Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyan property-t, ami egyertelmuen azonositja az eszkozt? IMEI, MAC nem jo mert modosithato. Olyan kene, ami nem vagy csak nagyon nehezen modosithato.
Letezik ilyen? -
Tityahome
aktív tag
Sziasztok!
Tudna abban valaki segíteni, hogy vettem a tabletembe egy új akkumulátort ami nagyobb teljesítményű (mAh) mint az eredeti. Nincs is vele semmi gond tökéletesen működik, viszont nem tudom, hogy az új akkumulátor méretet hogyan lehet úgymond regisztrálni a rendszerben. Nyilván az android rendszer magától nem érzékeli az új méretet.
Valahol olvastam hogy a power_profile.xml file tartalmazza az akkumulátor méretet, de nem tudom hogyan lehet ezt szerkeszteni és hogy ha sikerül is akkor ennyi elég e hozzá?!
Ha valaki esetleg ért a programozáshoz megtenné hogy segít nekem egy kicsit? Köszönöm! -
HDR123
tag
Van esetleg valaki aki foglalkozik játék fejlesztéssel?
2D játékokat szeretnék létrehozni. Nézegettem open source lehetőségeket (pl.: Cocos 2D), de mielött belekezdenék jó lenne valami biztosabb talajon mozogni. Unity is egy jó lehetőség csak ha jól tudom az fizetős. Android Studio-ban pedig csak "tradicionális" app írásra látok SDK és NDK lehetőséget. -
kusztax
tag
Sziasztok,
Fejlesztettem egy appot, jól működik.
Egy kis gondom van vele:
Felettem az apk-ot a Play Storeba, közzétett állapotban van, van linkje a Play Storeban. Ha Magyarországon keresek rá az appra, akkor az app nevével, és még néhány kereső szóra megtalálja a Play Store és első helyen hozza.
Azonban ha UK-ban keresnek rá az emberek, akkor nem találja meg senki, de annyira, hogy egyáltalán nincs a találatok között.Minden országban engedélyezve van az app, hogy megjelenjen. Van rövid és hosszú leírás is, a legtöbb keresőszót tartalmazza.
Ez egy olyan app, aminek UK-ban mindenképpen hoznia kellene legalább a teljes nevére az appot az első találatok között.
Mi lehet a gond, hogy UK-ban egyáltalán nem hozza a találatok között? Folyamatosan kutatok, de eddig csak ASO problémákat említettek (de akkor MO-on hogyhogy jó?).
-
sztanozs
veterán
válasz BalanceR #4693 üzenetére
Az előzmények alapján szerintem ezt a témát inkább hagyjuk.
Lehet, hogy neked egyszerűnek és jó ötletnek tűnik, de ennek semmi köze az "egyszerű programozáshoz" - nem véletlenül nem fejleszt mindenki operndszert (vagy UI-t). Azokat a modulokat, amikről beszélsz, valakinek még meg kell írnia. Nincs olyan, hogy fogok egy random android app-ot, és csinálok belőle egy "modult". Ha nem rendelkezel a konkrét forráskóddal, akkor nem tudod csak úgy belerakni a a main activity-be (de még akkor sem, ha igen, hiszen egy egy bonyolultabb widget több szálon fut, többféle dependency-vel készül, más-más módon oldja meg a megjelenítést - hogy csak néhány példát mondjak.Persze ha neked már van a tarsolyodban egy időjárás modul, egy task manager modul, egy képtár modul, meg miegyéb, amit eddig felsoroltál, akkor én kérek bocsánatot. DE ha ezzel rendelkeznél, akkor igazából nem tudom, miért akarod a keretrendszert lefejlesztetni (aminek amúgy léteznie kellene, ha már azzal kompatibilis moduljaid vannak).
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Felvételi feladatot kaptam, amit egy kivételével meg tudtam oldani. Viszont ez az egy feladat sehogyan sem megy. Nincs tippem, hogy merre kellene elinduljak. Ez lenne az: [link]Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Ja, és a CRM programban már ki van vezetve az összes androidos user elméletben. A cél az, hogy lehessen látni, kik azok, akik a legtöbb szavazatot kapták és kik azok, akik a legkevesebbet. 1-1 mezőben. Hogy könnyen lehessen szűrni a legnépszerűbb regisztráltakra.
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
sztanozs
veterán
válasz BalanceR #4686 üzenetére
Viszont itt meg a "modulokat" kell lefejleszteni egyesével.
Ugyan ki fog neked egy custom app-ba olyanwidgeteketmodulokat fejleszteni, amik már a play-en megtalálhatók?JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
BalanceR
addikt
válasz sztanozs #4685 üzenetére
Itt az a lényeg, hogy ne kelljen telepíteni semmit, csak ezt az appet...
Össze lehet hozni nyögvenyelősen Custom UI-al, widgetekkel... de az körülményes (összevadászni a kompatibilis appeket) illetve nem is erőforrásbartát (több process fut a háttérben)#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
-
BalanceR
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem / kérésem lenne lenne, hogy , ha van itt valaki, aki androidra fejleszt / vagy éppen tanulja azt, és szeretné gyakorolni a tudását, össze tudna-e dobni egy appet:Az alapötlet:
Szerintem most már kb mindenkinek van otthon elfekvőben a fiókban / polcon / kacatosban régi, már nem használt droidos telefonja / tabja...
Nekem is vannak ilyen kütyüim, és zavar, hogy csak ott állnak...
Gondoltam, majd letöltök valami jó kis alkalmazást amivel hasznossá lehet tenni:Egy olyan appra gondoltam, ami kis erőforrás igényű, elmegy nagyon régi eszközökön is (Api level 8) és a következőt tudja:
-Teljes képernyőn fut, elrejti a statusbart / bottombart tab esetáben
-erre a fullscreen felületre különböző "modulokat lehet pakolni:
-RSS feed scroller (ami balról jobbra scrolloz egy vagy több RSS hírt)
-Óra
-Naptár
-Névnap
-Időjárás
...
-Ezek a modulok szabadon méretezhetőek / színezhetőek
-A háttér tartalmaz valamilyen animációt / effektet
-A modulok "X" időnként pár pixelt arrébb csúsznak, hogy ne égjenek beSajnos ilyen appet nem találtam, pedig vagy 200at megnéztem, pedig szerintem irtó hasznos lenne,
Az asztalon, vagy polcon fixen tápra kötve bármilyen telóból / tabletből saját kis info-centert varázsolna...
Ha valaki lát benne fantáziát, és készít hasonlót, feltétlenül jelezze!#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
mexel
veterán
válasz sztanozs #4681 üzenetére
Köszi a segítséget!
Ez egy Strong 2400 box egyébként. Sajnos semelyik módszer nem megy, mindig az a válasz hogycsak read only a rendszer. Abbahagyom, nem éri meg a fáradtságot szerintem. Sok egyebet kipróbáltam már, LEalól ssh-n is módosítottam a jogosultságokat de akkor sem megy. Sok factory reset volt már
Ha lesz rá időm keresgélek máshol is. -
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de hátha.
Adott egy alkalmazás, amit magyar nyelven is használnék, de van egy kis gond vele.
[Itt az alkalmazás.]
A lényege az egésznek, hogy ha semmit nem csinálok vele, csak kicsomagolom és be, majd telepítem, akkor a térkép már nem jön be.
Így hiába raktam bele a magyar nyelvet, ha nem jó a térkép.
Próbáltam több apktool.jar-t , illetve a szignózást is változtattam, de a térkép nem működik.
Hogyan lehetne rávenni, hogy menjen a térkép? Maga az alkalmazás simán megy magyarul ( berakott fordítással ), csak a térkép résznél, nem tölti be a lényeget.
Van valami ötlet?[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
sztanozs
veterán
Az 1. és 2. módszer biztos nem megy az újabb Androidokon. Keresni kell olyan exploitot (apk-t), ami az adott verzión működik. A cuccon meg vsz nem ártana egy factory reset, mert már annyit próbálkoztrál velke, hogy szerintem komoly szoftveres károsodás érte már Konkrétan egyébként milyen box ez?
Amúgy ez egyáltalán nem ide való téma, ez a topic szoftverfejlesztéssel és nem rootolással foglalkozik. Itt [link] lehet, hogy hamarabb találnál segítséget vagy iránymutatást.
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
mexel
veterán
Valami nem lehet jó a rendszeremen mert usb-n az adb devices parancsnál a lista üres marad. ( usb debugging bekapcsolva a készülékeken, több boxot is kipróbáltam)
Mi lehet a gond, mit kell telepíteni hogy lássa a készülékeket? -
sztanozs
veterán
Netes infó alapján az újabb Androidok csak belülről (apk-val) rootolhatók: [nagybetűvel a tetején -> nézd meg az appkat az első hsz alján]
-
mexel
veterán
válasz sztanozs #4676 üzenetére
Éppen az a baj, hogy rootolni szeretném ezzel a megoldással, Amiko boxon is csak így működött. Így viszont ördögi kör,hogy root kellene hogy rootolhassam
Milyen más módon lehetne? Droid alól sehogyan nem megyHa már szereznék root jogotnem lenne érdekes az első kérdés sem
Esetleg arra ötlet hogy milyen módon lehet rootolni esetleg?[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
először rootolni kellene - az operation not permitted-et azért kapot mert az adb shell nem root jogokkal fut.
valami exploittal először root jogot kell szerezni, utána már menni fog. Egy csomó régi exploit már nem működik az új android verziókon.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok! Nem tudom itt jó helyen van-e a kérdés, de megpróbálom. Ha nem akkor bocs
Egy androidos régebbi tv boxot szeretnék rootolni adb-n keresztül. A metódusadott, más ilyen készüléken működik. Ennél viszont ilyenhibaüzenetet kapok:pl:
adb shell mount -o rw,remount /system
mount: Operation not permittedutána pedig érthetően ilyeneket:
mkdir failed for /system/app/SuperSU, Read-only file system
A kérdésem az lenne hogy SU nélkül ( hiszen éppen rootolni szeretném) meg tudom változtatni valahogy a system jogosultságait?
( pl LE alól ssh-n stb) -
asuspc96
őstag
Hello
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy merre találok olyan (ingyenes) templatet ami weblap és mobil app (android) kinézetet is megadja ?
Mert külön külön találok mindkettőhöz, csak hát csekély az esélye, hogy stílusukat és megjelenésüket tekintve azonosak lesznek...
Tárgyilagosan nézve egy példa:
Maga a fb oldala, meg az app (nem a mobilos netes nézet) is ugyan olyan megjelenésében.
Nos, én ilyen templatet keresnék. -
eclipse19
senior tag
Üdvözlünk a szép új világban.
Majd a Google/Facebook eldönti ki mit mondhat, gondolhat, milyen terméket hozhat létre és kinek adhatja el.
A feltételek a mindenkori ÁSZF-ben, amit természetesen egyedül ők jogosultak értelmezni, de a döntést egyébként sem indokolják.
Fellebbezni ugyanoda lehet...Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
blada
csendes tag
Persze. Tökéletesen ki volt töltve a tartalmi besorolás. Magával a pózokkal volt bajuk.
https://play.google.com/intl/hu_ALL/about/restricted-content/inappropriate-content/sexually-explicit-content/
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy hogy tudom újra felrakni a többi appomat? Mert ez nem pálya, hogy örökre letiltanak.. -
blada
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Google Playen volt fent pár alkalmazásom. Egész jól muzsikáltak.
Fejlesztettem egy új applikációt, melyekben voltak szex pózok. Ezért a google nem egyszer letiltotta az adott alkalmazásomat. Amivel annyira nem értek egyet, mivel jelenleg is nem egy kamasutra alkalmazás van fent.
Szóval nem értettem az egészet. Butítottam a pózokon a végén már felöltöztettem a modelleket teljesen.
De így sem volt jó nekik, és letiltották az egész fejlesztői Accountomat..
Ezáltal nem tudok belépni a fiókomba, illetve az alkalmazásaim sem elérhetőek már az áruházban.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, hogy hogy lehetne újra aktiválni az accot?
(Olvastam külföldi fórumokon, hogy sehogy és ha új fejlesztői fiókot akarok létrehozni, azt is kapásból letiltják, teljesen új gépről, új IP-vel, új bankszámla számmal és telefonszámmal, lehetne ezt megoldani..)
Mit tegyek? Van ötletetek?Üdv
Dávid
[ Szerkesztve ]
-
kobe24
tag
Sziasztok!
Dagger2 témában lenne problémám, remélem van itt valaki aki használja, és tud is segíteni.
Probléma: szeretnék létrehozni egy olyan modult ami csak egy bizonyos fragment-ben érhető el. Viszont ez nem sikerül, ha a modult globálissá teszem, akkor működik, innen tudom, hogy nem azzal van a gond. Jelenleg így próbálom megoldani:FragmentsModule.kt
@Module
abstract class FragmentsModule {
@ContributesAndroidInjector
abstract fun contributeLoginFragment() : LoginFragment
@ContributesAndroidInjector(modules = [UserFragmentModule::class])
abstract fun contributeUserFragment() : UserFragment
}UserFragmentModule.kt
@Module
class UserFragmentModule {
@Provides
@Singleton
fun provideExtendedMediaPlayer() : ExtendedMediaPlayer = ExtendedMediaPlayer()
@Provides
@Singleton
fun provideIAudioManager() : IAudioManager = AudioManager()
@Provides
@Singleton
fun provideUserRepository() : UserRepository = UserRepository()
}Itt keletkezik a hiba, folyamatosan azt írja, hogy nincs olyan metódus ami az IAudioManager osztályt létrehozná. Ha ezt az egész USerFragmentModule osztályt már az AppComponent interface modules tömbjében felsorolom, akkor jó az egész. Elvileg ennek működnie kéne, és kiváltaná azt, hogy subcomponent-eket kelljen létrehoznom. Amit találtam példaprogramokat ott is csak szimplán a ContributesAndroidInjector-t használták, nem volt semmi extra lépés.
-
doc
nagyúr
segitsetek plz, hulyet kapok mar...
mi nem jo ebben a layoutban? azt szeretnem hogy a ket fragment az imageview ALATT legyen, egymas mellett (tehat fejleckent mukodik a logo, alatta ket 'hasabban' a ket fragment), de valamiert a fragmentek is a kepernyo tetejen kezdodnek, ahogy a logo<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<android.support.constraint.ConstraintLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
android:id="@+id/mainLayout"
android:layout_width="match_parent"
android:layout_height="match_parent"
android:background="@drawable/bg"
android:orientation="horizontal"
tools:context=".MainActivity">
<ImageView
android:id="@+id/logo"
android:layout_width="match_parent"
android:layout_height="wrap_content"
android:layout_marginLeft="0dp"
android:layout_marginStart="0dp"
android:layout_marginTop="0dp"
android:contentDescription="@android:string/dialog_alert_title"
app:layout_constraintEnd_toEndOf="parent"
app:layout_constraintStart_toStartOf="parent"
app:layout_constraintTop_toTopOf="parent"
app:srcCompat="@drawable/srtitlebar" />
<fragment
android:id="@+id/values"
class="hu.glezmen.streetrodcalculator.Values"
android:layout_width="wrap_content"
app:layout_constraintStart_toStartOf="parent"
app:layout_constraintLeft_toLeftOf="parent"
app:layout_constraintTop_toBottomOf="@id/logo" />
<fragment
android:id="@+id/racepoints"
class="hu.glezmen.streetrodcalculator.RacePoints"
android:layout_width="wrap_content"
app:layout_constraintLeft_toRightOf="@id/values"
app:layout_constraintTop_toBottomOf="@id/logo" />
</android.support.constraint.ConstraintLayout> -
walgud6
tag
-
domel
tag
Ezt valaki ki tudná próbálni? A kód elvileg kiírja, hogy hány miliamperrel tölt a telefon... akinél működik, az írja meg lécci, hogy mi a telefon márkája. Köcce!
public class MainActivity extends AppCompatActivity {
private TextView textView;
@Override
protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
super.onCreate(savedInstanceState);
setContentView(R.layout.activity_main);
textView = (TextView) findViewById(R.id.textView);
this.registerReceiver(this.batteryinfoReceiver, new IntentFilter(Intent.ACTION_BATTERY_CHANGED));
}
private BroadcastReceiver batteryinfoReceiver = new BroadcastReceiver(){
public void onReceive(Context context, Intent intent){
long currentInstantMicroAmperes = 0;
long currentAvgMicroAmperes = 0;
BatteryManager batteryManager = (BatteryManager) context.getSystemService(context.BATTERY_SERVICE);
currentInstantMicroAmperes = getSpecialValue(batteryManager, BatteryManager.BATTERY_PROPERTY_CURRENT_NOW);
currentAvgMicroAmperes = getSpecialValue(batteryManager, BatteryManager.BATTERY_PROPERTY_CURRENT_AVERAGE);
textView.setText("ZZ2: = "+ currentInstantMicroAmperes + " mAh"+"\n"+
"ZZ1: = " + currentAvgMicroAmperes + " mAh");
}
};
private int getSpecialValue(BatteryManager batteryManager, int key) {
int value = batteryManager.getIntProperty(key);
return value;
}
} -
Rickeffe
aktív tag
válasz #88470784 #4655 üzenetére
Csak tapasztalat: ha Windows akkor Intel proci. Ahhoz van haxm. Amd-hez mostanában (!) jött ki a gyorsítás de ahhoz is ryzent javasolnak, és bétás Studio, meg mindenféle egyéb variálás.
A céges gépen Intel van 2, 3 emu fut a studioval meg ps-sel.
Itthon amd a10, nemrég próbáltam ezt az új gyorsítós dolgot beizzítani de még nem sikerült. Az is lehet, hogy a régi amd-n nem is fut a gyorsítás.
Elvileg Linuxon van talán gyorsítás de ezt nem tudom pontosan .
Szóval ha haladni is szeretnél akkor szerintem a "minimum" az Intel. Azon felül nem tudom, de RAM kell neki bőven.[ Szerkesztve ]
Rickeffe
-
törölt tag
Sziasztok, lehet nem teljesen idevág, de mi a min vagy ajánlott gépigény (notebook) amin az emuláció rendesen elfut.
Köszönöm -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz [KgP].Robot #4653 üzenetére
Sziasztok
Megoldodott azzal, hogy a gradle verzio 4.4-rol at lett allitva 4.9-re. Ezutan a szerveren is fordult az app.
Fura, hogy a studio nem ajanlotta fel az update-et 4.4-rol 4.9-re, holott mar március ota kint van.[ Szerkesztve ]
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Build szerver konfigolásban jártas emberek segítségét szeretném elsősorban kérni.
A problémánk az lenne, hogy egy HelloWorld appot nem tudunk buildelni szerveren. Lokálban megy mind konzolból mind pedig Studioból. Build szerveren pedig a következő errort dobja:The CompileOptions.bootClasspath property has been deprecated and is scheduled to be removed in Gradle 5.0. Please use the CompileOptions.bootstrapClasspath property instead.
:app:preBuild UP-TO-DATE
:app:preDebugBuild
:app:compileDebugAidl
:app:compileDebugRenderscript
:app:checkDebugManifest
:app:generateDebugBuildConfig
:app:generateDebugResValues
:app:generateDebugResources
:app:mergeDebugResourcesAAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_list_focused_holo.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-hdpi-v4\abc_cab_background_top_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_list_divider_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_textfield_default_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxxhdpi-v4\abc_spinner_mtrl_am_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxxhdpi-v4\abc_switch_track_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\support-compat-27.1.1.aar\871818d79212731e502dff52ae127020\res\drawable-mdpi-v4\notification_bg_normal.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_textfield_activated_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_popup_background_mtrl_mult.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_scrubber_primary_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-hdpi-v4\abc_textfield_activated_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\support-compat-27.1.1.aar\871818d79212731e502dff52ae127020\res\drawable-xhdpi-v4\notification_bg_normal_pressed.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_textfield_default_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_list_pressed_holo_light.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-hdpi-v4\abc_list_pressed_holo_light.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_btn_switch_to_on_mtrl_00012.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_btn_switch_to_on_mtrl_00012.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-hdpi-v4\abc_list_focused_holo.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-hdpi-v4\abc_tab_indicator_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-ldrtl-xxhdpi-v17\abc_spinner_mtrl_am_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_btn_switch_to_on_mtrl_00001.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_list_pressed_holo_light.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_list_selector_disabled_holo_light.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_popup_background_mtrl_mult.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_list_pressed_holo_dark.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562) : No Delegate set : lost message:\\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_list_pressed_holo_dark.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1212729513): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-hdpi-v4\abc_spinner_mtrl_am_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1212729513): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_scrubber_primary_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1212729513): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\support-compat-27.1.1.aar\871818d79212731e502dff52ae127020\res\drawable-mdpi-v4\notification_bg_normal_pressed.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1212729513): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_spinner_mtrl_am_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1212729513): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxxhdpi-v4\abc_btn_switch_to_on_mtrl_00012.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1212729513): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_ab_share_pack_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1212729513): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_scrubber_track_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1212729513): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-ldrtl-mdpi-v17\abc_spinner_mtrl_am_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1212729513): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxxhdpi-v4\abc_tab_indicator_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_switch_track_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\support-compat-27.1.1.aar\871818d79212731e502dff52ae127020\res\drawable-hdpi-v4\notification_bg_normal.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_list_longpressed_holo.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_scrubber_track_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_btn_switch_to_on_mtrl_00001.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_list_longpressed_holo.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_textfield_default_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_list_selector_disabled_holo_light.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-hdpi-v4\abc_popup_background_mtrl_mult.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_textfield_search_default_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_list_focused_holo.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-ldrtl-xxxhdpi-v17\abc_spinner_mtrl_am_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_textfield_activated_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-hdpi-v4\abc_switch_track_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_btn_switch_to_on_mtrl_00001.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_list_selector_disabled_holo_dark.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_scrubber_primary_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 2014704720): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_switch_track_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_textfield_search_default_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\support-compat-27.1.1.aar\871818d79212731e502dff52ae127020\res\drawable-hdpi-v4\notification_bg_low_pressed.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxxhdpi-v4\abc_btn_switch_to_on_mtrl_00001.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-hdpi-v4\abc_btn_switch_to_on_mtrl_00012.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_switch_track_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-ldrtl-hdpi-v17\abc_spinner_mtrl_am_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-hdpi-v4\abc_menu_hardkey_panel_mtrl_mult.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1763097562): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_scrubber_track_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_list_divider_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-hdpi-v4\abc_btn_switch_to_on_mtrl_00001.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_menu_hardkey_panel_mtrl_mult.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xhdpi-v4\abc_menu_hardkey_panel_mtrl_mult.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_list_pressed_holo_dark.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-xxhdpi-v4\abc_list_focused_holo.9.png ERROR: Unable to open PNG file
AAPT err(Facade for 1110579166): \\?\C:\Windows\System32\config\systemprofile\.gradle\caches\transforms-1\files-1.1\appcompat-v7-27.1.1.aar\7bb0d479f99f6ee867299c90d16fa803\res\drawable-mdpi-v4\abc_textfield_activated_mtrl_alpha.9.png ERROR: Unable to open PNG file
Error: java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.builder.internal.aapt.AaptException:
:app:mergeDebugResources FAILED
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Execution failed for task ':app:mergeDebugResources'.
> Error: java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.builder.internal.aapt.AaptException:A build szerver Android Studio telepítése nélkül, csak a szükséges SDK-k, stb... telepítésével lett beállítva.
Viszont ki lett próbálva egy olyan build szerveren is, amin van Studio és azon is ugyanez a helyzet.
Van ötletetek a megoldásra? -
DavidPetson
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
thon73
tag
válasz balazs1022 #4647 üzenetére
A programozás az, amikor megírod (vagy akár átírod) egy program forráskódját, és azt lefordítod. (Persze, a rom is így készül először.) Ez a topik erről szól
A rom "főzés" nagyrészt kész programoknak az összerendezése. Összepakolod a neked tetsző részeket, és készítesz belőle egy új romot, amit a készülék szépen kicsomagol magának. Lehet persze, hogy új programot (vagy részt) is csomagolsz bele, de akkor csak annak az elkészítése tartozik ide, mármint a programozásba.
Ha főzöl egy romot, az azért jó, mert bárki más is fel tudja rakni a készülékére. (Szerintem az android annyit változott időközben, hogy erre egyre kevésbé van szükség. De ez csak a magánvéleményem, ettől még létezik.)
Namármost. Ha nem akarod, hogy mindenki más is felrakja a módosításodat, akkor a saját telódon root mode-ban (és ez ált. amúgy is szükséges új rom felrakásához), bármit le tudsz törölni, vagy fel tudsz rakni. Szóval nem kell új romot csomagolni, csak a megfelelő "részt" kicserélni, esetleg csak átírni.
A kulcsszó a megfelelő.
Ezzel ugyanis prímán téglásíthatod a telódat (ha már szakszavak...), elég egy rossz mozdulat. No, és ezért nem fogja sztem. ezt megcsinálni neked senki. Mert az egy dolog, hogy a saját telómat beáldozom, miközben játszok az átalakításával. Vagy ha nagyon jól megy, akkor az elkészített, tesztelt cuccot felteszem a netre. De egy konkrét telón megtalálni azt az egy módosítást... Na, ezt esetleg a rom készítője tudja.Ha a fent leírtak újak, akkor semmiképp ne nyúlj a telefon érzékeny részeihez!!! Egyébként nem baj, ha nem tiszták, ezt is meg lehet tanulni, csak akkor még nem tartasz ott.
A többiektől ezer bocs, de egyszer ezt is le kellett talán írni.
-
Rickeffe
aktív tag
-
hati
addikt
válasz balazs1022 #4645 üzenetére
Sztem nem lehetséges, hacsak nem készítesz egy új rom-ot.
-
hati
addikt
válasz balazs1022 #4643 üzenetére
Pl. az android szakmai topicban, de úgysem kapsz rá érdemi választ.
-
hati
addikt
válasz balazs1022 #4641 üzenetére
Mitől programozási ez a kérdés?
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Lehetseges olyat csinálni, hogy egy masik rombol atrakni a statusbart?
Pl most Resurrrection Remix (RR) rom-ot használok, abbol is 6.0.1-et. Viszont ennek a romnak az en telefonomhoz van Nougat verzioja is: 7.1.2
Meg lehet csinalni?
(Abba ne menjunk bele h miert nem rakom fel a Nougatot. Eleg nyomos okom van ra. Kulso app se jatszik mert igy is keves a ram-om)
-
thon73
tag
Sziasztok!
Ha készítek egy Content Provider-t, akkor különböző hívások a Content Resolver-en keresztül érkeznek.
Az Android Studio-ban van arra valami egyszerű megoldás, hogy ezeket a hivatkozásokat kikeressem? Ugyanis a Content Provider metódusoknál - értelemszerűen - nem működik a find usage funkció, mert ugye Resolver metódusait kéne megkeresni. De hogyan? Kézzel? Szöveges keresésként? Köszönöm! -
hati
addikt
-
demeterf2
tag
Sziasztok!
Mostanában előfordul nálam, hogy nem tudok egyes játékokat feltelepíteni a play áruházból. F.R. megoldja a problémát, mert utána feltudom telepíteni az adott játékot, de egy idő után random találok olyat ami nem települ. 505-ös hibát kapok az áruházban. Szerintem az lehet a probléma, hogy egy másik telepített alkalmazásra azt hiszi, hogy az az amit felakarok rakni és így nem engedi telepíteni.
Már minden adatot töröltem az alkalmazáskezelőben, nem segít.
Root van és amikor törlöm a packages.xml fájlt akkor is települ ami előtte nem, de ha jól néztem ez ilyenkor majden F.R.-nek felel meg.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a hiba valódi oka? OnePlus 6-om van.
Ha nem ide illik a kérdés akkor bocsi, de nem tudom hova írjak.Androidos YouTube csatornám (hírek, alkalmazás/játék tesztek) : https://www.youtube.com/channel/UC9FSGvvHgx7kVx9rAqXitGQ
-
Matthew
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy írhatok-e ide ilyet de keresnék valakit aki tudna nekem készíteni egy egyszerű Androidos appot. Ha van esetleg köztetek aki tudna segíteni akkor kérem priviben dobjon nekem egy üzenetet.
Köszönöm!
-
hati
addikt
válasz DrojDtroll #4634 üzenetére
Ha a lokális Android SQLite adatbázisról van szó, akkor azt nem szoktam szerkeszteni.
-
hati
addikt
válasz DrojDtroll #4632 üzenetére
Sok minden nincs ott. Ott csak a gyakran használt elemek vannak.
-
thon73
tag
Ha esetleg olvastatok valahol egy egyszerű összefoglalót vagy útmutatót a compat részek használatáról, legyen kedvesek megosztani a linket!
Igazából a legnagyobb gondom akkor van, amikor egy régebbi projektet, vagy egy részét szeretném felfrissíteni. Melyik osztályt kellene kicserélni (extend után), ill. melyik metódusaikat? Vagy mi az ami maradhat? A hivatalos doksiban ilyen irányú útmutatást nem találok.
Előre is köszönöm! -
hati
addikt
válasz DrojDtroll #4627 üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
válasz anonymus404 #4626 üzenetére
Először kell egy sikeres build.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a témában. C# és C alapjaim vannak. Feltelepítettem az IDE-t. Minden rendben van, az üres alkalmazáson lefordult.
A palettán nem látom a numberPickert. Hogyan tudom ezt hozzáadni a környezethez?
-
anonymus404
újonc
Valaki tud segíteni ,hogy mitől függ ,hogy be jön-e a prewiew az Android Studioban?
-
Gerzsi
tag
Van hobbi projektetek?
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Androidos allasinterjun milyen kerdeseket erdemes feltenni? Ket eves Android tapasztalattal rendelkezo jeloltrol lenne szo de egyeb teruleten is van tapasztalata.
Koszonom -
thon73
tag
válasz balazs1022 #4619 üzenetére
A billentyűzetek megkapják a "hardveres" gombokat is, és azt is le tudják kezelni. Lehet, hogy egyszerűbb egy ilyen billentyűzetet keresni (vagy írni), ami tudja ezt a funkciót. A hardveres billentyűzetekhez vannak ilyen "átalakító" soft-keyboardok, bár kétlem, hogy ezt a funkciót ismernék.
Igaz, ez third-party program, viszont legalább programozás megírni. -
Benex
senior tag
válasz balazs1022 #4616 üzenetére
Szai , azt ugye tudod, hogyha te ilyen működést akarsz beleírni a system-be, akkor neked szerintem kelleni fog a ROM forráskódja és neked kell meg vissza forgatnod miután beleírtad ezt a működést?
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Rickeffe
aktív tag
-
balazs1022
őstag
Sajnos ott sem kaptam igazi segitseget.. Sztem tenyleg kell hozza vmit programkodot írni.
Ki tudna még ebbem segiteni?
Egyebkent ebbol a Resurrection Remix rom-bol van 7.1 is és abban benne van ez a beallitas. Onnan n lehet kiszedni és vhogy berakni az egyel regebbi 6.0-ba? -
hati
addikt
válasz balazs1022 #4614 üzenetére
Talán az android szakmaiba, de lehet, hogy azt fogják tanácsolni, hogy keress egy olyan launcher-t, ami ennyire testre szabható.
-
hati
addikt
válasz balazs1022 #4612 üzenetére
Sejtettem, ezért értettem szándékosan félre a kérdésedet. Ez programozási topic, a kérdésed nagyon nem ide való.
[ Szerkesztve ]
-
hati
addikt
válasz balazs1022 #4610 üzenetére
Milyen nyelven szeretnéd megírni a programot rá?
-
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Hardvergombok programozasaban tudnatok segiteni?
Hardveres "menu" gombom van es azt szeretnem ha dupla erintesre visszaugrana az elozo alkalmazasra.
Resurrection Remix Rom-ot hasznalok (6.0). Van virtualis gombsor is ahol be lehet allitani amit fentebb irtam, de ragaszkodnek a hardverrles gombokhoz.
A menu gomb beallitasaonal csak, "egyszeri erintest" es "hosszany nyomas"-t lehet konfiguralni.
Lehetoleg system-be iros dolog erdekelne. Kulso alkalmazas kizarva.
Segitsegeteket elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
-
sztanozs
veterán
válasz [KgP].Robot #4606 üzenetére
Kipróbálod mágnessel / vassal és ha csak random változik az érték, akkor rossz
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Honnan lehet tudni, hogy a magnetic sensor rossz? Kiolvasom az x,y,z ertekeket, amik ugye folyamatosan valtoznak. Ebbol szamolhato a µT ertek.
De mikor rossz a szenzor? 0-t ad mindenre vagy nem ad semmit?Koszonom
-
Ghard
őstag
Sziasztok
Egy Z3 compact-ra szeretném beállítani a hangot bootoláskor. Ha jól olvastam kitkat után kikerült ez az opció, most marshmallow van fent. Vannak másik nem sony telefonjaim 6os droiddal, ott elég ha a system/media mappában van a bootsoud.mp3.
Sokat nem értek hozzá, de csak a system/bin mappában a bootanimation file-ban találtam információt a hang indításra vonatkozóan. Ezt mivel tudnám szerkeszteni, egyáltalán ezt kell-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Mozilla Firefox
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest