- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7-ről van valakinek valamilyen tapasztalata ? Előre is köszi
-
Dyrtyho
őstag
válasz
tjb007 #61735 üzenetére
Köszi, ezt már néztem egy ideje, de valahogy nem fogott meg a készülék, én konkrétan 30ezer, max 35ért vennék valami értelmesebb, gyors, kamerás modellt, amit a már emlitett feladatokra és persze szórakozásra is használnék, köztük film/sorozat nézésre. Fentebb linkeltek egy HP Tablet PC 8 1401 tabletet ami elsőre rá nézésra nem rossz.
-
Dyrtyho
őstag
Tablet vásárlás előtt állok, és szeretnék tanácsot kérni, hogy melyik márkát és tipust érdemes választani. Az ár amennyit rá költenék, az olyan 30ezer forint, és amiket én úgy nézegettem, az az Asus, Lenovo, és Samsung tabletek. Leginkább internetre, word dokumentumok/pdf fájlok kezelésére, és játékra használnám. Előre is nagyon szépen köszönöm a segitséget
-
Dyrtyho
őstag
7' tablethez (Alcatel 7 HD) tudtok jó áron olyan tokot amit ki lehet hajtani és és esetleg ilyen kis fülek is tartják a tabletet ? Előre is köszi a segítségeteket
-
Dyrtyho
őstag
Ha nagyon szépen megkérlek titeket akkor tudnátok segíteni ? Előre is köszi a segítséget
-
Dyrtyho
őstag
-
Dyrtyho
őstag
Picit jobban megnéztem az Acer-t és az Alcatelt, és mindkettőnél csak előlapi kamera van, hátlapi nincs
Szóval most egy Lenovo IdeaPad A2107 és egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0 közt őrlődöm. Csak nem tudom, a Samsungnál meg állitólag külön kell venni átalakító kábeltAmi nekem egy tabletnél fontos lenne
- 1 vagy 2 magos proci
- 4 vagy 8 gb háttértár
- microsd bövithetőség
- előlapi & hátlapi kamera
- USB kábel csatlakoztathatóság
- 35.000 és 37.000 ftos árElőre is köszi a segítséget
-
Dyrtyho
őstag
Senki nem tud ebben segíteni ? Légyszi, várom a segítségeteket
-
Dyrtyho
őstag
Karácsonyra szerintetek milyen tabletet érdemes venni olyan 30-35ezer forintért ? Előre is köszi a segítséget
-
Dyrtyho
őstag
Na, úgy néz ki, hogy ez a táblagép vásárlás még várok egy kicsit amíg összegyűlik egy nagyobb összeg. Amúgy teszem azt, pl veszek majd egy WayteQ xTAB-70DCI tabletet, akkor ahhoz lehet venni külön ilyen tablet hangfal dokkolót ?
-
Dyrtyho
őstag
Wayteq Xtab 700 dc ?
-
Dyrtyho
őstag
válasz
this is life #40323 üzenetére
WayteQ xTAB-80 ?
-
Dyrtyho
őstag
Ez megér 16 ezret : Prestigio MultiPad 7.0 Prime+ PMP3470B ?
-
Dyrtyho
őstag
15-16ezerért érdemes tabletet venni ?
-
Dyrtyho
őstag
válasz
this is life #36453 üzenetére
Ilyen téren picit kényesebb vagytok, mint a telefonoknál, úgy hogy ezt mindenképpen újonnan akarom megvenni
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok
Nézegettem az interneten a tabletekket, és olyan 15-30ezer közötti ár kategóriában gondolkodom. A fő feltételek hogy legyen jó a képernyő felbontása, 1-2 jobb Androidos játék fusson rajta, és strapabíró legyen, meg persze a márka is fontos, hogy azért ne 1-2hónapon belül menjen tönkre. Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest