- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Sziasztok!
Biztosan nem ide való a téma, de talán útba tudtok igazítani. Kaptam egy Lenovo yoga tab3-ast, lenulláztam üzembe helyeztem, de kapott egy ota frissitést amit telepítettem, utána bootloppba ragadt a tab, a recoveryt nem tudom előcsalni, de fast bootba belép, a gyári lenovo szoftverrel hibába frissitem ugyanaz a végeredmény mintha nem is csinált volna semmit rajta. Tanácsot vagy útbaigazítást kérnék egy megfelelő topikhoz, köszönöm! -
snake1977
őstag
Ha erre [link] tud valaki megoldást dobjon egy privit, köszi.
-
snake1977
őstag
válasz
cidalain #68580 üzenetére
"a gyári visszaállítás nem müködik, a kelzsoca féle programmal próbáltam" az összefoglalóban benne van a programmal beléptet a recovery-be.
Sajnos a recoveryben "use volume up/down to move highlight; enter button to select" szóval szerintem egy igen elcseszett készülék ez.
Szoftveres gombok meg csak rendszer alatt vannak. -
snake1977
őstag
Szó szerint nincs fizikai hangerő gomb, recovery-ben mi mással navigálnék?
Ha a rendszerben eljutok a sok felbukkanó ablak, és program bezáródós visszajelzések mellett a beállitásokban a gyári vissza állitásig, akkor ha rányomok nem történik semmi. Gondolom a virus miatt.
Hasonlóval már volt dolgom egy alcatel pop c7-esen, ott a recoveryben a visszaállítás után sem tünt el a vírus, beirhatta magát a rendszerbe, csak a gyári firmware ujrahuzása segitett. -
snake1977
őstag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, egy Myaudio Lightning HD készülékkel kapcsolatban, ismerős gyerköce összeszedett valami rémronda malwaret, a gyári visszaállítás nem müködik, a kelzsoca féle programmal próbáltam, de nincs hangerő gomb igy nem tudok navigálni a recovery-ben, bár valószínű az egész romba beleírta magát ez a féreg/vírus. Ha tudtok erre egy gyári romot, vagy akármilyen romot, egy progival amivel fel tudom tenni rá, hálás lennék, sajnos a myaudio honlapján csak reklámokat találtam.
kész vicc hogy semmiféle support nincs. A nyákra ez a cimke van ragasztva "mt8127-86v-v1.1"
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest