- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
<Lacy85>
addikt
válasz
cidalain #69159 üzenetére
Igazából semmi extra felhasználásra nem kellene, csak net + olvasás.
Épp ezért nem akarok egy vagyont kiadni rá, mert felesleges. Csak az 1GB ram aggasztott egy kicsit, mert megvan még a régi G2 minim (szintén 1GB ram, lollipop), és nem mondanám, hogy nagyon fürge. Pedig az csak 4,7", 540x960 felbontás mellett.Az alcatel nem is annyira érdekel, inkább a Lenovo Yoga lenne a nyerő. Eladáson meg nem nagyon gondolkodok. Nem szoktam árulni a régi holmijaimat.
-
dragon1993
őstag
válasz
cidalain #69135 üzenetére
A Cube iWork 10 Flagship Ultrabook nem jobb választás ?
Most ezt néztem megvételre csak egyenlőre nincs EU raktárban. -
w.miki
veterán
válasz
cidalain #69101 üzenetére
Asus z300m-ből melyik altípus az ajánlott?
Ha jól látom, van vagy 7 féle. -
Lizardman
tag
válasz
cidalain #69135 üzenetére
Köszönöm szépen válaszod!
Igen, ha 500$ lenne az árcélom, akkor használt iPad-et vagy Surface-t néztem volna.
Amúgy ezen gépek közül, amiket ajánlottál (megnéztem mindegyiket, nagyon impozánsak), te személy szerint melyiket ajánlanád? Plusz a billentyűzet mennyibe kerül hozzájuk?Köszönöm előre is a válaszod!
-
w.miki
veterán
válasz
cidalain #69109 üzenetére
elvileg a feléből kihozható, ha erre gondoltál:
TECLAST X98 Plus II 9.7" Win10 Android 5.1 Dual OS Intel Atom X5 Z8300 Quad-core 4GB 64GB Tablet PC ETC-516303-T1-DE
erre billentyűzet köthető?
szerk: úgy nézem ez való hozzá? BT-s gondolom akkor a mágneses nem megy rá. -
scott_free
senior tag
válasz
cidalain #69106 üzenetére
köszönöm ismét az infókat!
a Chuwi egész szimpatikus.találtam olyat, hogy tinydeal.com - ez is megbízható? (EU raktár)
ill. egy kategóriával feljebb a retina kijelzős kínai csodák megérik a plusz pénzt? (pl. Teclast X98 vagy Tbook)
-
-
-
asdf_
veterán
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
cidalain #69031 üzenetére
Köszönöm. Samsung telefonom van előtte is az volt. 2 Tv is van a házban ami Samsung, meg vagyok elégedve a készülékekkel szóval ezért is nézegettem a Samsungokat. Valószínű, hogy akkor A lesz belőle. Holnap elmegyek a Mediaba hátha ki van rakva, megnézem a kijelzőt, bár netezés közben szerintem annyira nem észrevehető az alacsonyabb felbontás az S2-höz képest. Az a -1 GB ram pedig talán inkább csak játékoknál jönne ki, arra meg sokat nem fogom használni.
-
SzinaCat
csendes tag
válasz
cidalain #69007 üzenetére
A keretösszeg másodlagos, a lényeg, hogy a kitűzött feladatra alkalmas legyen.
A normális office használat és a normális billentyűzet viszont mindenképp elsődleges.
Ez nyilván jelenti azt is, hogy ennyi szerencsével nézhetnék valami csúcskategóriás tabletet is, de túllőni nem akarok a célon, én viszont ezt behatározni sajnos magamtól nem tudom. -
-
Gaben01
őstag
válasz
cidalain #68929 üzenetére
A Lenovo-val, mint márkával nincsenek jó tapasztalataink az utóbbi időben, a 3450 mAh akksi se túl vonzó. 30K-t rááldozok szívesen, ha egy jól használható tabletet kapok érte. Ennek ellenére felkerül a listára, aztán majd meglátjuk.A két említett Alcor közül ajánlott valamelyik?
Szerk: mindenképp felveszem a listára a Lenovo-t, köszönöm a tippet. Ha egyik Alcor se igazán ajánlott,akkor lehet a Lenovo lesz a befutó, jókat olvastam róla így pár perc guglizás után.
this is life:
-
bobik
újonc
válasz
cidalain #68869 üzenetére
Hmm, azt hittem gyakoribb az usb.
Akkor ha lemondok az usb-ről, itthon forgalmazottat keresek, de még mindig 10 inch körül, akkor mit ajánlotok? Samtunk t560-on gondolkoztam korábban csak aztán azt olvastam nem igazán jó a kijelzője és nem tud mkv filmet rendesen lejátszani. -
alias_bobo
tag
válasz
cidalain #68821 üzenetére
O.o... Android terén kicsit le vagyok maradva
(2012 decembere óta Lumia 520 Windows Phone-t használok), de akkor érthető, s nem a tab vacak, sőt mondhatni, így jó ahogy van
, szuper akkor már csak meg kell várni a garancia lejáratát, aztán szabadon lehet garázdálkodni rajta. (vagy ha már nagyon hiányzik a funkció akkor előtte)
Mindenesetre köszönöm szépen az infót! -
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
válasz
cidalain #68686 üzenetére
Köszi, kérlek gyűjtsd ki, ami ajánlott. 9-10" érdekel, 8" nem igen hacsak nem valami ultra bokalefosós best buy cucc
Csizmás : 16:10 IPS, 1920x1200.... - ez mi ? Kódolva írtad
Köszönöm ha pontos típusokat megadtok, eddig csak az a Teclast X16 Plus Intel Z8300 világos
(ez EU raktából honnan ajánlott ?)Ezer köszönet !
-
bl4ze
veterán
válasz
cidalain #68681 üzenetére
Köszi, rászűrtem a z8300 procira, volt pár találat, ezek jöttek ki :
Onda V891w CH 2 in 1 Tablet PC - BLACK 9" (CHINA STOCK)
CHUWI Hi8 Pro Dual OS Windows10 + Android5.1 8 inch 2GB/32GB Tablet PC Intel Cherry Trail Z8300 1.84GHz IPS 1920*1200 Type-C HDMI - White (EU STOCK)
Melyik 10 modellre gondolsz ami jó lehet? Kérhetek egy listát? Te melyiket vennéd ?
Tudsz esetleg olyan 9" - 10" tabletet ajánlani ami EU STOCK és szerinted nekem jó lenne ?
Ez a Teclast jó, de $150 postával, ha van hasonló 9" olcsóbba - az is érdekel.... Minden segítséget köszönök. -
snake1977
őstag
válasz
cidalain #68580 üzenetére
"a gyári visszaállítás nem müködik, a kelzsoca féle programmal próbáltam" az összefoglalóban benne van a programmal beléptet a recovery-be.
Sajnos a recoveryben "use volume up/down to move highlight; enter button to select" szóval szerintem egy igen elcseszett készülék ez.
Szoftveres gombok meg csak rendszer alatt vannak. -
Biluxzsolt
aktív tag
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
cidalain #68530 üzenetére
Néztem én is az M-es változatot .
Nem értem,hogy ugyanazon a szám alatt egyik helyen Mali 450MP4 a másikon meg 720MP2-vel van írva.
Azt itt már régebben megírták,hogy a 720 a két szál miatt gyengébb is a 450-nél.
Kérdezném azt,hogy ez a játékban mit jelenthet? 1-2 fsp különbséget mert az nem gond.
Az akkuhoz meg annyit találtam hogy 18wh. Ez akkor most mennyi?
A fiam meg van elégedve a Wayteq 8Q-val,de néha sajnos magától kiugrik az appokból. Olvastam,hogy alaplap hiba lesz a vége.
Méretben vennék neki 10-est,de a gyorsasága jó lenne,ha legalább a 8Q szintjét hozná. -
Ranger^41
aktív tag
válasz
cidalain #68474 üzenetére
Igen jól látod, viszont a Teclastnak van DC töltő aljzata.
Illetve itt van mindezek mellé még a Chuwi HiBook, ami most olcsóbb mint a Hi10, amin ugyan nincs teljes USB, de "szebb", keskenyebb kávával. Teclast mellett is ez szól.
Ezekszerint vegyem azt, amelyik a "legszebb" és "legolcsóbb", működés/minőségbeli különbség nincs köztük? -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
cidalain #68426 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat.
Az emag oldalán a vevők nem írtak rosszat róla. A 2400 mAh-s akksi valóban lehetne több. De autóban nem nagy probléma ha töltőre kell rakni.
Nem kell nekem bazi erős hardver. GPS-hez, meg honlap böngészéshez elég lehet ez a kvad-kór 1,3 GHz-es csip 1GB RAM-mal.
Még alszom rá párat, hogy kell-e vagy sem. -
S. Szabi
őstag
-
taip
senior tag
válasz
cidalain #68318 üzenetére
Nem nagyon keresgéltem, csak ráböktem egy alkalmas windowsos darabra, de szerintem amit linkeltem, azon van micro HDMI csatlakozó, tehát monitor ráköthető. A tablet részén USB-C type csati van, a billentyűzet részén hagyományos USB.
Szóval billentyűzet van, egér USB-s ráköthető. És a gép így egyben kerül 100e-be...Androidon tényleg macerás lenne mindezt megoldani, ha meg új laptopot nézünk, az nincs meg 100-ból.
-
-
Dicker
őstag
válasz
cidalain #68279 üzenetére
Nézegettem azt is, szimpatikusak, meg a windows is kompatibilis mindennel, ha az androidon megakadna a dolog valami eszközzel.
Vásárolni csak az aliexpress-ről lehet? Vagy van más hely is, ami megbízható? Ezekre az árakra jön még áfa, vám? Vagy tudják EU-n belülről küldeni? Garancia érvényesíthető rá valahogy? -
Gaben001
tag
válasz
cidalain #68271 üzenetére
Magyarországon vettem privát egy embertől. Mivel előtte megnéztem itt-ott mit is veszek már szinte biztos voltam benne, hogy 2 verzió létezik ebből a fajtából az egyik a reális tulajdonságokkal rendelkező a másik meg az enyém ami szoftveres rásegítést kapott. Az antutu teszttől ami gyárilag telepítve van és 83000+ pontot csinált nem vágtam hanyatt magam de a vásárlásnál kipróbáltam és a tapasztalt sebesség ekkora kijelzővel nekem elégnek tűnt ennyi pénzért. Újonnan az e-bayről 23k -körül lehetett ilyet kapni a nem buherált változatból de én aliexpresses vagyok
Egyébként a játékokat elég jól viszi, nem volt olyan Angry birds amibe beleakadt volna.
1 évet kibír ha nem ejtem le vagy a fiam nem harapja át mint a lenovoját merthogy a telepod miatt erre a tabra is rájár.
A lényeg, hogy nincs egyszerű megoldás az újra partícionálásra mint a pendrive- oknál.
Köszönöm a válaszokat! -
Gaben001
tag
válasz
cidalain #68264 üzenetére
A jelenlegi hardvereket már nemigen ismerem mert jó ideje nem foglalkozom ilyesmivel. A ZTE blade óta nem flasheltem talán csak a concorde 4300-at.
Eddig egy Ezee 10.1 -es 1 magos tabletet használtam a reggeli kávé mellé netezni. Az helyet jó lesz. 15k ért vettem annyit megért mert a sebességével nincs gondom és ami a nagy pozitívum viszi a telepodot amit a neves gyártók nemigen támogatnak ebben a kategóriában.
Az első megoldást láttam használható ötletnek valószínűleg ennél maradok ha nem lesz vele gond.De ha lenne a problémámra egyszerűbb megoldás azt megcsináltam volna.
Köszönöm a segítséget, megerősítést nyert az a sejtésem, hogy eljött az a pont ahol a befektetett energia nem térül meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged