Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Teclast M40pro
Aki cserélte már az aksit, milyenre cserélte? A gyári ugye 7000 mAh, de ilyen a földön (Ali-n) nincs. Nagyobb viszont van: [link] [link]
Ezek vannak csomó verzióban. Fura, hogy novemberre adnak időpontot, és abba se vagyok biztos, hogy a nagyobb kapacitású befér a régi helyére.
Tapasztalat, ötlet, vélemény?? -
BluEyes
őstag
válasz
kiskkas #91157 üzenetére
Én is kerestem a felélesztés gomb-mentes lehetőségeit.
1. Felemelés, billentés hatására éled - ezt engedélyezheted a beállításokban.
2. Mágneses tok [link]
2.b Valójában egy bármilyen egyszerű mágnes megfelel, hűtőmágnes, üzenőtáblamágnes, mágneses mini sakk készletből egy bábu stb. A G-pont valahol fönn az értesítési sávon, a BT ikon körül van. Ráteszed lezár, elveszed éled a kijelző. A probléma az É-D pólus, csak az egyikkel működik
3. Töltó ki-be, usb ki-be. Macerás, de nekem pl. mágneses csatlakozós a töltőm, azt - ha épp töltőn van a tab - csak megbillentem, egy pillanatra megszakad a töltés, és ez éleszti a kijelzőt.
Üdv -
BluEyes
őstag
válasz
pècsimunkás #88235 üzenetére
Semmi nem kell, tudja magától.
Beállítások - Kisegítő lehetőségek - Kisegítő lehetőségek menüje - itt kapcsold be a nagyméretű menü kapcsolót. [link] -
BluEyes
őstag
válasz
pècsimunkás #88187 üzenetére
Köszönöm, ránézek ezekre.
-
BluEyes
őstag
Megérkezett a Teclast M40pro. Kafa, köszönöm a tippeket a topicnak.
Van-e valami gombnyomás-mentes mód a tab ébresztésére? Pl. koppkopp a kijelzőn, vagy símítás, bármi amitől felébred? Kímélném a bekapcs gombot. Droid11 van rajta.
-
BluEyes
őstag
Jah, a lényeg lemaradt.
Tablet rendelés előtt állok. Megtaláltam a kuponos Teclast M40pro-t, nekem is ő a befutó eddig. De birizgál a T40plus. De nem vagyok biztos benne, hogy a +10k-t érdemes kiadni érte.
A +2GB ram nekem fölösleges. A hangrendszerük a honlapja szerint más, szerintem nem lehet nagy a difi, inkább egyformának gondolnám. Akku 7000 vs 6600 mAh. Egyéb hw megegyezik a két gépben. A szignifikáns különbség a kijelzők közt van.
[M40pro] [T40plus]
Aki képben van kijelző-ügyileg, legyen szíves véleményezze a két objektumot, hogy a felbontáson kívül mitől más, esetleg jobb-e - ha egyáltalán - az egyik vagy másik.
Előre is örök hálám! -
BluEyes
őstag
Láma kérdésem van. A 2000x1200 FHD+ felbontású kijelzőn a normál FHD film hogy néz ki, van két oldalt fekete sáv, vagy transzponálja a képet teljes méretre?
-
BluEyes
őstag
AllwinnerTech tablet
Első izben akartunk resetet csinálni rajta. A művelet nem sikerült, a tab ugyan rebootolt, AllwinnerTech logo megjött, de nem ment tovább, hanem kb. 10 másodpercenként újraindult.
Kikapcs majd power + volume is megtörtént azóta, a droidig és a menüig nem jutunk el, a tab újraindul ugyanúgy a logonál.
Lehet még ebből használható tablet? Mit tegyek? -
BluEyes
őstag
Üdv topic, remélem tudtok segíteni.
Eredetileg Vodás, de hivatalosan függetlenített tablet, Droid 5.1.xx. Szeretném telefonálásra alkalmassá tenni a készüléket.
Kérdésem hogy milyen appok illetve milyen beállítások kellenek ehhez? -
BluEyes
őstag
válasz
this is life #33558 üzenetére
Köszi a választ!
De azért az A31 mégiscsak erősebb picit? És mi van a gpu képességeivel? 4k filmeket emleget a csip speckója.A ModeCom tabletekről mit lehet tudni, összeszerelés, meghibásodások, szervíz, garanciális ügyintézés stb. mennyire korrekt? A +1 giga ram és a nagyobb felbontású kijelző tán megérné a felárat.
Egyéb típusok közül mit ajánlotok? -
BluEyes
őstag
Allwinner A31 vs Rockchip RK3066
Melyik az erősebb?Prestigio MultiPad 9.7 ULTRA DUO vs ModeCom FreeTab 9704
9.7-es tabletet keresek, kb. ez az ár (80k-ig) ami még belefér. Ebből a kettőből melyiket (vagy melyiket semmiképp), illetve mit érdemes még megnézni?
-
BluEyes
őstag
Üdv:
[Prestigio MultiPad 9.7 ULTRA DUO] vs ModeCom FreeTab 9704
9.7-es tabletet keresek, kb. ez az ár (80k-ig) ami még belefér. A Mode Com +1Gb memóriája, a nagyobb felbontás, és a Bt megéri a +10k-t? Hardver melyikben erősebb? Van-e ezeknél jobb vétel, és az miben jobb (olcsóbb, több fícsör, stb)? Külföldről beszerzés nem jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest