- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EarFun Clip – cimpazaj
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Somatom #84477 üzenetére
Köszi a tippet. Tegnap megvettem az S6-ot és eddig nagyon jónak tűnik. Bár nem a legújabb széria, mégis a sebessége nagyon kellemes, a kijelzője nagyon szép. Szerintem megfelelő lesz az igényeimnek. Ugyan nem LTE verziós lett, de telefon a legtöbbször amúgy is nálam van, majd azt hotspot módba rakva használom a mobilnetet. Ez esetek 90%-ában amúgy is wifi használat lesz.
Bekapcsolás után végigjátszottam a frissítéseket, android 9 -> 10 váltást is, a legvégén, pedig csináltam egy factory reset-et. Így már a frissített 10-et kezdtem csak "belakni".
Figyelve a ram használatot a rengeteg megnyitva hagyott appom mellet, jó ötlet volt a 8GB/256GB verzió. Legalább nem kell a régi appokat sem kilőnie a rendszernek.
Szóval, úgy gondolom jó döntést hoztam a vásárláskor.
(Mondjuk valami francia import lehet, mert francia nyelvű a doboz és xef a software is rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest