- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
WonderCSabo
félisten
FragmentStatePagerAdatpert használjál, és segítségével töltsd vissza az állapotot.
-
thon73
tag
Ha még nem kezdtél semmi komolyba, nekem van egy-két ötletem...
- atomik billentyűzet (magyar párja a kinesa)
- könyvolvasó szótározórésszel, és a kiírt szavakat ki is kérdezi (önbevallásos módon).
- még jobb, ha az olvasó-rész egyúttal szerkesztő is (ld. a régi WordSmith PalmOS alól)
- még jobb, ha a szerkesztő nem (csak) a formátumokkal, hanem a színekkel is kombinál - ez kis képernyőn előnyösebb (ld. ugyanaza a progi)
- még jobb, ha legalább minimális makrólehetőségekkel is bír
- további - akár univerzálisan használható - makrószöveg kezelő (szintén volt PalmOS alatt, de nem emlékszem a nevére). Ez nem makrónyelv, csak előre beírt szövegeket enged fa-struktúra szerűen pillanatok alatt előkeresni.
- további ötlet szövegszerkesztésre - diktafonnal egybeépített szövegszerkesztő. Még olyan programot sem találtam, ahol rendesen lehetne a felvett audiorészben pozícionálni, nem ám olyat, ami egyszerre vesz fel, és egyszerre enged írni - a kettőt összehangolva. ((Fontos megjegyzés: tablet+Bt keyboard pont olyan gyors, mint a nagygép; a fenti kinesa mellett láttam a 200 feletti sebességet, én is 100 körül írok - tehát lehet szöveget írni tableten, sőt telefonon is.))
- más téma: adatbázis kezelő (leginkább egy front-end), DE ami össze van kötve a naptárral és a címtárral (vagy egyebekkel is). Ilyen sincs egy se.
- futás (sport) közben egy mérés mellett kitartásra is buzdító szöveges (svox) szoftver. Pl: "kitartás, már csak 200 m a hegy teteje!"
- folyadék fogyasztást (kalória stb. akár) "mérő" program. Ezt szaknyelven úgy is hívják (ha a másik oldalt is méri a delikvens): vizelet ürítési napló.Ha ez mind kész,még van egy-két ötletem.
A projektek 0-80%-os készültségi fokban részben meg is vannak; érdeklődés esetén szívesen közkincsé teszem. És ha valaki elkészíti, elsőként fogom letölteni a fizetős változatot!
-
WonderCSabo
félisten
Én Eclipse-et használtam eddig, nagyon szeretem, eléggé belaktam, még elég sokat contributoltam is az Android Maven Eclipse pluginba. Mivel úgy tűnik az Eclipse ADT totál halott, én is valszeg megyek át Android Studio-ra/IntelliJ-re. Bár van egy közösségi kezdeményezés az ADT továbbfejlesztésére, nem hiszem, hogy fel tudják venni a versenyt a Google fizetett fejlesztőcsapatával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged