-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cneref69
tag
válasz
Viktor0610 #115441 üzenetére
Köszönöm !
Erre nem jöttem volna rá
-
Szilard7
csendes tag
Sziasztok!
Ez vaslzeg full off, de nem tudom hol tegyem fel kérdésem, totál tanácstalan vagyok. Z1 compactom volt, egy idő után nem ismerte fel a pc-m a telót, most van egy redmi 4x-em és ezt se, akármit állítok, nézelődök neten róla, nem hoz semmi eredményt, csak tölti ezt a telót is. Minden oké az usb aljzatokkal és a telóval, fájlátvitel móda kapcsolom, windows hang van, mappát nem látok, nem csatlakozik. Köszi, ha van tipp és sry, hogy ide írom, bár talán egy szoftver segíthet rajtam.
-
-
DonMarco
aktív tag
115440 vgyuri ! Üdv ! Puff neki,egyszerű mint a faék
Köszi
-
stewiehu
csendes újonc
válasz
Viktor0610 #115443 üzenetére
Nem. Küldtek nekem egy videót és arra vagyok kíváncsi, hogy helyadat valahogyan kinyerhető-e belőle.
-
-
stewiehu
csendes újonc
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan adroid appot, amivel mobillal készített videó helyadatai kinyerhetőek valahogy?
-
-
cneref69
tag
Hogyan tudnám a https://www.icloud.com -ot telefonról elérni?
Minden böngészőm azt írja jelenleg nem támogatott.A "Barátok" funkciót szeretném elérni.
Esetleg erre milyen megoldás létezik?ASUS Zenfone 2 ze551ml 32gb 4gb
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! A chrome böngészőben hol lehet beállítani azt hogy semmilyen előzményt,megnyitott lapokat ne jegyezzen meg ? Köszi !
-
Foose
addikt
válasz
csabyka666 #115423 üzenetére
Nálam működik hiba nélkül. Pár napja frissített opera verzió,(43.0.2246.121183) gond nélkül betölt,animációt lejátszik. Stock 7.0 droid.
-
HREH
senior tag
Ha már feljött: SD Maid (Pro)-t megéri használni, vagy ez is olyasmi, mint a többi cleaner app?
-
zeon.hu
nagyúr
Tanítható IR távirányítót tud valaki ajánlani?
Tehát adom neki a jelet az eredeti távirányítóról és megjegyzi.
Flexen van ilyen, de a G Pad nem tanítható, playen meg amelyikhez írják, az nem tudja.
(itt is kerestem, de hiába) -
ArthurShelby
addikt
válasz
Chris Kiki #115412 üzenetére
Nem talált. Pestisrácok. (a sok vicc, és a hozzáállásotok meghozta a kedvemet)
Viszont olyan szinten sikerült most már elrontanom az appot, hogy megnyitás után azt írja ki, hogy nincs internet kapcsolat, ellenben a 3mas szám még mindig ott van.
Eddig amit tettem: gyorsító tár törlése, adatok törlése, alkalmazás törlése, eszközmemóra/data mappa törlése (azt hiszem ezután már nem tudom megnyitni), újratelepítés, sd maid pro futtatása, és ezek váltogatása időben (pl uninstall, sd maid pro futtatása, install)Telefon: Samsung Galaxy Alpha, andorid 5.0.2 (legújabb hivatalos magyar független xeh rom)
-
Somatom
veterán
Tud valaki olyan videólejátszót, ami távoli webDAV szerverről tud flv videót streamelni? VLC -vel elindul, de beletekerésnél kifagy. MX pro hosszú gondolkodás után kiböki, hogy a formátum nem támogatott. SPMC gyönyörűen kezelné, csak az SPMC érintőképernyős kezelése kilátástalan.
-
Üdv mindenki!
Ma lefrissült az Opera, azóta nem megy a met.hu radarképe, csak forog középen a jel. Chrome-on megy, de én az Operát használom kizárólag, illetve - gondolom én - a többi ilyen mozgó tartalom sem megy...
Van valakinek ötlete?
-
beg
veterán
Politikának helye itt végképp nincs. Legyen elég ennyi, már ez is több a kelleténél.
-
w.miki
veterán
Alkalmazások menüben, ha a programnak Kikapcsolod az összes értesítését, az nem jó?
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115411 üzenetére
Én értem. Rossz a közhangulat.
Ha valaki indexet, 444-et, hvg-t olvas, akkor liberálbolsevik.
Ha origót, 888-at, pestisrácokat akkor fideszbérenc.
Mindjárt bélyeget kap, ha leírja, miről van szó. -
DS39
nagyúr
válasz
ArthurShelby #115410 üzenetére
Szerintem olvasottra kell állítanod minden hírt.
-
csipuka
senior tag
válasz
Ha publikus az app, akkor nem ertem miert nem osztod meg mi a hiba, lehet csak az olvasatlan cikkeket akarja elolvasatni veled.
Ha meg nem publik az app akkor meg a szerkeszto jelzi, hogy hol kene trollkodni -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Viktor0610 #115411 üzenetére
Leírom én, a hvg csinálja. Legalábbis nálam az csinálta.
-
válasz
Nem értem, mi a baj vele, ha leírod melyik app az.
Segíteni sokkal könnyebb, ha tudjuk, melyik appal van gond. Pártállástól függetlenül én pl. segítenék.Amúgy meg hajrá MKKP!!!44!
-
-
válasz
ArthurShelby #115406 üzenetére
Politikai okból...
-
csipuka
senior tag
válasz
Az ujabb droidon (nem emlexem miota), ha hosszan nyomsz a notification-on akkor megkerdezni hogy mi legyen vele. En egyszeruen letiltottam par app notification-jat.
Ha csak a 3-tol akarsz megszabadulni akkor ez nem muxik.
Azert ezek a notification-ok csak addig elnek amig el nem olvasod azt amire emlekeztetnek. Legalabbis elvben. -
kovacs65
őstag
válasz
Nálam nem politikai okokból a Viber csinálja ezt néha.
-
ArthurShelby
addikt
Van egy alkalmazás (amit most politikai okokból nem szeretnék megmondani, hogy melyik), ahol nem tudom eltüntetni az értesítések (3db) jelzést.
Először csak a cache-t, majd az alkalmazás adatokat töröltem, majd újra telepítettem, de még mindig jelzi, hogy van 3 értesítésem (persze fogalmam sincs mire akar mutatni).
Van valami ötlet hogy tudom eltüntetni? -
bigrock
addikt
válasz
S e t h #115396 üzenetére
Csináltam egy próbát: Beírtam egy szót, amit nem ismert, ENTER-rel elfogadtattam.
Amikor ismét elkezdtem beírni, már felismerte. Egészen addig, amíg újra nem indítottam a telefont.Utána simán elfelejtette. Van a Gboard-ban egy menü: szótár/megtanult szavak szinkronizálása/szinkronizálás most.
Ezt szerintem érdemes kb. havonta megcsinálni, mert akkor mindent letárol. Magától sajnos egyelőre nem. -
w.miki
veterán
válasz
w.miki #115400 üzenetére
Több próbálkozás után talán ez jó lesz:
Gesture Answer Call -
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Olyan app-ot keresek, amivel egyik telefonról (Xiaomi) a másikra (Samsung) tudok átköltözni? Alkalmazások, és annak adatait. Eddig Titanium Backup-ot használtam, de ez ROOT miatt most nem játszik. Van valami alternatíva, ami nem kér ROOT-ot? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest