- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi Mi Mix 3 - kicsúszó szerelés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne egy tabletre, amelyen főleg olvasnék szakmai könyveket (nagyrészben pdf), internetezésre, utazás során filmnézésre használnám. De főleg az olvasás a fontos (sajnos 4 db könyv árából már kijön egy 50000Ft-os tablet).
Most jelenleg van nálam ideiglenesen egy Samsung S2 Tab (T819), ez eléggé meggyőző idáig, de főleg szeretném kideríteni, hogy hosszútávon bírja-e a szemem a nem e-ink kijelzőt.
Az előző tabletem egy LG G -Pad V480 volt, ami 8"-os és rájöttem, hogy olvasáshoz minimum ~10" kell, mert ez nagyon apró, megerőlteti a szemem.
Az S2 Tab kiesett, mert elég húzós az ára, a max keret 50k körül lenne. Most még nem utazom sokat, ezért inkább esti olvasásokhoz kellene a tablet, meg egy évben 1x-2x hosszabb utakhoz, hogy ne kelljen könyvet cipelni.
Huawei MediaTab T5 vagy T3-asokat néztem jelenleg, ami beleférhet a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest