Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Lizardman
üzenetére
Bill olyan 40-50 dolcsi szokott lenni.
Igazabol majdnem mindegy melyiket veszed. Szemelyes kedvencem a Chuwi Hi10 (es a pro is) amiatt hogy 2 db rendes USB port is van rajta. Konkret tapasztalatom viszont nincs vele, igy minoseg, mas tipushoz kepest milyen azt nem tudom.(#69139) dragon1993
Regebben olvastam par negativot a Cube-rol: gyenge akku, benazo wifi, nem tudom mar kinottek e ezeket. Ondat sem irtam, mert itt is volt mar tobb embernek is problemas darabja. Bar ez elmondhato mindegyik kinairol, hogy nagyobb szazalekban van koztuk gyartasi hibas. (Emaitt en csak extra biztivel vennem, es mindenkeppen paypallal fizetnek erte, benne van a pakliban hogy gariztatni kell)(#69138) w.miki
Tok tudja mi a kulonbseg: van fekete es feher ez ketto. Van 3 masik amit csak 1-1 helyen lehet kapni, valoszinuleg azok kulfoldi piacra szantak azert mas a kod. Ranezesre semmi kulonbseg nincs.
Mindenesetre en rendes magyar boltbol vasarolnam, 2 ev gyari garanciaval annal biztosan nincs jobb (max kicsit dragabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Google Pixel topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX