- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok.
Kis memóriát foglaló, magyar nyelvű billentyűzetet keresek. -
kovacs65
őstag
válasz
ubiessuni #63418 üzenetére
Nekem sem, pedig (szerintem) minden variáviüt kipróbáltam.
Csak így megy: PC látja és irányítja a Samut (tablet), a Sony látja és irányítja a PC-t (azon a Samut leeht látni és irányítani).
Tehát közvetve megoldja, de csak a PC-n keresztül.
A sebesség nem vészesen lassú, de ahhoz, hogy opl a vonaton a teló segítségével belenézzek a Samuba, ne keljen már otthon bekapcsolva lenni a PC-nek. -
norbert1998
nagyúr
mi lehet az oka, hogy slimkat alatt a gravitybox néha működik, néha meg nem? mármint a változtatások
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
screen maker-hez hasonló alkalmazást tud valaki?
-
aizen92
addikt
Telepít, xposed sikít, rányomok hogy engedélyez és reboot, rebott megtörténik, root felugrik miután elindítom, engedélyezem, belépek xposedbe, moduloknál ott van a pipa, vissza greenify, rámegyek a kis kereső ikonra, alkalmazástár, google-beállítások kiválaszt, előjön a googleszolgáltatások felülete, statbar lehúz, rányomok a + ikonra, és kiírja, hogy ez nem biztonságos, rányomok hogy ennek ellenére mehet, és utána kiírja, hogy nem lehet rendszerszolgáltatást fagyasztani.
Mivel van donation verzió megvéve, így nem dobja fel, hogy csak azzal lehet fagyasztani hanem bedob a fagyasztó listába. És ezt még egy párszor eljátszottam.Újraindítom, eljátszom ugyanezt semmi.
Ebben a folyamatban hol a júzererror?
Vagy nexusnál nem engedi? -
törölt tag
válasz
ubiessuni #63431 üzenetére
Bocs, hogy csak úgy "odavágtam", de meló volt, sietnem kellett. Nézd meg a #9303 -ast és a #9304 -est! Nem tudom, hogy mennyire fontos, hogy lásd az asztalt. Ha nem lényeges, akkor a PAW server is szóba jöhet. Sokoldalú alkalmazás és érdekes megoldás.
-
aizen92
addikt
Greenify donation megvéve, de google play servicet nem akarja greenifyolni. egyből visszatérítés...
Pedig ez a f#s ébren tartja a telefont. Más ötletem nincs mivel lehetne kilőni. -
Pikkolo^^
addikt
Melyik camscenner alkalmazát érdemes használni? Próbáltam a Camscanner-t, de nagyon gyenge a WP-s verzióhoz képest.
-
St3ven
addikt
Nekem nem, valami service továbbra is fut, szóval még csak nem is a gyorsítótárazott folyamatok között van.
A Greenifyhoz gondolom root kell, meg amúgy is, most egy újabb appot feltenni... Inkább hozzászokom majd valahogy a gondolathoz, vagy kilövöm kézzel a futó alkalmazások közül.
De hogy minek nincs egy exit gomb valahol.
-
libus
őstag
válasz
norbert1998 #63412 üzenetére
A Recuva-t próbáltam már, de nem látja a belső tárhelyt.
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Sokan használtok N7player zenelejátszót. Ha van a wifin erősítő,képes egy gombnyomásra lejátszani rajta a zenét mint a g2 gyári lejátszója? Ha nem,tud valaki ilyen lejátszót? -
libus
őstag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem!
Véletlenül sikerült törölnöm a telefonom belső memóriájáról fotókkal teli mappát.
Ezt mivel tudnám visszahozni??
Ha az SD kártyáról lenne szó, arra nagyon sok program van, de sajnos nem azon van.
Valaki tudna ajánlani ehhez megfelelő programot?? Lehet Pc-s is.
Előre is -
St3ven
addikt
A Skype-on (v4.9.0.45564) csak én nem találom a leállítást? Kijelentkezni lehet, de a leállításra mintha nem is lenne opció.
-
erzol
őstag
válasz
thiclyoon #63402 üzenetére
Nekem ez bevált :
Mantano readerIgaz én a prémiumot használom, nem néztem utánna, mivel kevesebb a free...
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
mazsi70 #63395 üzenetére
köszi
, jónak tűnik, de: vagy én nem találom, vagy egyáltalán nincs beállítás benne?
1, ez még ok, de nem lenne gond ha animáció is lenne
2, ez a főbb gond, szerintem elképesztően rosszul (rapszodikusan?) működik Nexus 5 alatt... 3-at lapozok, aztán 3 mp szünet, és lapoz 1-et -
törölt tag
válasz
muszor #63400 üzenetére
Sztem a BittorrentSync -ről van szó. De írd meg, hogy mire jutottál vele, mert bennem vannak kételyek a sikerességet illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest