- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Az a tipust itthon is forgalmazzak hivatalosan, igy van rajta magyar nyelv (nincs orszagonkenti disztribucio), illetve ez nem is kerdes, mert nyipvan egy csomo minden magyar neki, gondolom a menu stb. Csak a rendszeruzenetek nem.
De vajon mi a fenet ertunk rendszeruzenetek alatt pontosan?
Tippre valami valahol nincs rendesen magyarra allitva. De tenyleg jo lenne tudni hogy hop vannak a csehul megjeleno szovegek. A redonyben? Minden mas, meg a menuk magyarok? -
profit
tag
Legalább 9", és csak a jó felbontáshoz ragaszkodom. FullHD felett legyen.
Még fontos a legalább két db csatlakozó, legyen az az USB bármilyen variációja.
Sokat kell majd bámulni rajta képeket, anyagokat, teszteket. Ezért kell a jó felbontás.
Szerintem talán kevés ilyen gép van, ezért írtam csak ezeket a szempontokat. A 9" a minimum lenne, de lehet egészen nagy is, esetleg 22"-ig. Ha több közül lehet választani, az árat 100ezer alatt tartanám mindenképp. Az sem baj, ha ennél is kevesebb. Számít a több USB és a HDMI.
-
szucstom
őstag
Egy olyan applikációm nincs, amit ne használnék jelenleg
Igazság szerint egyenlőre böngészésre használom, illetve próbálom terhelni, hogy mennyire bírja az akku. Tréhómnál 9 órát írt, de egyenlőre nem sikerült elérni azt az eredményt
azt reméltem, hogy a képernyő automatikus kikapcsolása kikapcsolható. de sajnos max 30 percig mehet egy üzemben, ha nem nyúlok hozzá a kijelzőhöz.
-
cidalain
veterán
igen, karácsonyi ajándékot már nem biztos hogy rendelnék vele.
tulajdonképpen kínából már csak gyorspostával (EMS) lehet biztosra menni szerintem, esetleg 25 napos futárral (DHL), viszont ezeknek megkérik az árát rendesen.
hozzá kell tenni, hogy a sima küldeményeket a magyar posta szállítja ki, és ugye az sincs a helyzet magaslatán, és a karácsony közeledtével az is csak egyre rosszabb lesz. -
cidalain
veterán
vegyes a kép. GB topicban van aki november elején rendelte és már megkapta. én október végén rendeltem így legutóbb, és még angliában sincs. mondhatjuk hogy 2 héttől 5-6 hétig bármi lehet. talán a kisebb csomagok mintha gyorsabbak lennének (telefon, tablet, tvbox méret), a nagyobbak meg nem, de ez csak feltételezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged