- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok,
a tanácsotokra, segítségetekre van szükségem. A szüleimnek keresek egy tablettet főleg netezésre, irodai munkára, alkalmanként film nézésre.
Eddig egy régi PC-t használtak, de az már egy ideje iszonyú lassú, meg öreg és a helyett szeretnék egy újat. Eleinte egy új PC-re gondoltam, de ha tudtok ajánlani egy megbízható, gyors tablettet, amire rá lehet kötni a régi PC nagy képernyőjét, a hangszórókat (esetleg nagyobb billentyűzetet és egeret is), akkor inkább tablettet vennék nekik.
Laptopokért nagyon nem lelkesedem, de láttam azokat a tabletteket amihez adnak klippes billentyűzet/egér padot (ha jól tudom bluetoothal kapcsolódik a tablethez) és lérintő képernyős is. Ha erre rá lehet csatlakoztatni nagyobb képernyőt, hangszórókat, akkor szerintem ez lenne a legjobb.
A tanácsokat, segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest