- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Érdemes a Chromet lecserélni egy másik bongeszore plusz kijelzoido reményében? Ha igen, mire?
-
atike
nagyúr
A MobilKresz-en kívül létezik valamilyen kresz oktató és/vagy gyakorló program androidra...? Lehet fizetős, nem lényeg, hogy ingyenes legyen....
-
törölt tag
Sztem pont ugyanúgy működik, mint PC -n. Partíción belül csak átcímzés van, nincs valós adatmozgás. Ha előbb másolná, akkor egy 4GB -os fájlt már nem tudnék áthelyezni, mondjuk, a Download -ból, a Movie -ba, mert duplikálva nagyobb a két fájl, mint a teljes felh. -i tárhelyem. Ha SolidExplorer -ben, partíción belül alkalmazom a kivágást/beillesztést, akkor a művelet azonnal végrehajtódik. Másolással ez képtelenség lenne ilyen rövid idő alatt.
-
air
nagyúr
válasz
Quasi_modo #81542 üzenetére
Előbb törölni, aztán másolni.
-
vicze
félisten
Egyik se. Elmeséled hogy szerinted hogyan kéne működjön technikailag adatok áthelyezése, ha nem a leirt módon?
Amikor pl PC-n tapasztalod ezt akkor ott csak a file rekord mutatója íródik át. De ugye itt a fàjlrendszerhez konkrétan az MBR-hez nincsen API így áthelyezése sincs.
-
Bozek
nagyúr
Melyik fájlkezelő működik úgy, hogy ha áthelyezek egy fájlt, akkor nem másolni akarja, majd utána törölni? A Solid Explorer kiírta, hogy nincs elég hely, mert nagyobb volt a mérete...
-
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81529 üzenetére
Az S naptáron belül annak beállításaiban nincs benne sehol, hogy mely naptárak jelenjenek meg a google naptárak közül?
-
kaciokos
őstag
Láttátok a CPU-Z legújabb frissítését? Random előugró, teljes képernyős reklámok, a becsukó gomb 5 másodpercig visszaszámlál, mielőtt kattintható lenne, és mindeközben reklámvideót játszik hanggal. Veszettül örültem, amikor csendes környezetben elindítottam az appot, aztán éghettem.
-
nrbx
tag
hello, a napokban vettunk egy Samsung S5 Mini-t. a Facebook alkalmazasban a gorgetes eleg szaggatottan megy. ez ilyen minden androidos telefonon? (videok automatikus lejatszasat kikapcsoltam)
Csak az en WP8.1-es telommal (HTC 8S) tudom osszehasonlitani, ahol nem szaggat. koszonom. -
csadi0011
őstag
-
dave0825
őstag
válasz
Quasi_modo #81518 üzenetére
Nem biztos, hogy War ez...
XDA-n is csomó .apk van, ami nem War ez... Meg Play-ről is le lehet szedni gépre .apk-ban, de akár másik telóról is át lehet küldeni .apk-t, ami egy telepített app-ból van (pl. Android Assistant-tal) backup-olva.
-
junkpod
veterán
Nektek nem keveri véletlenszerűen a Ready Contact a nevjegyekhez tartozó kis képeket a listakban ?
-
aprokaroka87
nagyúr
ilyen elven müködik pl az ingyenes appokat kináló 1 mobile market is,de pl az Aptotide is.
sőt tulajdonképpen a Google play store is apk-t tölt le,csak abból a végén lesz apk ha jól tudom.
De a hivatalos áruház a play store valóban,viszont néha megbolondul...ezért használom egyre inkább az 1 mobile marketet. -
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #81525 üzenetére
Igen. Xda-n a fejlesztők szoktak publikálni akár ingyenesen is, (pl. Betterbatterystats), a mirror meg aláírt google és egyéb apk-kat tesz elérhetővé verziószám alapján.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #81521 üzenetére
Xda-ról, apk mirror-ról tudsz így letölteni, igen. De az azokat látogatók 99%-a képben van az android csomagkezelésével. Ezért feltételeztük azt, amit.
-
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81511 üzenetére
Nálam pedig ott van a google naptárak között az Időjárás...
-
Shingen
addikt
Hali!
Tudtok ajánlani vmi jó app telepítőt. Mert a telon gyárilag nincs rajta.
thx -
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81508 üzenetére
Szerintem a szinkronizálandó naptárak közül vedd ki a pipát amelyik nem kell. Viszont akkor sehol sem fog látszani. Vagy keresel az áruházban másik widgetet, amiben ezt lehet állítani. Ebben például lehet.
-
zseko
veterán
válasz
#46372352 #81500 üzenetére
Szerintem próbáld ki az x-plore progit, nem kell szórakozni pluginokkal, valamint magától is megtalálja a megosztott mappákat nem kézzel kell beállítani ip címet meg mindent, mint a TC alatt. Az amennyire jó pc-n, annyira szürke androidon (az én véleményem szerint).
Kis pénzmagért cserébe pedig pc-n böngészőből is elérhetővé válik a telefon, és lehet másolgatni wifin, valamint két telefon között is. -
aprokaroka87
nagyúr
üdv!
A Facebook Messenger-ben levő matrica csomagokat le lehet valahonnan tölteni külön?
Használhatóak a Messengeren kivül is? -
SharpSA
veterán
válasz
cintula187 #81505 üzenetére
A Chrome beállításai között lehet bekapcsolni a lapok régi kezelését az 5-ös android óta.
-
cintula187
addikt
Sziasztok.
A chromeban ha több ablakot nyitok meg nem tudok váltani a frissítés óta közöttük.
-
air
nagyúr
válasz
powerwade #81503 üzenetére
Kösz, de inkább kihagyom. Egy "filozófia" sem ér 60 dollárt.
Az oldalon nincsenek normális screenshotok, amiből látni lehetne, hogy milyen a program, mire képes stb. Ellenben van egy olyan idióta elefántos videó, amitől nem kíváncsi leszek a programra, hanem olyan messze szaladok, amennyire csak tudok.
Ráadásul ez az ár nem éppen a magyar buxához van szabva. Azt sugallja, hogy ne is akarjam még kipróbálni sem.
Hát én nem is akarom. -
Mr Dini
addikt
válasz
#46372352 #81500 üzenetére
Szia!
Szerintem a lan plugin, ami neked kell. Ezzel eléred az smb-s megosztásokat. Pc-n csak annyit kell tenned (winfoson), h jobbklikkelsz mondjuk a C-re(v a megosztani kívánt könyvtárra) majd tulajdonságok > megosztás > speciális megosztás. Asszem itt kell engedélyezni, h utána a mobil is lássa. (Jelenleg linux van bootban és nem akartam szórakozni VMekkel a PXE miatt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest