Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- 
			  Mobilarena ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

adalbert1 veterán válasz  cidalain

üzenetére cidalain

üzenetéreSzétnéztem kicsit tablet fronton, mert szeretnék egy újat vásárolni, és ezek a mostani specifikációk nekem sem igazán tetszenek - lassan 6 éve vettem egy LG G-pad 8.3-at 80-85k-ért, és abban is volt már 2G ram és full HD kijelző - ehhez képest ha a Samsung kínálatát nézem, kb. ugyanezt kapom most is (oké, a processzor gyorsabb és az android verzió újabb). Illetve azt látom, hogy rengeteg, csak apró dolgokban eltérő tablet van a piacon, így szeretném a segítségeteket kérni a vásárlásban: Amire használnám: 
 -pdf-ek olvasása
 -sorozat és film nézés: netflix, hbo go, youtube
 -böngészés (pl. ph)A keretem olyan 120k körül lenne, de az sem gond, hogy ha olcsóbban kijön. Méretben vacillálok a 8 és 10 között, a 10 már kicsit nagynak tűnik számomra, főleg, hogy ott van 1-2 nehezebb gép is. Ami tetszene első blikkre, az a Samsung Galaxy Tab S2 VE T719 - még nem túl kicsi, de kezelhető méret, amoled kijelző, jó ár (most 77k-ért láttam újat az emagon) - amiért viszont kicsit tartok tőle, az az, hogy ha jól tudom, csak android 7-et kapott hivatalosan, így abból kiindulva, hogy a poszt elején említett g-pad-ot is használom már lassan 6 éve, nem szeretnék egy olyanba belefutni, hogy egyszer csak valamelyik alkalmazás már nem frissül/nem indul el (illetve tartozékokat mennyire lehet hozzá kapni vajon)? Ami specifikációk alapján tetszene, az a Galaxy S5e, viszont mivel ez kb. 2-szer annyiba kerül, mint az S2 V8, így nem igazán látom azt a plusz értéket benne, ami megérné a dupla árat. Még egy kicsit nézegettem az általad említett verziókat is, a T590 annyira nem tűnik rossznak, viszont a fél kiló feletti súly kicsit elriasztó... Nézegettem még a 2018-as ipad-et (igaz az másik topic témája, de sajnos nincs milyen tabletet vegyek topic, hanem csak külön-külön az android és ipad tableteknek), árban az is beleférne, viszont kicsit nagynak találom a méreteit, nem tudom, hogy hosszú távon mennyire tudnék vele megbarátkozni, a minit pedig elég drágának találom (igaz specifikációkban sokkal jobb, és ott úgy tippelném, hogy egy 5-6 évig kiszolgálna, és támogatás is lenne valószínűleg os oldalról). 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX