- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkójóva
tag
Üdv!
Venni szeretnék egy tabletet, de mivel ez lesz az elsőm egyáltalán nem vagyok benne a témában. A tablet 99%-ban internetezésre, youtube videók nézésére lenne használva. A keret 40-50.000 Ft lenne, ehhez keresnék minél gyorsabb, nagyobb kijelzőjű/felbontású tabletet, konkrétat nem írok, mert tényleg fogalmam sincs milyen árhoz mi tartozik, viszont ha mondjuk kicsit a kereten felül van bestbuy tablet, akkor nyugodtan írjátok le. Ebay és Aliexpressen (+ egyéb kínai webshopok) kívül bárhonnan jöhet.
-
akkójóva
tag
Üdv!
Karácsonyra egy tabletet szeretnék venni , de nem igazán vagyok otthon a témában.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? - 10' ha belefér
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? kizárólag új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - youtubeos videók , kb 95%-ban
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? - kb 50.000 Ft
Megjegyzés : LG TV van otthon , nem tudom , hogy van-e valami összhangoltság az LG termékek között , de azért leírtam -
akkójóva
tag
Üdv!
Karácsonyra tabletet szeretnék venni egyik rokonomnak , tudom , hogy még messze van de egyáltalán nem vagyok gépben a tebleteknél.
- hány hüvelykes legyen a kijelző? Minél nagyobb9"-os jó lenne
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) 90%-ban youtubeos videók nézése lesz , meg apróhirdetések
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 50.000Ft körül
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest