Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
Világos! Csak azért kérdeztem mert azt hittem arra célozgattál a hozzászólásoddal!
Egyébként köszönöm hogy próbáltok segíteni!
Nem olyan fontos egyébként csak gondoltam hátha a programozók közül valaki csinált már ilyet. Csodálkozom hogy még senkinek nem jutott ez eszébe. -
domel
tag
Helló! Továbbra is próbálkozok ezzel a mindenek feletti ablakkal, de van egy olyan érzésem, hogy megint a huawei szivat. Valaki lécci próbálja ki a lenti kódot nekem, a program azt vizsgálja, hogy a SYSTEM_ALERT_WINDOW engedélyt megkapom-e
public class MainActivity extends AppCompatActivity {
@Override
protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
super.onCreate(savedInstanceState);
setContentView(R.layout.activity_main);
if (Build.VERSION.SDK_INT >= Build.VERSION_CODES.M) {
if (!Settings.canDrawOverlays(this)) {
Intent intent = new Intent(Settings.ACTION_MANAGE_OVERLAY_PERMISSION,
Uri.parse("package:" + getPackageName()));
startActivityForResult(intent, 5469);
}
}
if (android.os.Build.VERSION.SDK_INT >= Build.VERSION_CODES.M) {
ActivityCompat.requestPermissions(MainActivity.this, new String[]{
"android.permission.SYSTEM_ALERT_WINDOW"
},
1);
}
}
@Override public void onRequestPermissionsResult(int requestCode, @NonNull String[] permissions, @NonNull int[] grantResults) {
switch (requestCode) {
case 1:
boolean engedelyek = true;
int rekLength = grantResults.length;
if (rekLength > 0) {
for (int rekI = 0; rekI < rekLength; rekI++)
if (grantResults[rekI] != PackageManager.PERMISSION_GRANTED) {
Log.i("TTAG", "permission:" + permissions[rekI] + " Elutasítva!");
engedelyek = false;
}
if (engedelyek==true)Toast.makeText(getApplicationContext(),"engedély megadva",Toast.LENGTH_SHORT).show();
if (engedelyek==false)Toast.makeText(getApplicationContext(),"engedély elutasítva",Toast.LENGTH_SHORT).show();
}
break;
}
}
}manifest-be
<uses-permission android:name="android.permission.SYSTEM_ALERT_WINDOW"/>
A program indításakor a beállításokba ugrik: Settings->Alkalmazások->Speciális->Megjelenítés más alkalmazás felett->programod neve->[bekapcsológomb]
ott bekapcsolod az igen kapcsolót, majd kilépve onnan felugrik egy TOAST, hogy engedélyezve, vagy elutasítva. Erre az üzenetre lennék kiváncsi, na meg arra, hogy mi a telefonotok oprendszere (min.Marshmallow, lehetőleg kisebb mint Oreo, de az sem baj, ha valaki megnézi, hogy Oreo alatt megkapom-e az engedélyt)Hálás köszönet: Domel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest