Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Most ez komoly?
Innen indultam. MTP alapból be van kapcsolva.
A gond az hogy nem látja mint meghajtó. Ami a vodafone oldalán van, az ilyen nagymamáknak való "hogyan csatlakoztassuk a telefont a PC-hez" guide....nekem nem ez a problémám.Hiába rakom fel az általam linkelt Samsung drivert, semmit nem ér. (Valószínűleg rossz a driver, de mást nem találtam.) "Driver" feltelepítése után ugyan úgy a "digitális fényképezőgép" fogad, tehát frissített illesztőprogit nem rakott fel. A Driver mappa 28-féle Mobil OS-t tartalmaz, mint smybian stb. de nincs közötte az Android.
A Kies-t is feltelpítettem, de nem lehet csatlakoztatni az eszközt. Először nem is látja mint új eszköz, nem is frissít, csak ha ki-be kapcsolom az USB internetmegosztást. De hiába teker, mivel nincs driver valószínűleg a Kies sem fog működni.
Aztán a Kies meg állandóan leáll. De mindegy, mert nem talál semmit.Próbálok a Samsung oldaláról hivatalos Driver-t leszedni, de nincs semmi értelmes. Csak manualok meg egyéb haszontalan dolgok. [link]
[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Bestbuy játékok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest