- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
christyna4
csendes tag
Hali!
A 2 éve vett magentás HUAWEI E173 mobilsticket (vele a mobilnetet) lehet Androidos (JB) táblagépen használni? Kell hozzá valamilyen külön progi vagy vmi, vagy csak bedugom és települ, mint a laptopon?
Ötletek, h hol tudnék utánajárni? Köszi -
christyna4
csendes tag
találós kérdés: a minap valahol képen láttam egy olyan tabletet, mely fehér volt és mintha 2 kamerája lett volna elől (vízszintesen középen és az egyik sarokban is). Valaki ismer ilyet?
-
christyna4
csendes tag
válasz
monti0222w #40792 üzenetére
ok, köszönöm
-
christyna4
csendes tag
filmek lejátszásához szükséges valami más lejátszó, mint a gyárilag telepített (Toshiba Media Player)?
én pl. VLC-re gondoltam (bár nem tudom tableten mennyire jó), vagy esetleg az MX Playerről hallottam jókat
-
christyna4
csendes tag
Ma megjött a Toshiba gépem. Vicces, mert mikor kibontottam iszonyat ideges voltam, hogy minden rendben legyen vele (tökéletesen működjön, ne legyen pixelhibás stb.)... de eddig úgy tűnik (kb. 8-9 óra egy huzamban nyomkodás után), hogy Szuper.
Bár nincs összehasonlítási alapom, mert ez az első táblagépem, de szerintem a kijelzője szép, Wi-Fi 15- 20 méterről is jó, sőt a szembe szomszéd jelét is még kielégítőnek gondolja, pedig az 50 méter is megvan (tégla házak). Nekem úgy tűnik, hogy nem szaggat, könnyen tölt a Chrome is. Kifejezetten élvezem, hogy a hátlap "barázdás", mert ezáltal szerintem biztosan lehet fogni. Videók, filmek, tv-k lejátszása meg sem kottyan neki.
Ha hozzáteszem, hogy 2 év nemzetközi gari van hozzá, akkor nekem abszolút megérte a +15 ezret. Per pillanat örülök, hogy nem a WayteQ mellett tettem le a voksom.Tudtok ajánlani Google Play-ből megbízható, jó vírusirtót? Köszi!
-
christyna4
csendes tag
válasz
this is life #40684 üzenetére
ígérem utolsó kérdésem:
10.1 colos tablet-hez tudtok ajánlani billentyűzetes tokot?
tudni vmit arról, hogy ez mikor kerül nálunk forgalomba: [link]
-
christyna4
csendes tag
válasz
this is life #40672 üzenetére
a Toshiba mellett döntöttem, remélem nem csalódok...
nagyon köszönöm a segítséget!!
-
christyna4
csendes tag
válasz
this is life #40667 üzenetére
igazából nem tudom, ez a Toshiba modell az Edigitálon 15 ezerrel több, mint a WayteQ. nekem ez lesz az első tabletem, nem hiszem, hogy zavarna a különbség... ha a teljesítménye jobb.
a retina kijelző tetszett a WayteQ-ben, de a saját fórumán azt írták, hogy 5 méter és 2 fal kiüti a Wi-Fi-jét... hát nem tudom, egy családi házban azért pár méter és fal van...akkor inkább nem kell retina
már komolyan kész vagyok, nem tudom mi lenne a jó döntés... ráadásul árban kb. 50-ről indultam és lassan elérem a Ipad árát is, ha abban lenne kártyolvasó és/ vagy usb, már egy percet sem gondolkodnék...
-
christyna4
csendes tag
válasz
this is life #40625 üzenetére
Köszönöm a választ!
Esetleg véleményed szerint a kettő közül melyik éri meg inkább?
WayteQ xTAB-100qcr vagy
Toshiba Excite AT10-A-104
tudom ez androidos fórum, de szerintetek a stabilabb, hatékony működés (támogatás, szerviz) miatt megérné a gyengébb(??) tudású IPad 2. Már azt is lehet 90 ezerért kapni, és nekem nem létszükséglet az Android, csupán a legjobbat szeretném a pénzemért... Köszi!
-
christyna4
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozom a sorba, tanácsot szeretnék. Tabletet akarok venni az elkövetkező 1-2 hétben, iszonyat sokat olvastam mindenfelé, azért írok ide, mert itt remélhetőleg már egy-egy készülék tulajdonosai tudnak véleményt mondani.
Amit szeretnék:
- 9.7 vagy 10.1 colos kijelző (mindenképpen)
- megbízható márka (vagy ennyiért a legkevésbé rossz?)
- max.70 ezer
- internetezésre, filmezésre, angy birds -tehát google play-ből leszedhető játékok)milyen márkát ajánlotok? igazából már mindegyikről olvastam jót és rosszat is. pl. h a Myaudiót kerüljem Wi-Fi és megbízhatósági gondok miatt, Navon nem rendelkezik jó szervízzel, Samsung-ra gyatra a frissítés, Concorde-ot sem szerették?
megtetszett pl. a WayteQ xTab 100-QCR modell. vélemények? igazából a kijelzője nagyon csábít, de pl. a Wi-Fi csatlakozásával nincsenek gondok? valakinek van a gyártótól gépe? tapasztalat?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged