- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #147471 üzenetére
MIUI es ott van.. neked meg Huawei-ed van, ok most a Google-el nem nagyon kedvelik egymast.
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #147465 üzenetére
@brd: nemszóltam : DSzerintem érdemes lenne mégis megnézni amit a #147453-ben írtam ha még nem tetted, mert:
"On some phones with EMUI 9+ (Android P+) Huawei introduced a new task killer app called PowerGenie which kills everything not whitelisted by Huawei and does not give users any configuration options. See below how to uninstall it.
We have mixed reviews on Huawei - the PowerGenie app is present on some EMUI 9+ systems, while on others it isn't."..és meglepne ha egy Huawei EMUI-n épp a Google Messenger lenne whitelist-en hogy jól működjön és - ahogy írod is - nincs lehetőséged se whitelist-elni, így mindkét aláhúzott állítás igaznak tűnik, már ha van PowerGenie a készüléken.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kiraly.andra #147452 üzenetére
Az értesítéseket nem szokta kilőni az EMUI.
Legalábbis nálam nem volt erre még példa. -
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #147452 üzenetére
Csak tipp, de itt nem a PowerGenie kavar be neked? ADB-vel pikkpakk letiltható ez a csoda..
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #147268 üzenetére
Két féle jelenség okozta eddig amit néztem:
- Pie óta van ez a jelenség, a local VPN miatt a DNS kérések trükkösen vannak megoldva, a rendszerben levő (Pie óta bejött) Private DNS szolgáltatás "bolondul meg" ha auto-ra van állítva. Kapcsold ki, Blokada/AdGuard mellett úgysincs értelme, az auto a default érték egyébként.
- A másik ha tényleg vált valamiért vagy a beépített hálózat monitorozó/network rating azt mondja hogy megváltozott valami. Azt nem tudod "egyszerűen" ellenőrizni, de egy logcat mondjuk megmondja pillanatok alatt. Azért a Blokada-t vedd ki akkukímélés alól és ha a készülékben van ilyesmi akkor próbáld meg memóriában tartani hogy ne lövődhessen ki/ne szűnhessen meg a local VPN szolgáltatása (mert az is hálózati változás, még ha te nem látod sehol hogy leállt/újra elindult). A Blokada (és a Slim) beállításaiban szerepel egy erre vonatkozó opció egyébként, azt hiszem keepalive néven, azt is kapcsold be.
Nekem ezen dolgok átnézése minden felhasználónál megoldotta ezt és a hasonló gondokat az AdGuard, a DNS66, Nebulo, DNSFilter, DNSPipe és a Blokada (valamint a Blokada Slim) esetében is.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kiraly.andra #147293 üzenetére
Ezt nem tudom sajnos, de bizom abban, hogy valaki itt tudja erre a valaszt.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kiraly.andra #147279 üzenetére
Gondolom, kezdetek ota,mivel VPN. Nalam Blokada es Adguard is csinalta.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kiraly.andra #147268 üzenetére
Minden vpn-t hasznalo blokkolonal ez van.
-
1egaly
aktív tag
válasz
kiraly.andra #146576 üzenetére
Ezt [link] használtam,jól működött ....
-
zolikaDB
veterán
válasz
kiraly.andra #146068 üzenetére
Köszi
Egyik sem működik -
g_g_g
őstag
válasz
kiraly.andra #145854 üzenetére
Értem én :)
De valahogy nekem hiányzik, hogy lássam mi aktív, mi nem.
Pl van amikor csak szinkront kapcsolom ki-be vagy a bluetooth-t és megszoktam, hogy pillantással látom, hogy épp mi milyen állapotban van.
Azt hiszem nem ez a jellemző felhasználói viselkedés, de nekem mégis így lenne jó. -
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #145762 üzenetére
10 előttire sztem teljesen jó a Watchdog. 10 -től meg passz, mert a Google ebbe a levesbe is beleköpött. Egyébként meg nem értem, hogy mi ezen a szörnyű?
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #144248 üzenetére
Nemlatoklinket- a Buggy Backupra gondolsz? Az durvan megteveszto.. nem tudja amit mondasz. Elso dolga root-ot kerni, letiltottam, toastban jon is, hogy root nelkul a teljes backup nem megy.. -
svgyula
addikt
válasz
kiraly.andra #144156 üzenetére
Na akkor most mi van? Jár hozzá az a sukar verda vagy nem
Vagy defektes és azért adják ilyen occón? -
szimi57
őstag
válasz
Ez jobban bejön.
-
kmarci25
veterán
válasz
Én teljes áron vettem meg, de nem bánom, megérte.
-
Somatom
veterán
válasz
Áránszínű. Jájj, de sukár!
-
válasz
kiraly.andra #143824 üzenetére
Benne legyen a naptárban, de ne jelezzen hanggal, értesítéssel eseménynél -ha jól értem.
-
pube111
senior tag
válasz
kiraly.andra #143486 üzenetére
Ez elég nagy hiányosság. Még a google docs is tudja ezt.
-
Dolphine
addikt
válasz
kiraly.andra #142776 üzenetére
Köszönöm
A legnyilvánvalóbb dolog nem jutott eszembe -
user26
senior tag
válasz
kiraly.andra #141581 üzenetére
@kiraly.andra, köszi a választ. Most próbáltam ki, le van tiltva, evvel sajnos nem lehet.
@nyisziati, köszi, a választ, ha nem lehet sehogy se megoldani alternatívában, akkor csinálok neki.
-
lomposfarkas
tag
válasz
kiraly.andra #141511 üzenetére
Akkor nem jól fogalmaztam. Kimondottan egy szokványos telefon üvegén való jó siklásra kérdeztem. Nemrég volt egy ilyen, a szokványosnál keményebb gumijú gumibogyós toll a kezemben pár percre és olyan könnyedén siklott a Redmi üvegén, mintha be lett volna zsírozva, de az egy feliratozott Renault ajándéktoll volt. (a kis idő alatt is ketten akarták elkunyerálni a tulajtól...)
-
Bozek
nagyúr
válasz
kiraly.andra #141364 üzenetére
A beépített képnéző, videólejátszó nekem hasznos. De tud tömöríteni is, ha arra van szükség. Ezek alapból benne vannak a Silverben, az ingyenes némelyiket külön kell telepíteni az add-onokból.
-
Somatom
veterán
válasz
Én két dolog miatt használok SE -t. Méghozzá a Classicot, mert az újabb, sötétkék ikonosból mindkét ficsőrt kihagyták.
1.:
Fájlműveletek statisztikája. Ezzel szoktam megnézni egy eszköz hálózati másolásának sebességét.
2.:
És ez a fontosabb. Ha szeretnék pl. itt megosztani egy fájlt, akkor felmásolom a GDrive -omon, egy "link birtokában bárki" jogosultságú mappába, majd hosszan nyomok a fájlon, a felugró ablakban a három vonalkára bökök -> elérési út másolása. Ezzel vágólapra kerül az elérési út, amit ha linkként itt beillesztek, akkor símán letölthető a megosztandó tartalom.
Próbáltam ugyanezt TC -rel, de vmi teljesen használhatatlan katyvasz került a vágólapra. MiXPlore -ban meg nem találtam meg ezt a ficsőrt. -
crok
Topikgazda
válasz
Nem fizetos ha XDArol toltod le, linkeltem nemreg.
-
kezman
őstag
válasz
kiraly.andra #140743 üzenetére
Ezekszerint igen, előző tableten nekem is fent volt, most ha elindítod írja hogy egy sms-t küld a rendszer és abba lévő kódot írjam be, de mivel wifis a tab, nem jön meg az sms, mindegy nem tökölök vele, K&H mobil bank se megy, gondolom az meg csak egy készüléken lehet, de ez sem áll mert egy számlánk van feleségemmel és neki is van a telóján meg nekem is, ezek szerint a wifi miatt lehet.
-
Casanova*
veterán
válasz
kiraly.andra #140371 üzenetére
Alapból nem jelzi folyamatosan. Egy darabig jelzi,utána kialszik a kijelző és minden fekete. Be lehet úgy állítani,hogy mindig jelezzen? Redmi A7 telóm van.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kiraly.andra #140351 üzenetére
köszi, tesztelem
-
törölt tag
válasz
kiraly.andra #140250 üzenetére
Van olyan oldal ahol két jelszó is van plusz security questions. Jó lenne ennek is mezőt létrehozni de úgy néz ki itt nem fog menni.
SafeInCloud-ban minden működik. Asszem maradok ott. -
törölt tag
válasz
kiraly.andra #140224 üzenetére
Köszi a válaszokat. Azt értem hogy ha pl elmentek egy jelszót akkor a mezőket nem lehet átírni. Pl. username-et ha át akarnám írni login-ra nem tudom, vagy ha több mezőt szeretnék hozzá adni arra sincs lehetőség. Vagy csak valamit nem veszek észre.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kiraly.andra #140059 üzenetére
Vannak előnyei a régebbi androidnak ...
-
eclipse19
senior tag
válasz
kiraly.andra #140046 üzenetére
Nem.
Az Android 10-ben tiltotta le a G a háttér alkalmazások vágólap hozzáférését (az erre utaló részt kihagytad az idézetből). Ezt nem tudod egy régebbi alk. verzióval megkerülni. -
YxVs
senior tag
válasz
kiraly.andra #139328 üzenetére
Húú..köszi. Ennél kevésbé körülményes megoldás nincs? Igazából nekem csak a kikapcsolásra lenne főleg szükségem. Manapság bármit lehet vezérelni mobilról egyszerűen. Egy windows-os pc-t nem?
-
darvinya
titán
válasz
kiraly.andra #138251 üzenetére
Próbálom érthetően leírni, de nem könnyű.
Azért írtam, hogy bejelentkezve látja.
Mert a két fiókot összekapcsolható, s megosztott file-t, ha akarja saját fióktárolóhoz rendelheti.
Érthetőbben lesz egy saját látszat másolata a fiókjában, ám ez fiókja tárolójának mértékét nem csökkenti.
Mivel az eredeti file-t nem birtokolja, s mikor a birtokos törli a file-t, akkor nála is eltűnik.
Mert ez egy megosztott file, aminek birtokosánál van előnézeti képe, ami megjelenik megosztottnál.
De az előnézeti kép, nem maga file összes tartalma, csak egy „könyvborító”.
Magát a file megnyitásához, kell letöltő és megjelenítő app-ra (pl: amit írtam Adobe PDF reader, vagy…) -
svgyula
addikt
válasz
kiraly.andra #138252 üzenetére
Ugye érzed az iróniát abban amit leírtál? Na meg a hozzá nem értést is ugye? Te tárosz egy file-t egy szerveren valahol a világban. Ezt ugye felhasználó névvel, jelszóval, védesz! Elküldesz egy linket, amitől azt bárki megnézheti anélkül, hogy belépne oda ahol a file található??? Na ez jó még mindig röhögök rajta...............
Ezt valahol az ezotéria határait súrolja! Az elküldött linkel megadod a helyet, a file nevét és a hozzáféréshez szükséges nevet és jelszót. Enélkül soha senki nem olvasná/töltené az ott tárolt file-kat.
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #138252 üzenetére
Érdekes témakör. Anno, még PC -n létrehoztam egy mappát a Gdrive -omon, amire beállítottam a "link birtokában bárki hozzáférhet" jogosultságot, ami a mappán belüli összes tartalomra is vonatkozik. Solid Explorer Classic -kal ebbe a mappába másolom a megosztandókat. Aztán hosszan nyomás a fájlon, a felugró ablakban három vonalra bökés, majd "hivatkozás címének másolása". Ezt vágólapról bárhova beillesztve (e-mail, fórum, stb.) működik a linkelés, a címzett a mappa jogosultságai szerint használhatja. Nem tudom, hogy mi lenne, ha mások lennének a mappa jogosultságai.
-
svgyula
addikt
válasz
kiraly.andra #138237 üzenetére
Szia! Ha az aktuális állomány meghaladja a 25MB-ot akkor automatikusan googledrive-ről küldi a file-t. DE ahhoz, hogy ezt a küldő fél is láthassa engedély kell! Hiába küldöd el mellékletként, ha a küldéskor a pc-n nem hosszan nyomsz a küldésre és nem engedélyezed a megosztást senki nem fogja tudni megnyitni. Még akkor sem ha linket küldesz. Mivel a link helyéhez is hozzá kell férni és ha az a te drive-od akkor kell a belépés! Enélkül senki nem látja. Belefutottam már én is többször! Ilyenkor minden ember küldi az emalit a hozzáférés miatt minden file-hoz külön-külön!A WPS office a kisebb állományokat simán beolvassa, DE mint előttem is írták csak letöltés után.
-
darvinya
titán
válasz
kiraly.andra #138237 üzenetére
Még 1x leírom.
Ha link-et illesztesz be email-be, az link marad, nincs előnézete.!
Saját Google fiókba vagy bejelentkezve.
És megint, hogy nem link-et készíteni, hanem megosztás.Nem azt írtam, hogy Adobe Acrobat + WPS Office, ha Adobe Acrobat vagy(/) WPS Office app.
Mert ezek letöltik memóriába és megjelenítik, de app-ból kilépve memóriából törlődik. -
darvinya
titán
válasz
kiraly.andra #138226 üzenetére
Írásodban van egy kis hiba.
Google Drive és GMail ugyanaz (szinte).
Így email-be g.drive-ból beillesztett link-et a gmail megjeleníti, ha fogadó fél gmail-es és már egyszer bejelentkezve meglátogatta Te g.drive -odat.Online file nem file, csak link és ehhez kell letöltő és megjelenítő.
Emiatt használok Adobe PDF reader/WPS Office app-ot, mert az elintézi a letöltést és megmézést. -
darvinya
titán
válasz
kiraly.andra #138216 üzenetére
Email-ben link, az link, függetlenül mi van mögötte, nincs élőnézete.
Ha levélbe csatolod mellékletként, akkor már van élőnézete. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
kiraly.andra #138220 üzenetére
Az ördögi ebben a helyetben az, hogy ha fel is rakok egy PDF kezelőt (Adobe Acrobat, mos próbáltam), a Gmail-ben kattintva ez nincs a felajánlott alkalmazások között, vélhetően azért nem, mert a levélben egy URL van. Hogy annak a vége PDF, az ilyenkor (ezek szerint) még nem számít, csak akkor lenne szempont, ha már letöltöttem volna a fájlt, és meg akarnám nyitni.
Tehát még azt a viszonylag egyszerű dolgot sem ajánlhatom a fogadó félnek, hogy telepítsen bármi ilyesmit miattam. Ez nem lenne megoldás a helyzetre.
-
válasz
kiraly.andra #138220 üzenetére
Most már kezdem sejteni, hogy mi a gondod.
Valóban az lenne logikus, ha egyből egy PDF olvasó nyitná meg. Nem ismerem háttérben milyen internetes protokollok zajlanak le, egy szakértő biztos tudná.
1.0 felhasználó (informatikai analfabéta) hát igen, az sok türelmet kíván!
😁
Kellemes meglepetés az FBReader is megnyitotta Gmailből ! 👏 -
válasz
kiraly.andra #138216 üzenetére
Kipróbáltam. ES File Explorerrel a Dropbox felhő tárolóból, a publikus mappából társítottam egy PDF fájlt a Gmailhez, majd küldés. A címzett megkapta a letöltési linket, az Opera böngésző meg tudta nyitni.
Lehet, hogy nem erre gondoltál? -
válasz
kiraly.andra #137916 üzenetére
Köszönöm
Kapcsolati előzményeket hol talalom? -
válasz
kiraly.andra #137883 üzenetére
Köszi, azt hiszem, ezt anno régen próbáltam és valami miatt nem győzött meg, de lehet, hogy újra nekiugrok
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #137689 üzenetére
-
válasz
kiraly.andra #137370 üzenetére
Nem küldtél kép(ek)et valakinek? Vagy esetleg kaptál?
-
junior11
veterán
válasz
kiraly.andra #137117 üzenetére
Úgy értettem, hogy vannak oldalak, ahol többféle lehetőség is van a kétfaktoros hitelesítésre - az authenticator mellett be lehet állítani pl. az SMS, e-mailt is. Ilyen esetekben voltam kíváncsi, hogy csak az authenticator alkalmazást használjátok vagy mellé bekapcsoltátok az sms esetleg e-mailt is. Ahol csak sms vagy e-mail érhető el, természetesen ott az alkalmazást nem lehet használni.
-
junior11
veterán
válasz
kiraly.andra #137055 üzenetére
Akkor ezek szerint nálad az oldalakon az sms alapú hitelesítés lehetősége ki van kapcsolva?
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #136630 üzenetére
Úgy rémlik, hogy ahhoz 9 -es droid kell. 8 -ban csak Chrome -mal megy, attól régebbi droidon meg fityisz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kiraly.andra #136527 üzenetére
És még sok mindent, de... Utoljára már több mint egy éve frissült, és nem támogat mást, csak az SMB1-et. Az pedig nem túl biztonságos, így Win10 alatt alapból le is van tilva (ha jól emlékszem, akkor nem én tiltottam). Ha tudná az SMB2/3-at, akkor szuper is lenne, de így sajnos ez is kuka. Legalábbis ilyen téren, mert felhőbe szinkronizálni tökéletes.
-
zarew
senior tag
válasz
kiraly.andra #135385 üzenetére
Akkor próbálom a Heliumot. A Magisk valamiért nem akar települni,letölti a zipet,és utána csinál valamit,de nem lesz zöld pipa.
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #135223 üzenetére
Ez mind így van és csak akkor van cink, ha pl. helyzetmegosztást használsz, mert akkor 60 másodpercenként ébred a telefon akár 10..15 másodpercre is - és emiatt nem mindegy mire van állítva a pontosság.
-
majnz
tag
válasz
kiraly.andra #135049 üzenetére
Na jólvan, ebből kb semmit sem értek, valami zászlókat kell hozzáadni valamihez. Létezik olyan böngésző amit nem kell buherálni csak működik ahogy kell?
-
válasz
kiraly.andra #135006 üzenetére
Na ez az. Hol lehet a hiba.
Samsung S9 plus amúgy.
-
majnz
tag
válasz
kiraly.andra #135011 üzenetére
8.1.0 andriod és gyári chrome a készülék pedig egy huawei mate 20 lite
-
Wolfskin
őstag
válasz
kiraly.andra #134999 üzenetére
Teljesen egyetértek, a szemünk előtt zajlott le egy paradigmaváltás. Ezek telefon méretű számítóépek, fő funkciójuk, hogy becsatornázzák az időnketet és figyelmünket. Más szóval hogy folyton a neten lóghassunk és lógjunk is 😂 Hasonlóan az autóipatban volt még nagyon látványos ez a folyamat.
Amúgy a kedvencem a pen (toll) megítélésének evlúciója volt. Az emberiség felszabadtásaként ünnrpelték a szakértő újságírók, hogy "végre elhagyhatjuk, lehet ujjal vakarászni," míg végül "végre nem kell már újjal vakarászni"... mikor mit kívántak a marketingesek -
kispe82
tag
válasz
kiraly.andra #134817 üzenetére
Tab és telefon között akarok fájlokat (filmeket) küldeni. Általában tab sd-ről, telóba dugott pendrivera.
-
pecccccccca
őstag
válasz
kiraly.andra #134386 üzenetére
Akkor figyelmetlen voltam. Köszönöm, hogy megmutattad.
kezman köszönöm neked is.
-
pecccccccca
őstag
válasz
kiraly.andra #134367 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Igazából olyasmire gondoltam mint az iphone-oknál az akku infónál ahogy írja, hogy pl 90%-os az akku....
Ezt azt hiszem kipróbáltam, de ez is csak úgy írja, hogy "jó". -
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #134225 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ingyenesek voltak, így megcsináltam ahogy írtad, és minden ok. -
SkyLine3000
addikt
válasz
kiraly.andra #134078 üzenetére
Ilyen modernebb fütyülős kulcstartó nekem is van, de nem ilyen kell, hanem telefonos app. De sikerült találni jópárat. Most már csak ki kell próbálgatni őket, h melyik jó.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kiraly.andra #133781 üzenetére
Azt írta értesítéseket. A hívás is az
-
pikszel
addikt
válasz
kiraly.andra #133386 üzenetére
És csatlakozzon önmagához?
-
válasz
kiraly.andra #133220 üzenetére
YT, netezés, egyszerűbb kártyajátékok, amik vannak Windowson is.
-
FNZ
őstag
válasz
kiraly.andra #133130 üzenetére
szia!
letöltöttem, de kéri a pc-s verziót is telepíteni. azt meg minek?
mentsen a telefon tárhelyére, mire kell neki a pc-s verzió? -
FNZ
őstag
válasz
kiraly.andra #133130 üzenetére
köszi, megpróbálom.
(#133123) Somatom:
pont ezt szeretném, hogy root előtt lementeni amit lehet. -
Fall-N
veterán
válasz
kiraly.andra #133149 üzenetére
Ez már túl puritán.
Egyébként én sem használok sok oldalt és a widgeteket is a Popup Widgets-szel használom ha kellenek. Novában egy felfelé suhintás az ikonon és előjön a widgetje. Action Launcherben, ha azt használom akkor abban alap szolgáltatás.
Somatom: Csak vizuális dolgokon változtat, hogy be lehessen állítani az aktuális pixel launcherhez hasonló dolgokat.
Nyugodtan frissítheted, már a béta állapotban is stabil volt, én azóta használom. Volt a bétából 16 verzió, így biztos ki lettek gyomlálva a hibák.
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #133148 üzenetére
Én is prémiumoztam. Akkor hagytam abba, amikor berinyáltak a Google szigorításától és megvonták a böngészős (Firefox) beépülő támogatást. Ha nincs Nugáton automatikus beléptetés, akkor számomra szart sem ér az egész.
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #133149 üzenetére
De, ez "kamu". Vagy hozzányúltál a system.ui -hoz, amihez minimum root kell, vagy a launcher -ben eltűntetted a rendszer noti és navibar -ját, ami viszont csak ideiglenes állapot.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #133046 üzenetére
És jól látom hogy havidíjas a Lastpass? Nem egyszer kell megvenni?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #133037 üzenetére
PC-n nem tudtam kipróbálni, de el tudod mondani röviden, hogy lehet a safeincloud-ba beállítani hogy bejelentkezzen egy oldalra?
-
válasz
kiraly.andra #132948 üzenetére
És? Most arra kíváncsi, hogyan szálljon ki a buliból veszteség nélkül. Hol a probléma?
-
Fall-N
veterán
válasz
kiraly.andra #132722 üzenetére
Az Android/data/játék könyvtára a cél mappa. Például a Titan Quest:
mnt/emulated/0/Android/data/com.dotemu.titanquest/files/Preferences/SaveData mappában van. Ez egy bonyolultabb mentési hely, általában nincs ennyi almappa.
GDrive-on meg ugyanebben a strukturában van:
com.dotemu.titanquest/files/Preferences/SaveData így ide menti a FolderSync. -
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #132723 üzenetére
Hmm.. kiváló kérdés, nálam nincs olyan készülék amin nincs root.. de az Automate-hez vannak [itt] külön appok (ikon nélkül) amikkel a megfelelő jogosultságokat (és csak azokat) meg tudja kapni az Automate app maga (talán elég neki a network + a settings de inkább azt mondom hogy root + network + settings mert a flow eleve írja a root-ot mint opciót).
-
Bozek
nagyúr
válasz
kiraly.andra #132723 üzenetére
Igen, root kell hozzá. De ha szerencsés, akkor az AutoTools plugin root nélkül is tudja kapcsolgatni. Én nem ebbe a körbe tartozom a Sony-val, de van root. Nem mintha kapcsolgatni kellene a mobilnetet, mehet állandóan. Ami sokat enne, annál be van állítva, hogy csak WiFi-n frissítsen.
-
sopruk
senior tag
válasz
kiraly.andra #132401 üzenetére
Igen, csak általánosságban írtam. Régen nekem a gyári G. naptár nagyon nem jött be, azért kerestem vmi normálisat, és ahogy fogalmazott, hogy átsiklik felette az ember, gondoltam neki sem jön be. Azóta olvastam itt, hogy talán már az is használhatóbb...
-
xSide
őstag
válasz
kiraly.andra #132209 üzenetére
Használtam azt is, de 2014-es az utolsó frissítési ideje.
-
válasz
kiraly.andra #132081 üzenetére
Bizony így van, hiszen gyári állapotot ír, ebből kifolyólag gyárira kellene visszaállnia, akármi is történt közben. Ez így valóban félrevezető lehet.
Köszönöm a tanácsaidat!
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #131740 üzenetére
Root jog megvan az irányítandó eszközön?
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #131609 üzenetére
A Google Play Cloud Save a dev. részéről pénzügyileg nem jár semmivel csak egy regisztrációval amit a nagytestvér dolog miatt sok dev. inkább kihagy. A limit az ittt is pl. a 25MB kvóta per app per eszköz (ebbe valamiért nem akarnak beleférni páran pl.. pedig amúgy nem számít bele a GDrive terhelésbe) meg hogy pl. játékokhoz kell a Google Games és hogy abba belépjen a felhasználó és nem nagyon akarják használni de az implementálása a dev oldalon átgondolt tervezést igényel (minimum checkpoint vagy hasonló de erősen appfüggő). Innentől mindenki eldöntheti hogy van-e értelme nem engedni meg nem rákárdezni a felhasználótól hogy rendben van-e ez neki így (vagy úgy) és hogy miért nincs pl. feltűntetve Play-en (érdekes kérdés pl. hogy fizetős app egyik telefonról átköltöztetése a másikra mentési lehetőség (se Google, se egyéb cloud, se file export..) nélkül mennyire számít cinkesnek.. pénzért..).
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #131596 üzenetére
Ezt az egészet alapvetően nem a fejlesztők hanem a Google találta ki hogy a felhasználókat és adataikat védje (vagyis a saját bizniszüket, de majd a végén látod mire mondom).
Azt nyeri hogy megnehezítheti a app visszafejtést, megnehezítheti az USB debug által kinyerhető adatokat amikkel akár vissza lehet élni (persze itt is él a régi iskola mondása: amint van fizikai hozzáférésed onnantól kb. mindegy, itt ez a hozzáférés a root jogosultság). Inkább mindent megpróbálnak saját maguk "a felhőben" (titkosítva, etc..) megoldani, úgy vannak vele hogy reinstallnál / új telefonnál ahhoz hogy - a legtöbb appot - használni tudd úgyis be kell lépned, és ha már úgyis beléptél akkor akár a beállításaid is lehetnek a felhőből behúzhatóak. (Szívás pl. elég sok üzenetküldő app ahol nem exportálhatóak a beszélgetések de nem is menthető az app.)
Ha van rá időd nézd meg a saját appjaid közt mi menthető és mi nem, olyanok nem lesznek menthetőek alapvetően amikhez a belépés/azonosítás egyébként is "létszükséglet" vagy eleve pl. fizetősek (ha menthetőek lennének pl. pályaállások akkor abból már pénzt lehet csinálni..).
-
crok
Topikgazda
válasz
kiraly.andra #131500 üzenetére
Ha van rá igény szivesen leírom miért nem megy sok app mentése Heliummal (app fejlesztőtől függ, nem Android verziótól vagy egyéb misztériumtól, végtelen babramunkával megoldható), hogy PC-re még külön program se kell csak pl. egy Chrome kiegészítő is elég meg hogy ha van root akkor hogy lehet a Heliumot rávenni hogy PC nélkül is "aktiválható" legyen a jog ami kell neki. De nagyon-nagyon off ide, igazából csak amolyan "jó tudni" info akit érdekel.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #131516 üzenetére
És akkor ott tudsz keresni adott témakörökre, pl. Tech, és mutat olyan kategóriájú híreket?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
kiraly.andra #131497 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
Azt furcsállom egyébként, hogy ez is havidíjas.... ráadásul irgalmatlan drága.... -
Bagyala
csendes tag
válasz
kiraly.andra #131217 üzenetére
Köszönöm, ez az amit kerestem.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
kiraly.andra #129720 üzenetére
Ja, bocs, ott van az oldalon a közvetlen telepítés Androidos böngészőből dolog is. Ez régebben nem volt.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kiraly.andra #129625 üzenetére
Oké , így rendben.
Nem értettem a működési elvét.
A driveba kellene akkor olyan beállítás , hogy a törölt elemek ne a kukába kerüljenek , hanem véglegesen törlődjenek.
( Mint pl Windows lomtar) -
enginev3.0
félisten
válasz
kiraly.andra #129499 üzenetére
Ja, igen, ezt találtam
-
pc360
addikt
válasz
kiraly.andra #129455 üzenetére
Egy szolgátatást kerestél, és a válasz rá egy olyan, ami történetesen a böngészőn keresztül elérhető. Nem mindegy, milyen ikonra kattintasz a cél érdekében? Sokmindenre ugyanolyan jó a célzott weblap, mint az app. Sőt, sokszor még desktop programokat is képesek kiváltani.
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #129441 üzenetére
Biztos, hogy nem Android oldalon van a hiba. Csináltam egy tesztet. Ugyanolyan teló, én sem frissítettem Oreora, 7.1.1 -en vagyok. Indítottam egy 5GHz -es hotspotot, a tabommal (ac -s Wifi) csatlakoztam rá. A telón indítottam egy WebDAV -ot a mikroSD gyökerére, a tabon pedig SolidExplorer Classic -kal kapcsolódtam. Íme egy 1,25GB -os film másolási eredménye:
-
snowdog
veterán
válasz
kiraly.andra #129443 üzenetére
Akkor talán ezt keresed. [link]
WESENDIT: NAGY FÁJLOK MEGOSZTÁSA
A WeSendit nevű szolgáltatás szintén a fent említett célból jött létre, vagyis nagy fájlok gyors és egyszerű megosztására. A szolgáltatást 5 GB-os fájlméretig teljesen ingyen vehetjük igénybe, még csak regisztrálnunk sem kell. Egyszerűen ráhúzzuk a kívánt fájlokat a böngészőben a megnyitott oldalra, beírjuk a címzett e-mail címét, a saját e-mail címünket, s ha akarjuk, akkor egy rövid üzenetet. A fájl – amúgy gyors – feltöltése után a címzett kap egy levelet a letöltési linkkel, mi pedig egy másikat, arról a tényről, hogy a kérdéses állomány feltöltése befejeződött. Azt is láthatjuk, hány napig él majd a letöltés (nagyjából egy hét múlva törlik a fájlt a szerverről, így tárolásra nem alkalmas, csak küldésre, rövidtávú megosztásra). Sőt, ha a címzett letöltötte a fájlt, arról is kapunk értesítést. -
snowdog
veterán
válasz
kiraly.andra #129441 üzenetére
Én nagy megelégedéssel ezt használom (Ftp Szerver Pro): [link]
Habár itt a TC-ben nincs állandó betűjel, de az indítás egy-két gombnyomás (FTP), és amíg be nem zárod, pont olyan mintha bármilyen más tárolót nyitnál meg.
-
darvinya
titán
válasz
kiraly.andra #129415 üzenetére
Felesleges volt megvenni app-ot.
Telefon MTP módban csatlakozik, Win10 alapból felcsatolja, TC-ben meg rendszer gyökeret kell megjeleníteni és ott lesz telefon is. -
lovi27
addikt
válasz
kiraly.andra #129121 üzenetére
Mikor írtam a hozzászólást én is azt hittem 700 Ft, csak fáradt vagyok és elnéztem egy nullával.
20 USD + HUN ÁFA, kb. így jön ki ez a pénz.Itt a közvetített álláspont, hogy a Play áruház biztonságos és ha csak onnan telepítesz vírusirtó is minek, felesleges. Ez onnan való ajánlat, de ha úgy gondolod ott a lehetőség:alul jelenteni a Google-nek, hogy Megjelölés kifogásolhatóként.
-
club1
veterán
válasz
kiraly.andra #17091 üzenetére
Ezt a zárolást nem írják jóvá, mivel nem terhelés. A mi kártyaelfogadói szerződésünkben maximum 30 nap a zárolási időszak.
-
válasz
kiraly.andra #14178 üzenetére
Launchert alapból használsz, csak a gyárit, amivel ezek 100%-ban biztosan nem kivitelezhetőek. A home-on talán Ezzel megoldható, de nem biztos.
Az appdrawerben pedig tudtommal más launcherrel sem lehet átnevezni az ikonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest