- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Lizardman #69137 üzenetére
Bill olyan 40-50 dolcsi szokott lenni.
Igazabol majdnem mindegy melyiket veszed. Szemelyes kedvencem a Chuwi Hi10 (es a pro is) amiatt hogy 2 db rendes USB port is van rajta. Konkret tapasztalatom viszont nincs vele, igy minoseg, mas tipushoz kepest milyen azt nem tudom.(#69139) dragon1993
Regebben olvastam par negativot a Cube-rol: gyenge akku, benazo wifi, nem tudom mar kinottek e ezeket. Ondat sem irtam, mert itt is volt mar tobb embernek is problemas darabja. Bar ez elmondhato mindegyik kinairol, hogy nagyobb szazalekban van koztuk gyartasi hibas. (Emaitt en csak extra biztivel vennem, es mindenkeppen paypallal fizetnek erte, benne van a pakliban hogy gariztatni kell)(#69138) w.miki
Tok tudja mi a kulonbseg: van fekete es feher ez ketto. Van 3 masik amit csak 1-1 helyen lehet kapni, valoszinuleg azok kulfoldi piacra szantak azert mas a kod. Ranezesre semmi kulonbseg nincs.
Mindenesetre en rendes magyar boltbol vasarolnam, 2 ev gyari garanciaval annal biztosan nincs jobb (max kicsit dragabb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple Ipad 10.generáció
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest