- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Én is így gondolom, de az egyik eladó egy boltban azt fejtegette, hogy nem feltétlen kell külső tápos usb hub, mert van olyan otg kábel, amin van tápcsatlakozó és ha közben rádugom a tab töltőjét, akkor az ad tápot a külső USB-s vinyónak is (???).persze kipróbálni nem tudtuk.
-
Chaser
legenda
-
spileraaa
senior tag
nehéz a döntés föleg hogy még külföldröl soha nem rendeltem és ezek közül edig egyik oldalt sem ismertem hanem itt ott akadtam rájuk ...
vagyis elöször ebben kellene segitség pl. melyik oldal megbizhato és nem vernek át rajta vagy a postázás idötartalma nem 1 -2 honap vagy vám mentes a tablet (nincs riziko hogy postázás közben észreveszik és megvámolják ) stb. vagyis melyik cég a legjobb választás és akkor utána lehet könyebben menne a tablet kiválasztása is ...( vagy ha a felsoroltakon kivul tudok mas oldalt mondani ahonan erdemes rendelni az is johet )es igen ami fontos :
1. ebook olvasas
a tobbi funkcio az mind melekes elonyelozmeny:
mert eloszor ebook olvasot akartam veni irtam is a megfelelo topikba de ott azt mondtak hogy azok amiket kineztem * mind lebutitot tabletek igy inkabb akkor mar vegyek egy tabletet ...*ez a ketto volt amit kineztem es mondtak hogy ezek lebutitot tabletek
1. [link]2. [link]
(off) -
Stephan89
aktív tag
Goclever már most is 40000 forintért vásárolható a Tescoban. Erről írok épp.
Egyébként nem rossz, persze nem tökéletes. De ezt már tudtam, mikor kiválasztottam is. Később majd leírom a tapasztalataimat bővebben.
RunTimeError, szerintem rendben van felbontása ennek is. Szép képet ad, nekem tökéletesen megfelel.
Üdv.
-
RunTimeError
tag
A CC-nek 1200x800as felbontása van a Goclever 1024x768 felbontásával szemben. Csak 600mAh-val kisebb az aksija a CC-nek, de a kijelzője is kisebb amit meg kell hajtani. Bár a két kamera jó lenne a speed-be is.
Amúgy én is CC Speed vásárlását tervezem, eddig Pipo U1 Pro-t szerettem volna, olyan árba mint a CC, de a vám rátesz + 10eFt-ot kb :/ -
crue
őstag
Nem az a probléma, hogy nem lenne hozzáértő fejlesztő, hanem az, hogy a Rockchip felrúgva a GPL szabályait nem hajlandó kiadni a RK3066 soc kerneljének a forráskódját. Így pedig lehetetlenné teszi a komolyabb fejlesztéseket. Ezért nincs normális CM sem. Ebből a szempontból nagy előnyben vannak az Amlogic socos gépek, mert az elérhető forrás révén szinte bármilyen támogatást, drivert bele tudnak fordítani az ügyes fejlesztők a kernelbe és bármilyen "utángyártott" romot portolni tudnak.
-
stmiklosi
tag
Szevasz!
Az én Bladem is 2,5 éves, az elején rengeteg ROM került rá, hibátlanul tette eddig a dolgát, egy módosított FirstStrike van rajta, hónapok óta nem kellett hozzányúlni.
Megy rajta a navigáció, Youtube lejátszás, DivX lejátszás, neteztem vele a világ túloldaláról, (azzal együtt, hogy ekkora képernyőn egy kicsit mazochizmus, nem vagyok hajlandó nagyobbat hordani a zsebemben nap mint nap). Telefonos topikban írják: elavult, nem jó az semmire... Most mit mondjak? Amit akartam, mindazt tudja. Ja! De nem dual coros, meg nem jár 1GHz-en. És???
Max. zsebkopottnak mondanám. Azért volt baja, elfelejtett csörögni, tán 1 hónapja.
Ebayen rendeltem hozzá SpeakerBuzzert 900-ért, beletettem, azóta a régi.
Ha nem babrálom, 5 napig elmegy, ez jó...
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest