Hirdetés
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
Sziasztok.
Ahogy a korábbi hozzászólásomban írtam egy egyszerű emlékeztető alkalmazást szeretnék írni.
Már szinte teljesen készen van: működik a felhasználói felület, adatbázisba menti az emlékeztetőket stb.
A telefon indításakor egy (android.permission.RECEIVE_BOOT_COMPLETED) egy broadcast receiver elindítja a jobscheduler-t, ami periodikusan meghívja azt a rutint ami ellenőrzi, hogy kell-e emlékeztetőt megjeleníteni a felhasználónak és egyben azonnal újraidőzíti a jobscheduler-t.
Minden szuper, működik, emlékeztet stb..
Van viszont egy komoly probléma: ha a felhasználó az alkalmazást nem egyszerűen bezárja a vissza vagy a home gombbal, hanem ki is söpri a futó alkalmazások közül (force close) akkor onnantól kezdve minden leáll és nem kap értesítéseket.
Nem tudom, hogy ez csak bizonyos telefonokra igaz (nekem xiaomi redmi4-esem van), vagy az összesre, de a lényeg a lényeg az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám automatikusan újraindítani a szolgáltatásnak a jobscheduler részét? Tudom, hogy ez általában nemkivánatos, de azt is tudom, hogy egy csomó alkalmazás megteszi valahogy. Hiszen ha pl kisöpröm a vibert, attól a következő üzeneteket ugyanúgy megkapom.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest