Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaben001

tag

válasz cidalain #68271 üzenetére

Magyarországon vettem privát egy embertől. Mivel előtte megnéztem itt-ott mit is veszek már szinte biztos voltam benne, hogy 2 verzió létezik ebből a fajtából az egyik a reális tulajdonságokkal rendelkező a másik meg az enyém ami szoftveres rásegítést kapott. Az antutu teszttől ami gyárilag telepítve van és 83000+ pontot csinált nem vágtam hanyatt magam de a vásárlásnál kipróbáltam és a tapasztalt sebesség ekkora kijelzővel nekem elégnek tűnt ennyi pénzért. Újonnan az e-bayről 23k -körül lehetett ilyet kapni a nem buherált változatból de én aliexpresses vagyok :)
    Egyébként a játékokat elég jól viszi, nem volt olyan Angry birds amibe beleakadt volna.
    1 évet kibír ha nem ejtem le vagy a fiam nem harapja át mint a lenovoját merthogy a telepod miatt erre a tabra is rájár.
    A lényeg, hogy nincs egyszerű megoldás az újra partícionálásra mint a pendrive- oknál.
    Köszönöm a válaszokat!

• Gaben001

tag

válasz cidalain #68264 üzenetére

A jelenlegi hardvereket már nemigen ismerem mert jó ideje nem foglalkozom ilyesmivel. A ZTE blade óta nem flasheltem talán csak a concorde 4300-at.
    Eddig egy Ezee 10.1 -es 1 magos tabletet használtam a reggeli kávé mellé netezni. Az helyet jó lesz. 15k ért vettem annyit megért mert a sebességével nincs gondom és ami a nagy pozitívum viszi a telepodot amit a neves gyártók nemigen támogatnak ebben a kategóriában.
    Az első megoldást láttam használható ötletnek valószínűleg ennél maradok ha nem lesz vele gond.De ha lenne a problémámra egyszerűbb megoldás azt megcsináltam volna.
    Köszönöm a segítséget, megerősítést nyert az a sejtésem, hogy eljött az a pont ahol a befektetett energia nem térül meg.

• Gaben001

tag

Sziasztok!
    Vettem egy kínai noname tabot (K960) ami a leírás szerint MTK6592 nyolcmagos procival és 4GB rammal, 64GB belső tárhellyel rendelkezik és ezen felül mindennel ami csak létezik ezen a piacon.
    A valóságban valószínűleg MTK 6580 4 magos proci, 1GB RAM és 16 GB tárhely van benne.
    A gondom csak annyi vele, hogy a belső tárhelyét 64GB-nak írja ami valószínűleg csak 16GB és ha a valós méretnél többet írok rá akkor az addig felmásoltak is hibásak lesznek.
    Ha úgy használom, hogy csak 15 GB-ot írok rá akkor mekkora az esélye annak, hogy olyan területre akarja tenni ami nem létezik?
    Újra tudom valamivel partícionálni, hogy a reális méretet lássa?
    Eddig nem találtam olyan programot amivel simán újra lehet partícionálni és ROM se igen van rá.
    Orosz oldalakon van ez+az de oroszul nem tudok a google fordító meg hát na...
    Ha tudtok megoldást vagy egy olyan fórumot ahol ezt taglalják segítsetek legyetek szívesek!
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák