- Apple Watch
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
BenJoe80 #68317 üzenetére
dehogyis nincsen kiforrva.
csak ha rá akarod kötni a monitorra, ahhoz nincs kimenet. ha pendrive is kellene, akkor ahhoz külön kábel is kell. billentyűből egérből csak a BT-os jöhet (vagy valami microUSB-re köthető aktív USB hub). ha néha nyomtatnának is, akkor a vezetékes nyomtatót eléggé macerás összekötni tablettel... ha esetleg adóbevallanának, az abev java cucc is problémás androidonszóval ezért írtam amit írtam. és ezeket a funkciókat egy alap tabletből nem lehet jól kihozni, és nem 100 pénzt kell belefektetni.
szóval, szerintem vegyél egy üzleti kategóriás pc-t használtan, meg egy alap tabletet. mondjuk ez a kettő is kijön 100-ból, és akkor a gép is jó lesz, meg tablet is lesz. (mondjuk én most épp egy dell optiplex 790-en dolgozom. 3-4 éves. small form factor, szóval kicsi gépház. core i5 8gb ram. ilyeneket már 40-50-ért hozzádvágnak. a maradék 50-60-ból veszel egy alapnál kicsit jobb tabletet 2 GB rammal, és akkor a szülők egyszerre is gépezhetnek. egyik a géppel, másik a tablettel)
-
cidalain
veterán
válasz
BenJoe80 #68315 üzenetére
használható, de 100-ból nem fogsz itthon kapni 10"-os win tabletet kemény billentyűzettel.
csak kínából kínait.
és akkor a monitorra kötés még nem biztos hogy megoldott.univerzális feladatokra szerintem nem elegendő otthonra csak egy tablet. kell mellé gép vagy laptop. az esetek 90%-ában tabletezek, de van az a feladat, amihez be kell kapcsolnom a gépet/laptopot.
-
taip
senior tag
válasz
BenJoe80 #68312 üzenetére
Ezekben a tabletekben (amelyek már inkább mini laptopok, ha billentyűzettel együtt van) asztali Windows 10 van, ne a Windows Phone-hoz hasonlítsd.
Ugyanakkor nehezen tudom elképzelni, hogy egy androidos tabletet egérrel, billentyűzettel használnál, nagy monitorra kikötve. -
taip
senior tag
válasz
BenJoe80 #68306 üzenetére
Fontos a mobilitás? Fontos az érintőképernyő? Ha nem, akkor nem biztos, hogy tablet kell neked.
Ha mégis tablet és fontos az irodai munka, akkor szerintem inkább Windows-os.
Sok külső perifériát nem tudsz rákötni, de ez általában igaz a tabletekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Spórolós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest