-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortian
tag
válasz
zsoltzsolt #69547 üzenetére
Pedagógia szakszolgálat igazgatója ennyivel elintézi hogy nem értitek mindegy..nagy a baj emberek...ezért tartunk ott ahol. Elnézést nem sértésnek szántam csak tanár körökben mozgok magam is és a magyarázatok és mit miért hogyan a legfontosabb a megértés folyamatában kortól függetlenül. Azért mert úgy van nem magyarázat.
Hat hónapos a kisfiam és bárki bármit mond amint érdeklődik a technika iránt tanítani fogom és nem akarom hogy ő is analfabéta legyen az informatikához ebben a világban.
Elnézést akiket megsértettem csak magas labda volt.
Peace mindenkinek -
Fortian
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni tablet vásárlása miatt
Előrebocsátom, hogy életemben 2x volt a kezembe tablet szóval tök analfabéta vagyok hozzá, de nem szeretném hogy a megnyerő modorú MM-es vagy más üzletek eladói jól átvágjanak
Persze-persze van okos androidos telefonom szóval azért a menü kezelésével megleszek10"-es új itthonról/esetleg külföld amennyiben bestbuy
Igaziból netezés,filmnézés,youtoube, twitchtv, szöveges dokumentumok olvasgatása, képregény olvasásJáték a legutolsó de tuti fogok vele valami gagyikat tolni
2GB RAM ahogy olvastam ma már nem ártana.gps nem kell, wifiről tolnám zömében, procikról meg semmit nem tudok ezért nem írok preferáltat
Legfontosabb az összeg:70k, de bestbuy mehet 80k-ig
Amenyiben kevés a rászánt összeg akkor szóljatok, mert ráér később is beszerezni.
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest