Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
Romániából szeretnék rendelni kínai oldalról
3 éve amikor rendeltem nem vámoltak semmit sem el csak ki kellet bontsam hogy lássák mit vettem de nem kértek se számlát róla se semmitvalaki nem tudja most is így van vagy most már kell adózni utána?
mert ha igen akkor célszerűbb gondolom eu-s raktárból rendelni
tabletet szeretnék (amit 3 éve rendeltem eddig bírta az aksija 90% kapcsol ki de ha folyamatosan a töltőben van akkor még ép úgy működik mind újkorába [link] )
kritériumok csak nettezésre lesz fb és társas játékok (apámnak szeretem volna venni most fekete pénteken de nem volt sehol semmi normális akció ahol volt ott pár perccel lekéstem [link] [link]
és legalább 9-10 inch körüli méretben és 100 $ körül szánék rámelyik oldalakat és konkrét márkát ajánljátok erre a célra
előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest