-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csemberlen
őstag
válasz
this is life #47559 üzenetére
Nekem egy meteorológiai állomás, és egy veznélküli bill+egér kombo ment tönkre idő előtt. Számla beszkennelés után futár hozta németből a csere készüléket.
-
Zeki
nagyúr
válasz
this is life #47555 üzenetére
Aha, köszi! Csak ez nem garancia, hanem jótállás. Az is ugyanaz?
-
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #46400 üzenetére
Már hónapokkal ezelőtt ideért.
Viszont ahogy nézem a legnagyobb, 64GB-os változatának az ára 10e forinttal emelkedett a korábbi 120e forintos árhoz képest. -
parandroid
félisten
válasz
this is life #46389 üzenetére
Viszont az nincs 10". Mo-n amúgy nem könnyű ilyet szerezni, talán azért a Surface-t páran szürkeimportálják. Vagy kirándul egyet emberünk, Bécs szép város, nincs is messze. Ha már ott jár, nézze meg a Dell Venue Pro 11-et, meg a Samsung Ativ PC-t is.
Szerk.: Jé, de, ez is 10-es. Élőbennéztem, kisebbnek tűnt. Mondjuk a Surface Pro és a McBook Air közé volt kitéve, lehet azért.
p
-
válasz
this is life #46389 üzenetére
Elvileg a 64-es is opció lehet, az van, majd meglássuk, köszi a választ
-
Collos23
tag
válasz
this is life #46291 üzenetére
óóóhhh... ez jó kis program
igaz az ingyenes elég gyenge, de a fizetős már jó. Az ingyenesen a browser folyton kidobott és a youtube sem érhető el.
Köszi a segítséget -
gps76
őstag
válasz
this is life #45973 üzenetére
Ezt én is alátámasztom,mert ahhoz képest,hogy normál win 8.1 fut rajtuk,teljesen gördülékeny minden,meg számomra az office használhatósága hatalmas előny.Droidnál nem találtam még egy olyan progit,amivel a prezentáció automatikusan működne.
Nagyon ígéretesnek indul az atom + win 8.1 páros,igaz nemrégen én is el akartam "tökíteni",de amikor egy netoldal úgy jelenik meg,ahogy a gépen látom,kárpótol.Jó kell egy pár óra hossza mire belövi az ember,meg letilt mindenféle auto frissítést,ne zabálja a mobilnetet,de kezdem egyre jobban megszeretni. Valamelyik nap külső tápos dvd íróval lemezt írtam vele,Trainsimulator olyan szépen fut rajta hogy csak na. A böngészőkből még egyelőre az explorer megy rendesen,mivel a kétujjas nagyítás akad a többin,meg kicsit darabosabb,de lesz itt még csodálkozás,nálam az explorer van az utolsó helyen,a többi mind fürgébb asztalin ugyanilyen 8.1-en egérrel.
Akit érdekel azért csinálok egy videót a multitask,meg sok oldal egyszerre megnyitásáról,milyen jól kezeli le,meg egyszerre is tudnak futni akár a képernyőt megosztva is két darabra. -
parandroid
félisten
válasz
this is life #45681 üzenetére
Köszi, azt a témát is átolvasom. Alapvetően 8"-ben gondolkoztam első körben, de majd megtapizom ezt is, meg kipróbálok rajta ezt-azt. Az a baj a költségvetéssel, hogy ha már kitolom 379-re, akkor már csak egy ugrás a 400, 450-ért meg már jobb van, de ha már 450, akkor érdemesebb lenne 500-at rászánni, és így tovább, aztán a végén egész sokat költök valami olyanra, amiről tényleg nem tudom, hogy hogyan fog beválni.
p
-
roberto211
őstag
válasz
this is life #45114 üzenetére
Okés, köszi...
Akkor jól gondoltam.
-
Fricó
aktív tag
válasz
this is life #44734 üzenetére
annyiért hol kapsz?
én 85e-t találtam -
vilmaboy
őstag
válasz
this is life #44639 üzenetére
alapból milyen filerendszert használ, ha a tab alakítja ki?
-
tvamos
nagyúr
válasz
this is life #44432 üzenetére
Olcsobb, mint a Tab 2...
De tenyleg a játék a "feladat". Akkor nezelodom meg, annyira nem fontos. -
nemigazmar2
csendes tag
válasz
this is life #44052 üzenetére
rendben, felvázolom ezt majd anyámnak, köszönöm szépen a gyors segítséget!
-
nemigazmar2
csendes tag
válasz
this is life #44049 üzenetére
ööö, nem vágom pontosan az mit takar, valami kis cucc amit beledugsz, és lesz 3gje tőle? ha igen, akkor perfekt lenne egy ilyen, mennyibe kerül kb?
én is ezt mondtam neki, hogy nem ér annyit a 3g, hogy emiatt ezt a jó gépet gyengébbre cserélje, de hajthatatlan...
köszi a gyors választ!
-
Joachim
tag
válasz
this is life #44034 üzenetére
Mivel nagyon kíváncsi voltam a Lenovo Yoga 8-as tabletre elmentem megnézni élőben és megfogdosni, hogy milyen valójában.
Az előzetes tájékozódás alapján a specifikációban egyetlen negatívumot találtam, mégpedig azt, hogy 1GB DDR RAM van benne, ami nem sok mindenre elég manapság.
Kézbe véve viszont nagyon vegyes érzéseket váltott ki bennem.
A forma és az érzés, súly nagyon rendben van és továbbra is nagyon imponál a kihajtható lábazat.
A kijelző felbontása és fényereje elfogadható de összességében alulszaturált és fátyolos kép jellemzi szinte mindenhol.
Mellétéve az LG G Padot, megállapítottam, hogy a két készülék méretre szinte teljesen egyforma, de az LG-ben egy Full HD-s és 8.3-as kijelző kapott helyett és a képminőséget össze sem lehet hasonlítani.
A front hangszórókat nagyon ötletesnek találom azonban annak ellenére, hogy bőven lett volna hely is minőségi hangszórónak, egy tiszta, de élettelen és fémes hangzás jellemzi. Dinamikának és mélyeknek nyoma sincs. Ami a rendszer sebességét illeti, látszik, hogy a gyártó igyekezett a lehető legjobban optimalizálni (erre szükség is van a kevés RAM miatt), viszonylag fürgén és akadás nélkül teszi a dolgát.
Játék nélkül is sikerült gondolkodóra fogni azzal, hogy a böngészőben megnyitottam 4 oldalt amelyből az utolsó flasht is tartalmazott. Ettől teljesen megállt az élet. Ha elhagytam a böngészőt, megint összekapta magát, de a futó programok között már nem is látszott a böngésző (vagyis bezárta). Szépen mentette a tartalmat mert a böngésző újbóli megnyitásakor szinte azonnal visszatért abba az állapotban ahol elhagytam, tehát olyan érzés volt mintha memóriában tárolta volna.A Lenovo koncepcióját nem értem, mert egy nem hétköznapi külsőhöz (ami nagyon praktikus és vonzza a figyelmet) egy gyenge hardver párosul. Az amerikai 250$-os ár talán elfogadható, nálunk az ajánlott 80eFt körüli árával mindenképp túlárazott. Az 55eFt-os bevezető ár is súrolja a határt, mert ennyiért lehet egy erősebb gépet is kapni kevésbé ismert gyártó választékából. Pl.: PIPO U8 3G-vel is kb. 10eFt-al kevesebb.
Viszont bízom benne, hogy a Lenovo nem zárja le ennyivel a Yoga tablet vonalat és megjelenik jövőre egy II. generációval, megfelelő hardveres háttér (RAM, kijelző és hangszórók) használatával. -
Teta1
csendes tag
válasz
this is life #44025 üzenetére
troland26, this is life Köszönöm a segítségeteket!
Alcatel lesz a befutó -
troland26
őstag
válasz
this is life #44034 üzenetére
Az általad ajánlott típusok nem 3g képesek a fórumtársnak pedig "kell a 3g"
-
Joachim
tag
válasz
this is life #44021 üzenetére
Oh, igazad van, elnézést! Erre nem is gondoltam, csak megemlítettem itt... nem hirdetem (még).
-
troland26
őstag
válasz
this is life #44023 üzenetére
Alcatel is 2 év garanciát ad..
pl [link]
-
senki11
aktív tag
válasz
this is life #43017 üzenetére
Pedig ez az amiben bíztam. Így akkor talán fölösleges is a tablet. (főleg, hogy van egy netbookom)
E-ink-et ismerem. Van két Kindle-m is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #42987 üzenetére
„Cortex a15 az elerheto legjobb”
Krait ? Cyclone ? Cortex-A57 ?
A routert meg kihagytad felsorolásból.
-
Andi-74
tag
válasz
this is life #42987 üzenetére
Szia!
Ezeket nagyjából éreztem ill. tapasztaltam is... Akkor kérek egy megnyugtatást, ha ezek OK, akkor a nem lesz gond a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85-val... Persze csak akkor ha így van -
AsusBoy
senior tag
válasz
this is life #42781 üzenetére
Méret : 9" 10" 10,1"
Ár : nagyon max 30 ezer Ft ( 20 - 30 között ).Felesleges venni neki drágábbat . Nem játékokra használná.
Csak ne legyen idegörlően lassú a tablet. -
Gorbesz
tag
válasz
this is life #42668 üzenetére
melyik tipusra gondol az Ur?
-
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #42668 üzenetére
Annak csak XGA a felbontása, amelyik meg 8 hüvelykes és WXGA aznem IPS.
-
shogilaslow
tag
válasz
this is life #42636 üzenetére
A játék fórumán olvasom, hogy valami Puffin böngészővel jó a játék. Lehet egy próbát megér telón is kipróbálni. Majd kiderül.
-
Pribi
senior tag
válasz
this is life #42632 üzenetére
és fateless, tjb007 köszi a válaszokat, meg fogom lesni. Azért kéne ekkor mert a néninek a szeme már nem az igazi, és videotelefonálás lenne a cél. Tudom, hogy nagyon ratyának tűnik, de nagyon nincs szegénykémnek pénze. De elgondolkodtam a dolgon, szétnézek a használtpiacon.
Pribi
-
shogilaslow
tag
válasz
this is life #42634 üzenetére
Köszönöm!
Remélem van it olyan, aki erről a játékról, mint táblagép tudna nyilatkozni
Viszont még gondolkozom, hogy lehet nagyobb col jobban jönne.
-
Inception
tag
válasz
this is life #42613 üzenetére
a zenithink jó az aksija, a concorde tabletnek 15 perces az aksija de hogy mitől?!
a zenithink csak a led kéken világit,ha töltőre rakom akkor piros,usb sem jó,mem kártyát is raktam bele akkor sem ismeri fel a pc,már az android logó sem jön be
-
válasz
this is life #42611 üzenetére
A zenithinknel a toltesi logo se jelenik meg, pc se latja ?
-
Inception
tag
válasz
this is life #42611 üzenetére
Az aksi a concorde-nak szólt
A zenithink zt-180 az egyik napról a másikra be halt,be kapcsolom akkor csak a led világit és semmi,egyszer be jött az android logóig de csak egyszer (ebben jó az aksi)
-
Inception
tag
válasz
this is life #42607 üzenetére
és a zenithik ?
ezekbe a tablákba nem is egyszerű aksit venni+cserélni,nem?
a sanei-t majd elviszem egy android guruhoz,hátha csak annyi baja van,de sztem is elektronika
-
PapírVilla
tag
válasz
this is life #42599 üzenetére
A túl sok próbálkozás miatt nem lehet belépni, ezért akarom resetelni. Az rk batchtool-al akkor is lehet valahogy?
-
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #42590 üzenetére
Ez így igaz, előfordul az ilyen elég gyakran, de ettől még a tény tény marad.
-
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #42584 üzenetére
-
lendvaizs79
csendes tag
válasz
this is life #42581 üzenetére
Köszi a segítséget. Az asusra nagyon hajlok, bár ezek a kínaiak is nagyon jönnek fel csak éppen tartok tőlük egy kicsit.
-
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #42581 üzenetére
Ebből az ötösből pont nem az ASUS a legerősebb, hanem a WayteQ és az Alcor.
-
lendvaizs79
csendes tag
válasz
this is life #42578 üzenetére
Helló this is life,
Netezésre, video streamingelésre, filmnézésre, olvasásra, és némi játékra.
Az alábbiakat néztem eddig:
alcor zest q933r
asus memo pad 10 smart
samsung galaxy tab 2 10.1
prestigio multipad 10.1
wayteq xtab-100 qcr -
TayRol
nagyúr
válasz
this is life #42509 üzenetére
köszi a tippeket!
-
Bozek
nagyúr
válasz
this is life #42502 üzenetére
Nem, az a funkció az Android-ban magában benne van. Arról már nem tehetünk, hogy a Samsung előszeretettel kigyalul minden értelmes dolgot belőle, mint például az OTG-t is.
Tudom, szerkesztés. Bocs.
-
gps76
őstag
válasz
this is life #42488 üzenetére
A telefonon lévő mobilnetet megosztani a táblával,így olyan mintha sim kártyás,mobilnetes tábla lenne.
Nekem van 2GB mobilnet a telefonon,és a csak wifis Nexus 7-el szoktam így netezni ha nem otthon vagyok és nincs wifi a közelben,mert azért csak nagyobb,kényelmesebb.Viszont nem akarok 2 net előfizetést,mert elég ami van,de két eszközön szeretném használni.
Emiatt osztom meg BT-n a netet,mert wifi megosztásnál,ha úgy felejteném a telót megosztáson,szerintem gyorsan merülne,meg netezéskor be kellene kapcsolni külön a megosztást.A BT módszerrel egyszer kell összepárosítani őket,a telefonon a megosztásoknál a BT megosztást kipipálni,a táblán pedig ahol a párosított eszközöknél ott a telefon,annak beállításainál a profiloknál lenni kell egy Internetelérés pontnak,amit be lehet pipálni.Na erre rábökve,a telefon egyből jelez,hogy engedélyt kér a tábla az internet használatára. Ezt kellene kipróbálni aki megnézné nekem,mert pl. a Wayteq négymagosát,meg az Acer A1-810-et csak fülhallgatóként kezeli a telefon,a Nexus7-et,meg Galaxy Tab2-t számítógépnek rajzolja ki és működik.
Amikor reggel bekapcsolom mindkettőt,a telefonon a megosztásnál kell csak pipálni(van progi is play-en rá,ami magától bekapcsolja),a táblán meg az internetelérést kell benyomni,de csak a készülékek bekapcsolása után,mert bármikor elő van véve a tábla ott a net,semmit nem kell nyomogatni külön.
Tudom ezt kevesen tudják,én is véletlenül jöttem rá,viszont tényleg praktikus,alig meríti az akkukat,mindig ott a net... -
Doblós
aktív tag
válasz
this is life #42466 üzenetére
Sikerült,visszaállítottam,eltűntek a fotók.
Köszönöm a segítségeteket. -
mike1334
veterán
válasz
this is life #42391 üzenetére
Köszönöm Neked és z0d1AK-nak is, és persze tbj007-nek is. Igazság szerint sztem többet fogok nézni rajta filmet, sorozatot, mint pdf-et olvasni, így nyert a 16:10, max majd később, ha úgy adódik a keret és a szükség veszek egy használt almásat vagy vmi egyebet
A keresgélés közben ezt találtam, érdekes lehet azoknak, akik szintén nem tudnak dönteni a 4:3 és a 16:10 között pdf olvasásra, elég részletes teszt nexus 10-el, kifejezetten pdfekre kihegyezve, különféle "nehéz" pdfekkel is tesztelve és portré módban is...főleg úgy.Most már csak az a kérdés kell-e az FHD. Mennyire látványos? Megéri a plusz pénzt?
-
Luissimo
veterán
válasz
this is life #42410 üzenetére
látod, ilyen az élet , basztatnak,
teljesen ihazadvan. könnyen melléüthet a zemberfia
deazért javaslok a tabra neked egy anysoft keyboardot, magyar lokalizációval, gyönyörű teljes magyar karakteres billentyűzet, a legjobb. nemkell az ujadat rajtatartani , huzogaqtni.miegymás -
Warter
addikt
válasz
this is life #42407 üzenetére
Légy szíves külöNbség.
-
keszo
őstag
válasz
this is life #42405 üzenetére
Megnéztem egy P5100-sel állítva 16:10-en nem olyan jó, de fektetve teljesen okés.
szinte pontosan egy oldal egy képernyőnyi
a samu egész jól elboldogul vele, teljesen gördülékeny -
gps76
őstag
válasz
this is life #42393 üzenetére
Én megnéztem tavalyi N7-el(Smoothrom 5.2 rom-mal,DocumentsToGo progival)csak fektetve használható,úgy ha benne van az egész oldal,még látszik olvasható,oldalakra ugrást is pár másodperc alatt behozza.
Ismeri valaki a Ramos W30HD táblát közelebbről.Megéri venni? -
Bozek
nagyúr
válasz
this is life #42393 üzenetére
Hát ezt tényleg inkább fektetve érdemes olvasni... Álló módban kicsit érdekes lenne. Nekem 2012-es Nexus 7-esem van, majd megnézem azon is.
-
sodokan
tag
válasz
this is life #42395 üzenetére
a factory reset akkor is opció, ha a kezdetektől fogva ilyen? /két vagy 3 hetes a tablet/
-
lord_m
senior tag
válasz
this is life #42283 üzenetére
Köszi a listát.
Most pl. elolvastam a 8" kategóriában az Alcor Zest 813i tesztjét, és az is nagyon szimpatikus, annak ellenére, hogy nem a 80 ezer körüli kategória, épp ellenkezőleg. Nehéz..
-
Luissimo
veterán
válasz
this is life #42308 üzenetére
azabaj hogy szerintemis.
kutyagumiból is csak a futozott :-) -
bpmcwap
senior tag
válasz
this is life #42303 üzenetére
hát ésszerű.... ha van 50dodoért az szupi, ha 70alatt nem kéne foglalkozni vele akkor tudomásul veszem.... bízom bennetek. ez mégis csak a prohardver fórum........... Mondjuk azért nézem azt is hogy ki mondja....
-
kisda
aktív tag
válasz
this is life #42283 üzenetére
Akkor jobb ha veszek egy dlna / miracaft hdmi sticket a hdmi kábel kiváltására?
-
Blackhole13
senior tag
válasz
this is life #42209 üzenetére
Igen, ez a kettő a fő célpont.
Ipad negatívuma, hogy sorozatot indavideon szoktam nézni, az elvileg nem megy vele.
Gondolom üzemidőben az ipad nyer, felbontásban pedig a samu,
A kettő működése hasonlóan gördülékeny (a samsung akár főzött rommal), pdf görgetés nem akadozik? -
a.t.t.i.
senior tag
válasz
this is life #41975 üzenetére
Köszi a választ
Sajnos már nem s3am van -
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #41971 üzenetére
„Hogy a tab3 szeri mely tagjai hdmi kepesek azt passzolom.”
Mindegyik MHL-es, szóval csal egy adapterre van szükség.
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
this is life #41973 üzenetére
Hát ez az!Gari nincs rá mert külföldről kapta.
Vadi új,gari nélkül.
Mit csináljak? -
tpeter77
addikt
válasz
this is life #41597 üzenetére
hú, köszi!
akkor úgy fest a Navon lesz a befutó, de azért szombaton megnézem saját szememmel a Corából lett Ósánban vagy a MertHülyeAzértNemVagyok boltban. -
tjb007
nagyúr
válasz
this is life #41507 üzenetére
Iga, bocs, elírtam.
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #41128 üzenetére
ÉS hogy lehet törölni a facebookot?
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #41121 üzenetére
Most már alapbol csak 328mb ram foglalt. A Factory kit, Google szolgáltatások,Facebbok, Óra, Tpuchpal bevitel van amit el akarok tüntetni. Meg kéne egy jó magyar billentyüzet.
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #41119 üzenetére
Köszi!
ÉS azt mond meg kérlek hogy hogy kell kilépni egy alkalmazásbol úgy hogy tényleg ki legyen belőle lépve. ne látszadjon utána a ramban és a futó alkalmazásoknál sem. -
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #41115 üzenetére
Megint köszönöm a segítséget. Bottbol hogy tudom kilöni? 4.0.4 van rajta
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #41063 üzenetére
Köszi!
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #41061 üzenetére
Köszi! ÉS meddig kell tölteni? Ezt is kell legalább az első alkalomnál 15 órán keresztül tölteni?
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #41059 üzenetére
Köszönöm! ÉS a külső vinyo kezelése megoldható valahogy vagy csak akkor ha nagyon belenyúl az ember?
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #41056 üzenetére
Köszönöm! Neked van vagy volt ilyened? Priviben meg tudnád mondani hogy tokot meg kijelző védő fóliát hol tudok hozzá beszerezni? Meg olcsón jó 32Gb-os memorikártyát.? És egy OTG kábelt? köszönöm!
-
Bozek
nagyúr
válasz
this is life #40863 üzenetére
Nem kell mókolni. Ott van a Nexus Media Importer, amihez nem kell root sem. És a nevével ellentétben nem kell átmásolni a cuccokat ahhoz, hogy használni tudd őket. Én egy darabig így filmeztem, csak aztán jött a root és vele együtt a Stickmount.
Sőt, én még az Xperia V-t is rákötöttem, azt is simán kezelte.
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40868 üzenetére
Értem. Köszi. Akkor marad a 64gb kártya
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40866 üzenetére
de a nexus 7 hez könyebben lehet külső vínyót csatolni nem?
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40863 üzenetére
Ennyit számítana az +3500 Mah? Pedig majdnem 3 collal nagyobb a kijelző.
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40861 üzenetére
a kicsi testvér nem bírja a 10 órát?
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40859 üzenetére
Köszönöm. Szövegszerkesztővel nem akarok nagy dolgokat csinálni.
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40852 üzenetére
Köszi! De csak olyat akarok csinálni rajta ami nem jár majd garancia vesztéssel.
-
F.B.I.
veterán
válasz
this is life #40836 üzenetére
Kösz! Ráolvasok és vázolom neki a lehetőségeket.
-
F.B.I.
veterán
válasz
this is life #40834 üzenetére
Ezt sem tudom megnézni, mert nem megy fel hardware infó progi de a régebbieken Rokchip volt, 4.1 van rajta.
-
F.B.I.
veterán
válasz
this is life #40831 üzenetére
A probléma az, hogy nem az enyém a készülék, ezért nem merem nagyon babrálni+ tele van a család fényképeivel (mert ugye az a legfontosabb) és csak utána jöttek rá, hogy valami nem teljes.
Elmagyarázom neki, hogy talán ez lehet a megoldás de rootolni, hogyan tudom, ezt a noname készüléket?
-
kelzsoca
félisten
válasz
this is life #40809 üzenetére
Ráadásul a pofátlan lehuzás is megy...
Magyar nyelv:
- nem kérek (ingyenes)
- kérek (4500Ft)Szerencsétlen hozzá nem értő, aki innen rendeli meg, szinte biztos hogy beleugrik, és fizet egy olyan dolog miatt, amit alapból tartalmaz a szoftver.
Persze az ár látszólagos alacsonyan tartására is alkalmas az ilyen irányú megtévesztés.
Arról már nem is beszélve hogy vámolás esetén azt a költséget is a vevőre verik rá. -
mikersz1
senior tag
válasz
this is life #40798 üzenetére
Köszi az infót. Máskor már kérdeztem, akkor egy prestigio tabletet ajánlott tjb007 fórumtárs, akkor majd rá is beszélem a havert, hogy ne az overmaxot vegye.
-
christyna4
csendes tag
válasz
this is life #40684 üzenetére
ígérem utolsó kérdésem:
10.1 colos tablet-hez tudtok ajánlani billentyűzetes tokot?
tudni vmit arról, hogy ez mikor kerül nálunk forgalomba: [link]
-
fishman985
tag
válasz
Ezek közül melyiket ajánlod?
Jó lenne, ha megbízható lenne és nem merülne le túl gyorsan -
tjb007
nagyúr
válasz
Olvasásra TN panel ?
(#40686) fishman985
Ezek közül egyikben sincs nagy akku. 3-4, jó esetben 5 óránál többet egyik sem bír folyamatos használat mellett.
-
christyna4
csendes tag
válasz
this is life #40672 üzenetére
a Toshiba mellett döntöttem, remélem nem csalódok...
nagyon köszönöm a segítséget!!
-
christyna4
csendes tag
válasz
this is life #40667 üzenetére
igazából nem tudom, ez a Toshiba modell az Edigitálon 15 ezerrel több, mint a WayteQ. nekem ez lesz az első tabletem, nem hiszem, hogy zavarna a különbség... ha a teljesítménye jobb.
a retina kijelző tetszett a WayteQ-ben, de a saját fórumán azt írták, hogy 5 méter és 2 fal kiüti a Wi-Fi-jét... hát nem tudom, egy családi házban azért pár méter és fal van...akkor inkább nem kell retina
már komolyan kész vagyok, nem tudom mi lenne a jó döntés... ráadásul árban kb. 50-ről indultam és lassan elérem a Ipad árát is, ha abban lenne kártyolvasó és/ vagy usb, már egy percet sem gondolkodnék...
-
christyna4
csendes tag
válasz
this is life #40625 üzenetére
Köszönöm a választ!
Esetleg véleményed szerint a kettő közül melyik éri meg inkább?
WayteQ xTAB-100qcr vagy
Toshiba Excite AT10-A-104
tudom ez androidos fórum, de szerintetek a stabilabb, hatékony működés (támogatás, szerviz) miatt megérné a gyengébb(??) tudású IPad 2. Már azt is lehet 90 ezerért kapni, és nekem nem létszükséglet az Android, csupán a legjobbat szeretném a pénzemért... Köszi!
-
laszlohu
addikt
válasz
this is life #40625 üzenetére
Melyik CC - ben van Allwinner A31 ?
tudtommal a Rokee - ban pl. Allwinner A20 - as van.
-
altoalto
tag
válasz
this is life #40410 üzenetére
Koszi! Ugy latom igen nepszeru ez a keszulek amit ajanlottal.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
this is life #40323 üzenetére
WayteQ xTAB-80 ?
-
Magnat
veterán
válasz
this is life #40318 üzenetére
Általában tényleg nincs, de ha jól rémlik, pl vmelyik Ainol tabhoz létezett bt-s rom, így az kezelte a bt sticket.
-
Belako
tag
válasz
this is life #39861 üzenetére
Akkor tudnál olyan tablatet ajánlani ami csak wifi-s meg a korábban említett kritériumoknak megfelel.
És megnézem hogy jövök ki árban mifi-vel. -
Belako
tag
válasz
this is life #39850 üzenetére
Mindig van új a nap alatt.
Mobil wifi? Az Asus-nak találtam egy olyat hogy ami megy aksiról és autó töltőről is ez pont ideális lenne.
Az a helyzet hogy Olasz és Német stick-ek használnák vele.
Belerakom
az usb modemet és el is tudom érni, ez jött le.
Viszont ezeknek van valami telepítő amikor csatlakoztatom pl egy laposhoz és azután beütöm a jelszót miegymást és akkor úgy megy a net.
Ezt hogy oldom meg ha a mifi-be rakom a stick-et és tablettal vagy telóval akarok rá csatlakozni?
Kicsit még ismeretlen ez nekem azért is kérdezem. -
oncsi
őstag
válasz
this is life #39771 üzenetére
"Szerintem minden droid tudd docceni neha neha, ez a java wm alatt futtatott oprendszer vele jaroja,velwmenyem szerint 100%-osan gordulekeny droid eszkozt nem is fogsz talalni"
SG Note 10.1 a maga 4 magjával és 2GB RAM al is néha picit meg-meg döccen, Persze így is látványos, de simán lehetne jobb is.
-
szlovibuki
tag
válasz
this is life #39754 üzenetére
A wayteq-re irtam, hogy akadozik, a tesztben is irtak, hogy jott update, de azt is, hogy azzal sem 100℅os. Megnezem meg amit ajanlottal. Koszi a segitseget!
-
szlovibuki
tag
válasz
this is life #39751 üzenetére
Köszi a gyors reagálást! Elolvastam róla a mobilarenas tesztet és nem győzött meg. (ilyen kategóriában, ilyen hardverrel, ennyi pénzért ne akadazzon már, akár csak minimálisan is egy gép.) Tudnál valami mást ajánlani?
-
fujifilm1
senior tag
válasz
this is life #39703 üzenetére
Szia,
Nagyon köszönöm a linket! (veszem a centit és a leírásokat hogy ez nekem jo lesz e?
Azt meg köszi, hogy irtad hogy ez a 4 magos nem gyorsabb mint a 2 magos rk3066. A kétmagos tabletekben van 1.6 GHz es is ami alsó hangon lehet hogy elég...
Szóval ez a hozzászólás értékes volt nekem. Köszi.
R -
CHIPman
nagyúr
válasz
this is life #39695 üzenetére
Kicsit kevered a szezont a fazonnal, a MyAudio helyett írhattam volna bármi más gyártót is, aki iszonyat áron kínálja a 10" körüli egymagos tabját.
-
laszlohu
addikt
válasz
this is life #39652 üzenetére
Acerből olyan nem létezik, hogy a1-710,
olyan van, hogy b1-710,
illetve a1-810
-
kisapa
senior tag
válasz
this is life #39493 üzenetére
Az Acer nekem túl drága. A Prestigoból melyikre gondoltál mert amit találtam abban nincs 3G modem.
-
Luissimo
veterán
válasz
this is life #39488 üzenetére
erre már gondoltam, hogy az ujat nemszereti, a hüvej régi androidja, de szerin ted hol találok rá régebbi appot ?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
this is life #39381 üzenetére
Azt mindig hozzá kell tenni, hogy a Lenovo TN paneles.
(#39375) Bozek: Mi baj az Atommal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Konteó topic
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest