- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
Rickeffe #4916 üzenetére
ja, van csak ahhoz SSSSSSSSE3 kell, a sima SSE3 nem elég. Mellesleg a hypervisor bekapcsolásától a sleep működése megszűnik a gépemen (sleepelés után felébresztve fekete kép, se hang, reset van csak), anélkül megy.
Ezek az indiaiak mindig új f...ságot mutatnak nekem... elengedtem az android fejlesztéssel ismerkedést. Ezért nem veszek intelt, főleg nem manapság a ryzen helyett... -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Rickeffe #4502 üzenetére
Gerzsi, Rickeffe irok ha van valami.
Mas tema:
Lenne lehetosegem egy Xamarin platformon fejleszto ceghez kerulni. Ehhez viszont meg kene csinalnom egy hazi feladatot. (2 eve foglalkoztam 2-3 honapig Xamarinnal es elotte C# is volt majd 1 evig)
A kerdesem az lenne, mit gondoltok a Xamarinrol? Persze teljesen elvonatkoztatva attol, hogy ez egy Androidos forum
Mennyire van jovoje? Erdemes vele foglalkozni? Fizuban jobb mint a nativ Android? Maradjak inkabb az Androidnal?Barmilyen infot szivesen veszek.
R -
[KgP].Robot
aktív tag
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Rickeffe #4495 üzenetére
Teljesen pontosan nem tudom sajnos, de ha minden igaz az elozo cegnel keszult appokat a fejleszto sajat kulcsaval irta ala. A fejlesztes atkerult egy masik ceghez, regi forraskodokkal, uj megrendelesekkel egyutt. A kulcs persze maradt a regi fejlesztonel. Nagyvonalakban ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged