- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Tegnap megérkezett a Teclast 98. Most valamiért felment az ára, én még 100$ +2$ biztosításért vettem (lehet ez már az új verzió, mert gearbest-en van 100$-ért "old model"-ként hirdetve) . Nagyon tetszik elsőre, gyönyörű kijelző, egész gyors (persze nem csodát kell várni, de nem rossz ez a proci, és a 2G sok mindenre elég). Képernyő közepén van egy másodlagos pixelhiba, de csak feketénél látszódik egy porszemnek, együtt lehet vele élni.
Továbbá van egy nagyobb OTG-elosztóm, azt sajnos nem látja, de az egyszerű OTG-vel működik minden (viszont csak 1 dolgot tudok így rádugni).
Szerencsére a vámosoknak is volt jobb dolguk, úgyhogy 27k-ba jött ki -
-
MADAND51
csendes tag
Nekem június 16-án jött meg, akkor még 118 $ volt (ráadásul majd 300 Ft-os $ árfolyammal), megérte.
Gyors, akadás nem volt, 2+32 G memória és Android 6. Feleségemnek vette egy 8 "-os CUBE (1+8) helyett amivel már sok gondja volt, ezzel meg van elégedve. Nyáron mobilneten használtam rendesen működött
(! nincs benne a 800 Mhz freki!), megfelelő sebességgel. Külön memóriakátyát nem raktam bele, bőven elég a saját memóriája (mondjuk, nincs tele zsúfolva appokkal és játékra nem használjuk).András
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- iPad topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Airsoft
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest