- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nagyszülőknek szeretnék egy 10"-os tabletet vásárolni Skype-oláshoz. Fontos a jó hangminőség, hangerő, illetve a stabil működése.
Árban nem tudom, hogy mennyiért lehetne ilyet venni, illetve merrefelé keresgéljek.
SIM fogadásra képesnek kellene lennie, mert mobilnetről menne a skype.
Csak itthoni beszerzés érdekelne.Köszönöm a segítséget.
-
Sziasztok!
Huawei Mediatab T5-nél be lehet állítani valahol, hogy mágneses tok lecsukása esetén kikapcsolja a kijelzőt, kinyitáskor pedig bekapcsolja?
Van egy Lenovo tabletem is, azon így működik és szeretném a Huawei-t is így használni.
Köszönöm a segítséget
-
Sziasztok!
10 "-os tabletet szeretnék vásárolni. Főleg játékra lenne használva. A keret kb.70ezer. Csak új jöhet szóba, itthoni beszerzéssel.
Fontos, hogy lehessen hozzá kapni ráhajtható tokot és tempered glasst.
SIM fogadás nem szempont, mert nem lesz kihasználva.Köszönöm a segítséget.
-
Sziasztok!
7-8 éves gyermekemnek szeretnék tabletet vásárolni. Főleg játszana rajta. (Gyereknevelési kérdésekbe ne menjünk bele, hogy kell-e neki, vagy sem
, A testvérének is van és szabályozottan van engedélyezve a használat, csak hétvégén max. 1-2 óra)
10"-os méretűt szeretnék. Olvastam az ajánlót, de nem tudok választani a 40-60ezres kategóriából.Hálózati szolgáltatásokból elegendő a Wi-Fi. Ami fontos, hogy lehessen rá edzett üveg kijelzővédőt és flip keménytokot venni. Ja és minél jobb üzemidő
Köszönöm a segítséget
-
Sziasztok!
Vásároltam egy, az ajánlóban szereplő Lenovo TAB 2 A10-70 tabletet és szeretném telepíteni rá a Subway Surf nevű programot. Azonban a Google Play-en az alkalmazásra keresve nem hozza fel
Én bénázok valamit, vagy elképzelhető, hogy nem kompatibilis a készülékkel a program? -
Sziasztok!
Az összefoglalóban az 50-60ezer Ft-os kategóriában az ajánlott modellek közül melyik a legmegfelelőbb játékra? Olyanra lenne szükségem, amihez becsukható tokot is lehet vásárolni.
Esetleg el tudok 70ezerig menni.
Köszönöm a segítséget
Szerk.: 10"-ost keresnék.
-
Sziasztok!
A családtól azt a feladatot kaptam, hogy a feleségem unokaöccseinek (10-11 évesek) keressek táblagépet. Ők kinéztek, egy Navon Platinum Explorer típusú készüléket, de azt tanácsoltam nekik, hogy várjanak még megkérdezem itt, hogy mi a best buy
.
Hozzáteszem, hogy számomra teljesen fehér folt ez a terület, úgyhogy teljes mértékben a hozzáértő fórumtagok javaslataira tudok csak hagyatkozni, amit előre is nagyon szépen köszönök7 "-os kijelzőt szeretnének. Játszanának, zenét hallgatnának, neteznének, filmet néznének rajta. 25-30ezres árkategóriából kellene valami best buy, ami esetleg kétféle színben kapható (ne keverjék össze. De ez sokadlagos szempont, mert mondtam nekik, hogy ne fárasszanak, majd raknak egy matricát a hátlapra...)
Előre is köszönöm szépen a segítséget
Szerk.: csak magyarországi, bolti beszerzés jöhet szóba.
-
Sziasztok!
Számomra teljesen ismeretlen terület ez a táblagép téma, de lassan elérkezik az idő, hogy be kellene szereznem egy 10"-os gépet. Androidos telefonom van, így ezt az operációs rendszert úgy érzem, hogy ismerem.
Hosszabb távra szeretnék vásárolni, de fogalmam sincs merre induljak, egyelőre az árat sem tudom belőni. Amik számomra fontosak lennénk:
- erős, időtálló hardware (ha lehet ilyet mondani a technika világában)
- 10" körüli kijelző
- megbízható wi-fi egység
- SD kártyával bővíthető legyen
- hosszú üzemidő
- jó minőségű kijelzőHirtelen ennyi jut eszembe, nem tudom, hogy milyen paramétereken kellene még elgondolkodnom.
Ipad-et ne ajánljatok, mert 200k-t nem vagyok hajlandó táblagépre költeni
. Tudom, hogy szép, meg jó, de akkor sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest