- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
BenJoe80 #68317 üzenetére
dehogyis nincsen kiforrva.
csak ha rá akarod kötni a monitorra, ahhoz nincs kimenet. ha pendrive is kellene, akkor ahhoz külön kábel is kell. billentyűből egérből csak a BT-os jöhet (vagy valami microUSB-re köthető aktív USB hub). ha néha nyomtatnának is, akkor a vezetékes nyomtatót eléggé macerás összekötni tablettel... ha esetleg adóbevallanának, az abev java cucc is problémás androidonszóval ezért írtam amit írtam. és ezeket a funkciókat egy alap tabletből nem lehet jól kihozni, és nem 100 pénzt kell belefektetni.
szóval, szerintem vegyél egy üzleti kategóriás pc-t használtan, meg egy alap tabletet. mondjuk ez a kettő is kijön 100-ból, és akkor a gép is jó lesz, meg tablet is lesz. (mondjuk én most épp egy dell optiplex 790-en dolgozom. 3-4 éves. small form factor, szóval kicsi gépház. core i5 8gb ram. ilyeneket már 40-50-ért hozzádvágnak. a maradék 50-60-ból veszel egy alapnál kicsit jobb tabletet 2 GB rammal, és akkor a szülők egyszerre is gépezhetnek. egyik a géppel, másik a tablettel)
-
cidalain
veterán
válasz
BenJoe80 #68315 üzenetére
használható, de 100-ból nem fogsz itthon kapni 10"-os win tabletet kemény billentyűzettel.
csak kínából kínait.
és akkor a monitorra kötés még nem biztos hogy megoldott.univerzális feladatokra szerintem nem elegendő otthonra csak egy tablet. kell mellé gép vagy laptop. az esetek 90%-ában tabletezek, de van az a feladat, amihez be kell kapcsolnom a gépet/laptopot.
-
taip
senior tag
válasz
BenJoe80 #68312 üzenetére
Ezekben a tabletekben (amelyek már inkább mini laptopok, ha billentyűzettel együtt van) asztali Windows 10 van, ne a Windows Phone-hoz hasonlítsd.
Ugyanakkor nehezen tudom elképzelni, hogy egy androidos tabletet egérrel, billentyűzettel használnál, nagy monitorra kikötve. -
taip
senior tag
válasz
BenJoe80 #68306 üzenetére
Fontos a mobilitás? Fontos az érintőképernyő? Ha nem, akkor nem biztos, hogy tablet kell neked.
Ha mégis tablet és fontos az irodai munka, akkor szerintem inkább Windows-os.
Sok külső perifériát nem tudsz rákötni, de ez általában igaz a tabletekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged