Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Vegulis visszavittem, keves penzt igy buktam rajta, mert nem a szaz szazalekot fizettek vissza, csak 85-t a kicsomagolas/hasznalat miatt. Igazabol nem baj, tanulopenznek fogom fel. Amugy hardverileg/szoftverileg jonak tunt, indavideo siman ment rajta, 16 gb hely, mini + full usb, tegra2 stb. Viszont a kijelzo miatt nem tudtam volna hosszu tavon elvezni. Egyebkent a design is hatarozottan tetszett, pedig attol is tartottam.
A tortenet tanulsaga, hogy legalabb ips paneles cuccra van szuksegem. Es akkor mostmar inkabb varok egy picit, mert jonni fog par ujdonsag. Az is biztos, hogy a 10" wide nekem tokeletes meret. Talan nagyobbat el tudnek kepzelni, de kisebbet semmikepp.
Sokat toszogattam mindenfele Tableteket Bestbuyban, de az a tanulsag, hogy jelenleg csak az Ipad nyujt teljesen smooth felhasznaloi elmenyt, az osszes tobbi kepes lagolni.
No, meglassuk milyenek lesznek a Kal-Elek.

Hatarozottan szuksegem van tabletre, csak meg nem nottek fel az elvarasaimhoz. Igazabol teljesen smooth android tabletet szeretnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux haladóknak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Indul a ChatGPT Health
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX