Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
christyna4
csendes tag
válasz
this is life #40667 üzenetére
igazából nem tudom, ez a Toshiba modell az Edigitálon 15 ezerrel több, mint a WayteQ. nekem ez lesz az első tabletem, nem hiszem, hogy zavarna a különbség... ha a teljesítménye jobb.
a retina kijelző tetszett a WayteQ-ben, de a saját fórumán azt írták, hogy 5 méter és 2 fal kiüti a Wi-Fi-jét... hát nem tudom, egy családi házban azért pár méter és fal van...akkor inkább nem kell retina
már komolyan kész vagyok, nem tudom mi lenne a jó döntés... ráadásul árban kb. 50-ről indultam és lassan elérem a Ipad árát is, ha abban lenne kártyolvasó és/ vagy usb, már egy percet sem gondolkodnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest