- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
BenJoe80 #68317 üzenetére
dehogyis nincsen kiforrva.
csak ha rá akarod kötni a monitorra, ahhoz nincs kimenet. ha pendrive is kellene, akkor ahhoz külön kábel is kell. billentyűből egérből csak a BT-os jöhet (vagy valami microUSB-re köthető aktív USB hub). ha néha nyomtatnának is, akkor a vezetékes nyomtatót eléggé macerás összekötni tablettel... ha esetleg adóbevallanának, az abev java cucc is problémás androidonszóval ezért írtam amit írtam. és ezeket a funkciókat egy alap tabletből nem lehet jól kihozni, és nem 100 pénzt kell belefektetni.
szóval, szerintem vegyél egy üzleti kategóriás pc-t használtan, meg egy alap tabletet. mondjuk ez a kettő is kijön 100-ból, és akkor a gép is jó lesz, meg tablet is lesz. (mondjuk én most épp egy dell optiplex 790-en dolgozom. 3-4 éves. small form factor, szóval kicsi gépház. core i5 8gb ram. ilyeneket már 40-50-ért hozzádvágnak. a maradék 50-60-ból veszel egy alapnál kicsit jobb tabletet 2 GB rammal, és akkor a szülők egyszerre is gépezhetnek. egyik a géppel, másik a tablettel)
-
cidalain
veterán
válasz
BenJoe80 #68315 üzenetére
használható, de 100-ból nem fogsz itthon kapni 10"-os win tabletet kemény billentyűzettel.
csak kínából kínait.
és akkor a monitorra kötés még nem biztos hogy megoldott.univerzális feladatokra szerintem nem elegendő otthonra csak egy tablet. kell mellé gép vagy laptop. az esetek 90%-ában tabletezek, de van az a feladat, amihez be kell kapcsolnom a gépet/laptopot.
-
taip
senior tag
válasz
BenJoe80 #68312 üzenetére
Ezekben a tabletekben (amelyek már inkább mini laptopok, ha billentyűzettel együtt van) asztali Windows 10 van, ne a Windows Phone-hoz hasonlítsd.
Ugyanakkor nehezen tudom elképzelni, hogy egy androidos tabletet egérrel, billentyűzettel használnál, nagy monitorra kikötve. -
taip
senior tag
válasz
BenJoe80 #68306 üzenetére
Fontos a mobilitás? Fontos az érintőképernyő? Ha nem, akkor nem biztos, hogy tablet kell neked.
Ha mégis tablet és fontos az irodai munka, akkor szerintem inkább Windows-os.
Sok külső perifériát nem tudsz rákötni, de ez általában igaz a tabletekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest