- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #5432 üzenetére
Erre senki? Még fizetnék is érte, ha valaki meg tudná csinálni. :)
-
blikkk
csendes tag
válasz
balazs1022 #5022 üzenetére
Tetszett ez a linkes válasz, köszönöm, de sajnos nem működik.
B4A Version: 9.80
Java Version: 8
Parsing code. (0.00s)
Building folders structure. (0.05s)
Compiling code. Error
Error compiling program.
Error description: Unknown member: keycode_media_play
Error occurred on line: 43
If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_MEDIA_PLAY Then ToastMessageShow ("I'm a toast message!", True)
Word: keycode_media_playA KEYCODE_BACK az jó.
Kinéztem a logcatból a füles gombját, az KEYCODE_MEDIA_PLAY, azt hibának veszi a fordító.
Ez a megoldás csak jack dugós headsettel megy. -
thon73
tag
válasz
balazs1022 #4647 üzenetére
A programozás az, amikor megírod (vagy akár átírod) egy program forráskódját, és azt lefordítod. (Persze, a rom is így készül először.) Ez a topik erről szól
A rom "főzés" nagyrészt kész programoknak az összerendezése. Összepakolod a neked tetsző részeket, és készítesz belőle egy új romot, amit a készülék szépen kicsomagol magának. Lehet persze, hogy új programot (vagy részt) is csomagolsz bele, de akkor csak annak az elkészítése tartozik ide, mármint a programozásba.
Ha főzöl egy romot, az azért jó, mert bárki más is fel tudja rakni a készülékére. (Szerintem az android annyit változott időközben, hogy erre egyre kevésbé van szükség. De ez csak a magánvéleményem, ettől még létezik.)
Namármost. Ha nem akarod, hogy mindenki más is felrakja a módosításodat, akkor a saját telódon root mode-ban (és ez ált. amúgy is szükséges új rom felrakásához), bármit le tudsz törölni, vagy fel tudsz rakni. Szóval nem kell új romot csomagolni, csak a megfelelő "részt" kicserélni, esetleg csak átírni.
A kulcsszó a megfelelő.
Ezzel ugyanis prímán téglásíthatod a telódat (ha már szakszavak...), elég egy rossz mozdulat. No, és ezért nem fogja sztem. ezt megcsinálni neked senki. Mert az egy dolog, hogy a saját telómat beáldozom, miközben játszok az átalakításával. Vagy ha nagyon jól megy, akkor az elkészített, tesztelt cuccot felteszem a netre. De egy konkrét telón megtalálni azt az egy módosítást... Na, ezt esetleg a rom készítője tudja.Ha a fent leírtak újak, akkor semmiképp ne nyúlj a telefon érzékeny részeihez!!! Egyébként nem baj, ha nem tiszták, ezt is meg lehet tanulni, csak akkor még nem tartasz ott.
A többiektől ezer bocs, de egyszer ezt is le kellett talán írni.
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
balazs1022 #4647 üzenetére
Xda
-
hati
addikt
válasz
balazs1022 #4645 üzenetére
Sztem nem lehetséges, hacsak nem készítesz egy új rom-ot.
-
hati
addikt
válasz
balazs1022 #4643 üzenetére
Pl. az android szakmai topicban, de úgysem kapsz rá érdemi választ.
-
hati
addikt
válasz
balazs1022 #4641 üzenetére
Mitől programozási ez a kérdés?
-
thon73
tag
válasz
balazs1022 #4619 üzenetére
A billentyűzetek megkapják a "hardveres" gombokat is, és azt is le tudják kezelni. Lehet, hogy egyszerűbb egy ilyen billentyűzetet keresni (vagy írni), ami tudja ezt a funkciót. A hardveres billentyűzetekhez vannak ilyen "átalakító" soft-keyboardok, bár kétlem, hogy ezt a funkciót ismernék.
Igaz, ez third-party program, viszont legalább programozás megírni. -
Benex
senior tag
válasz
balazs1022 #4616 üzenetére
Szai , azt ugye tudod, hogyha te ilyen működést akarsz beleírni a system-be, akkor neked szerintem kelleni fog a ROM forráskódja és neked kell meg vissza forgatnod miután beleírtad ezt a működést?
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
balazs1022 #4616 üzenetére
Talán inkább xda.
-
hati
addikt
válasz
balazs1022 #4614 üzenetére
Talán az android szakmaiba, de lehet, hogy azt fogják tanácsolni, hogy keress egy olyan launcher-t, ami ennyire testre szabható.
-
hati
addikt
válasz
balazs1022 #4612 üzenetére
Sejtettem, ezért értettem szándékosan félre a kérdésedet. Ez programozási topic, a kérdésed nagyon nem ide való.
-
hati
addikt
válasz
balazs1022 #4610 üzenetére
Milyen nyelven szeretnéd megírni a programot rá?
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #4134 üzenetére
Mar egy masik topicban megcsinaltak nekem, igy mem aktualis a kérésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest