- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
keresnék olyan tabletet, ami strapabíró (ütés,por,csepp,akármi álló) és esetleg még 3G / 4G van benne. Tudtok ilyet ajánlani?
-
McSzaby
őstag
Ezzel most nem értek egyet. Egy 4G elérés szerintem simán elérhető kéne h legyen. Egyébként már beérném egy 3G-s tablettel, ami látható a napfényben és megy rajta a Waze, de ilyet sem találtam normálisat.
Nem mellesleg azzal sem értek egyet, hogy sok esetben egy 4G-s tablet kb. majdnem a duplája egy alap modellnek.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
keresek olyan tabletet, amelyet szemkifolyás nélkül napsütés mellett is meg tudok tekinteni, 4G-s, maximum 7-8 colos és nem akad be minden egyes chrome újlap megnyitásnál. Az árat most nem mondanám, mert inkább a tablet a határozza meg. Jelenleg egy Lenovo A3500 van a tulajdonomban lassan két éve és totálisan meg vagyok vele elégedve. Messenger,face,youtube, böngészés, erre nekem tökételesen elég, de szeretnék ugyanakkor egy kicsit továbblépni. Szeretnék tabletet használni Waze-re a kocsiban, ezért kellene a jó láthatóság és a 4G, illetve egy átlagos GPS. Ezek függvényében és az összefoglalót olvasva a választásom egy Lenovo TAB 2 A8 lenne.
Szerintetek ennek milyen betekinthetősége, illetve lehet jobbat kapni az én igényeimre? Lehetőleg olyat, ami nem pazarlás. Én egy 150ezres tabletet messengerre és navira pazarlásnak érzek.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
nézegetem a kínai, occsó tableteket és ezt találtam. Ez miért ilyen olcsó "Retina" kijelzővel? Mi ennek a baja?
Illetve van olyan olcsó, kínai tablet, amit erősen mertek ajánlani? Annyi kéne, hogy a képe szép legyen és ne akadjon, azért gördülékeny legyen a munka vele.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Android feat. valamilyen linux dual boot valahogy megoldható manapság valamilyen,bármilyen 10 colos tableten? Kicsit kevésnek érzem az androidot magamnak, de egy pl. arch, vagy *buntu alapú dolog már tökéletes lenne. Kb. mint a Pi-knél Raspbian.
Nekem bármilyen kínai tablet is elég lenne erre a célra, nem feltétlen kell Nexus, vagy valami komolyabb. Sőt, a csájníz occsó cucc jobb is lenne.
-
McSzaby
őstag
válasz
Chaser #37283 üzenetére
Igazad van, csak amiket én találtam azok mind gagyik. Szóval oké, hogy rávarázsolom a keyboardot, oké, hogy Anykeyboarddal vagy mivel teszek rá magyar elérhetőséget, de akkor sincs ami megtartsa magát a tabit. Tehát mint a csuklópántok a laptopok esetében. Remélem érted mire gondolok.
Az Asus-nál meg megvan ez, korrektül, csak annyit meg sajnálnék egy tabira.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Jövök, hogy hülyeséget kérdezzek. Nézegettem messzi távol-keleti(,gagyi kínai) tableteket olcsón és azt kell mondjam, tetszenek. Használtam is ilyeneket,telefonokat és meg voltam velük elégedve. Teljesen jók voltak, szal engem meggyőztek. Az egyetlen gondom, hogy az érintő billzetet nem tudom megszokni. Szal nincs valami olyan másolat, vagy valami olyasmi kínai tabi, mint az Asus Transformer széria?
Bocs, ha hülye a kérdésem és tudom, hogy ez eléggé megosztja a társaságot, de azért érdekelne, hogy létezik-e ilyen.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Az "olcsóbb" kategóriából milyen tabletet ajánlotok?
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
HTC rom telepítésnél megakadtam. Beakartam rootolni, S Off beállítanim de a
revolutionary programnál beakadtam, mert mindig azt írja ki, hogy nem támogatott a HBOOT verzióm ezzel a flyer eszközzel. Szóval tudtok segíteni ebben? Any idea? -
McSzaby
őstag
Sziasztok!
HTC Flyerben tudtok segíteni? Kéne egy rendes rom rá és még egy olyan kérdésem lenne, hogy a kapacitiv gombok nem működnek a gépen. Tudtok tippet adni miért nem?
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Wayteq Xtab 100S-t. Van pár dolog,amivel nem vagyok megelégedve vele kapcsolatban. Az első,hogy zene hallgatásnál be-be akad és ez elég zavaró. Nem megy közben semmi és egyáltalán még csak nem is nyomogatom és mégis.. Ez nagyon érdekes,mert teljesen mindegy milyen bitsűrűségről beszélünk. A másik gondom pedig a Wi-fi. Ami nagyon furcsa. Nagyon gyenge jeleket vesz, még a szobámban is ahol pedig 5 méterre sincs akadály nélkül a router. olyan jeleket,amiket a laptop "közepes" erősségen vesz,azt van,hogy már nem is veszi, vagy nagyon gyengén. Van egy ipodom,ami második generációs és még az is sokkal jobban veszi, pedig az csak g-s wifivel van szerelve. (Azt hiszem) Szóval érdekes jelenségek ezek. A zenével kapcsolatos problémám inkább szerintem olyan jellegű,hogy a belső tárolóhelyről játszom le őket, ez lehet kicsit terheli, de a wi-fi... az más. Szerintem ez az egész inkább szoftveres jellegű probléma lehet. Tudtok tippet adni? Amúgy 2.3.4-s android megy rajta. Ha esetleg tévedek,vagy hülyeségeket beszélek,akkor tudtok tippet adni miképp erősíthetném a wi-fi jelleket egy ilyen mobil eszközön. Akár cipelem magammal a wi-fi antennát csak adjatok valami tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest