- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan Fotó alkalmazást ajánlani amire idő és dátum bélyeget készít fotózásnál?
-
Kobe
veterán
válasz
dokee78 #33696 üzenetére
4.2.2 alatt csinalja nalam, par hete jott ki a telohoz, de a problemak jol erezhetoen a legutobbi poweramp frissites utan kezdodtek. eloszor nem tudta ellenorizni a licenszet playbol, utana ujrascannelve sem talalt meg mindent es pattogott a hang, ahogy irtam. Utana ujratelepitettem az alkalmazast, de az ugralo hang megmaradt.
-
Kobe
veterán
powerampnal mas is tapasztal pattogo, akadozo hangot a legujabb frissites ota ? Egyertelmuen a lejatszo hibaj, az osszes tobbi rendesen kepes lejatszani ugyanazokat a fileokat, es pont a legutolso frissites utan kezdodott. Mintha a szam egy pillanatra eloreugrana, olyan hangja van ilyenkor, vagy mint mikor a bakeliten ugrik egyet a tu kb.
-
air
nagyúr
Frissült az Opera. Továbbra is használhatatlan fos.
-
basaja
senior tag
Hali:-)
A gyerek játszott a telefonnal és sikerült mindent törölni az SD-kártyáról... Van valami app , amivel visszatudom állítani,hogy meglegyenek a dolgaim? -
janosibaja
őstag
Sziasztok, Nexus 4-em van, lehet, hogy csak én vagyok béna s alapból benne van, de nem találom azt a beállítást, hogy zsebben, táskában a közelségérzékelő (vagy mi) hangosabbra vegye a mobil csengőhangját.
Hallottam, hogy van ilyen, de hogy ezt külön kell installálni, vagy eleve adott?
(Elnézést, ezt a kérdést felteszem a Nexus 4 topicban is, nem tudom, hová való...) -
-
Sonja
nagyúr
válasz
gti16v #33680 üzenetére
Időjárásra: Eye In Sky Weather
-
bexinho23
őstag
-
gti16v
őstag
Sziasztok 2 app -ot szeretnék sony Z-re
Az egyik valami profi animációs időjárás progi,a másik meg egy olyan,hogy a készülék el némúljon,amikor lefelé fordítom.
Köszi szépen -
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan programot ami méri a hívásidőt,(természetesen kimenő, bejövő külön) és hozzá lehet adni számokat amiket nem számol bele a kimenő hívásokba.
Szerk: És adott időben automatikusan nullázodik.
Létezik ilyen?Köszönöm
-
Daemos
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőletek hogy jelenleg melyik az a legjobb Facebook és Messenger helyettesítő alkalmazás ami nem zabálja úgy az aksit és versenyképes funkciólag az alap alkalmazással ?
Köszönöm a választ előre is
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Létezik hangértesítés, ami egy helyszínre való indulásra figyelmeztet?
Pl. belövöm Mapsen h tali a Moszkván az óra alatt 8-kor, amit ő BKV-val kiszámol - na és itt kellene vhogy beállítani, hogy 5 perccel azelőtt értesítsen, hogy otthonról el kellene indulni (amit a Google tud, nem én)
-
Land
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33662 üzenetére
2. duplára nem tördeli nekem, hanem kizoomol.
-
dokee78
félisten
Két kérdés,bár régóta használom ezeket:
1. MailDroidban hol tudom a változtatni a fiókok színeit?
2. A Nova Launcher Primeban lehet az alkalmazás tárnak más hátteret beállítani?
Átlátszóságot lehet azt tudom,de azzal a Home Screen hátteret látom csak. -
Sonja
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #33651 üzenetére
Innen leszedheted a 2.27-es verziót, ha kell.
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #33651 üzenetére
[link]Próbáld ki ezt szerintem sokkal jobb.
-
Land
veterán
Next Launcher: Nagyon gyors, tetszik. Viszont van vele egy kis gondom.
Tud kijelzőhöz tördelni, mint az Opera?
Illetve a Chrome-nál szerettem azt, hogy ha valamire ráböktem, de nem volt egyértelmű, akkor azt a részt egy kis négyzetbe kinagyította és pontosabban tudtam "klikkelni". Ennél pedig rá szeretnék bökni az új hozzászólásokra, melyet nem olvastam még, erre mellébök és a hozzászólások rész 1. oldalát hozza be. Roppant bosszantó. -
LyonnaisFan1
őstag
VALAHONNAN nem tudnám letölteni a SofaScore alkalmazásnak egy régebbi verzióját?
A 3.00 és 3.01 frissítésekkel eléggé elcseszték az addig egészen jól működő alkalmazást.Teljesen új design lett (ami nekem nem tetszik, a régi sokkal egyszerűbb volt.), és sokkal lassabb lett a program. A görgetések akadoznak, a kedvenceket nem rendezi sorba.
Ha megcsinálták volna azt, hogy például gólnál villog az értesítési LED akkor kapna is egy ...os csillagot a program. Így nem tudok mire adni. Mivel pocsék lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest