- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
blada
csendes tag
Persze. Tökéletesen ki volt töltve a tartalmi besorolás. Magával a pózokkal volt bajuk.
https://play.google.com/intl/hu_ALL/about/restricted-content/inappropriate-content/sexually-explicit-content/
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy hogy tudom újra felrakni a többi appomat? Mert ez nem pálya, hogy örökre letiltanak.. -
balazs1022
őstag
Sajnos ott sem kaptam igazi segitseget.. Sztem tenyleg kell hozza vmit programkodot írni.
Ki tudna még ebbem segiteni?
Egyebkent ebbol a Resurrection Remix rom-bol van 7.1 is és abban benne van ez a beallitas. Onnan n lehet kiszedni és vhogy berakni az egyel regebbi 6.0-ba? -
-
t181
senior tag
Nem, tévedtem..
Két alkalmazás adatait próbáltam megnyitni és mindkettő sikerült. Most végignéztem az összeset és csak a BetterBatteryStats (xda-ról letöltött verzió), illetve a saját alkalmazásaim adatait sikerült megnézni. 90 app van telepítve és sikerült belenyúlni abba a kettőbe, amelyeknél működik..Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
lanszelot
addikt
Nem fejlesztem. A progi kesz, mar regota hasznalom. A bevitt adatokat nem tudom vissza nezni csak root olt telon az sqlite editorral. De a root olt telo kezdi feladni, es nincs olyan amit rootolni tudnek. Nem root olton pedig nem tudom megnezni a bevitt adatokat. Arra keresek megoldast hogy vslahogy meg tudjam nezni az adatokat, barhogy, akarhogy. De a progi telon fut, es a telomra is kell, ott hasznalom. Erre irtam hogy az adatot ha gepre dugva tudom csak vissza nezni nem gond, csak vhogy hasznalni szeretnem nem rootolt teloval.
[ Szerkesztve ]
-
szabog4
aktív tag
Tehát, akkor hiába akarom 200ft-ért adni, a vevőnek, a saját országában kiírt ÁFA mértéke rádobódik. Mondjuk 27%, azaz 254ft-ot kell fizetnie? Elolvasom este, amit linkeltél, nem vagyok jártas a témában.
(200ft-lesz kiírva a marketen és fizetéskor jeleníti meg a fizetendő árat a vevőnek?)
[ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
PumpkinSeed
addikt
-
Orionk
senior tag
-
syler123
veterán
Ezt nem tudom hol nézed, nekem hóvégi összesítőt ír. Amúgy 4-5k szokott lenni havonta, de az is csak 1 játék miatt, amii kb 1 nap alatt készült el, jobban mondva 1 délután Amivel többet dolgoztam az meg nem hozott semmit
Inkább fizetős játékokat készítesz? Esetleg érdemes lehet megpróbálni Windows Phone-ra? Az Ios lenne a legjobb, de azt nincs is mivel tesztelnem, meg oda megint kellene fizetni a Developer accountért.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Hirdetések vannak a játékok alatt, pont ezért kérdéses hogy megéri-e fizetni a promotálásért. Mert gondolom többet kell fizetnem érte, mint amit én magam kiszedhetek a játékból hirdetéssel.
Tehát a kérdés hogy létezik-e olyan optimális beállítás, aminél ugyan fizetek a hirdetésekért hogy reklámozzák a játékaimat, de mégis pluszban jövök ki a játékaim alatti hirdetésekkel, még ha kicsi haszonkulccsal is.
Az aláírásomban vannak a játékok. Egyiket sem reklámoztam, amelyik sok emberhez eljutott az a Quick Math, mert reklám nélkül közel 5000 ember töltötte le és rendszeresen használják is rajta a hirdetéseket. Ez gondolom a címe miatt juthatott el több emberhez.
Pl lenne most egy ezeknél sokkal komolyabb játékötletem, meg is tudom valósítani, de sok munka lenne vele, pláne ahhoz képest hogy lehet semmi bevételt nem látok belőle utána.
[ Szerkesztve ]
-
Van egy pár megoldása a problémának, mint ahogy a Play Store-ban lévő alkalmazásokban láttad. Van, amelyik hanyagolja a layoutolást, helyette SurfaceView-n végez saját renderelést; van amelyik a RecyclerView-hoz ír saját LayoutManagert (a gyáriak nem elegek).
A probléma csak az, hogy az összes nagyságrendekkel bonyolultabb, mint hogy bárki meg akarná publikusan osztani, ingyen, amikor hónapokon át dolgoznak rajta. Na meg nem is biztos, hogy jogilag megtehetik.
“All nothings are not equal.”
-
domel
tag
Azt szerettem volna valahogy megoldani, hogy ne induljon el párhuzamosan több runnable, ha többször nyomok a buttonra, de azóta rájöttem, hogy ha a runnable-t egy handler.removecallback-el kezdem, akkor nem lesz párhuzam.
Amúgy a Thread ID-jét nézve felesleges a külön szálból hívás, mert a runnable-nak úgyis új Thread id-je lesz, sőt ha a Thread run() ba teszek ciklust (postDelayed) akkor a második hívástól megszűnik a külön szál ID-je, de amúgyis kusza a helyzet, mert egy új Thread-ben nem lehet mondjuk egy TextView tartalmát megváltoztatni.. -
thon73
tag
Csak vásárlói oldalról láttam, de soha nem néztem utána: az UNLOCK egy csomószor elfelejti, hogy unlockolva van, és netre kell kapcsolódni, hogy újra eszébe jusson. Baromi kellemetlen külföldön. Ezt biztos nem választanám soha.
Nekem legjobban a szétválasztott free és pro tetszik; ott pontosan lehet látni, hogy mit vettél meg.
(Szimpatikus a cool-reader megoldása, ami teljesen free, de vehetsz támogatói "programot" hozzá; ez kvázi az adomány helyett van. Persze ez nem fizetős a hagyományos értelemben.)
-
disy68
aktív tag
Nálam free + unlock (akár IAP-pal), vagy ha az alkalmazás egyedi és tényleg hasznos funkciókat ad, akkor teljes értékű próbalehetőség pár órára, esetleg egy-két napra (ez funkcionalitástól függő) és utána meg kell venni.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
doc
nagyúr
meg is csinaltam, mukodik szuperul . van ket layoutom a ket kulonbozo elrendezessel
szepen ide-oda valtogat is ahogy forgatom az eszkozt
egy problemam van (illetve ketto):- az egyik fragmentben vannak edittextek, gombok meg egy numberpicker. a layout valtozasnal az edittextek tartalma megmarad, a numberpickere viszont mindig resetelodik. miert csinalja ezt, illetve hogy tudnam elkerulni?
- szeretnek a number pickernek egy default erteket beallitani az app indulasakor, ezt hol tudnam 'rendesen' megcsinalni? az Activity onStart-jaban hiaba kerdezem le a numberpickert id alapjan, nullt kapok :-/
-
vlevi
nagyúr
És természetesen visszafelé is működik. Designtime-ban beírod a szöveget, szélességet, satöbbit, és megnézed, az XML-be ez hogyan kerül bele.
Egy RelativeLayout pl. szinte szerkeszthetetlen designtime-ban, mert sosem ahhoz fogja a relatívot beállítani, amihez te gondoltad. Azt csak kézzel, az XML-be.
Harmadik dolog, hogy az automatikus kiegészítés egész jól működik, persze csak akkor, ha nagyjából sejti az ember, mit akar beírni. -
A
<tools:text>
taggel tudsz szövegeket írni az elemekbe úgy, hogy futásidőben nem zavar be. Azzal azért elég sok mindent meg lehet csinálni.Én egyébként úgy használom, hogy megírom az XML-t, közben a Preview-val nézem, hogy néz ki az eredmény.
“All nothings are not equal.”
-
SirRasor
addikt
Többszintű a probléma. 6-os androidból csak MIUI-t láttam, ahol konkrétan TE, mint felhasználó tudod rögzíteni azokat a futó alkalmazásokat, amiket szeretnél, hogy az android ne lőjön le.
1. egy mezei user nem fogja/tudja berögzíteni az alkalmazásodat
2. gyári marshmallownál lehet, hogy nincs is erre lehetőség az userek számára
És amúgy meg kipucol mindent bizonyos időkö...ja várjunk, lehet, hogy ezt csak a MIUI csinálja.Amúgy nem tudom. De rágugliztam, és elméletileg azt nem. Bár 2014-es volt a forrás, tehát 6-os androidnál megint kérdéses..
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
-
TheProb
veterán
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest