-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Viszont meseljetek egy picit a videozasrol. Van rendes feliratot is lejatszo android app, divx, xvid, meg mindenfele csoda tamogatassal? Altalaban hogyan lehet ezekre az eszkozokre felvarazsolni a filmet? Wifin fogod, feltolod, s kesz? Vagy pl. Iconiara pendrive-rol lehet masolni?
Szetneztem amugy Best buyban. Nekem a Flyer felig tetszett. Egyfelol jol nez ki, hasznalhato, masfelelol viszont nagyon akadt, s raadaskent az index.hu cimet beirni csak 3. alkalomra sikerult. BB nem is erdekelt, volt ugyan, de nem sikerult eletre lehellni, nem is probalkoztam soka. Acer Iconia 7-es tetszett nagyon, de draga. Acer Iconia 10 ha sikerul 300-ert megvenni a refurbishedet, akkor tenlyleg az lesz a nyero. Erzetre egyertelmuen az iPad volt egyebkent a legjobb, de azert +200 dollar az +200 dollar. Na meg meglatjuk.Az nem tetszett, hogy egyiknek sem voltam tokeletes a megjelenitesevel. Akadasok, utanhuzas szinte mindegyik tableten tapasztalhato volt. Beleertve az iPad-et is. Bar en hipererzekeny vagyok az ilyesmire.
Vagy ebben a dologban kozrejatszhat valami? Pl. lehet toltore dugva nem ugyanolyan sebesseggel mennek a cuccok, mintha nincs radugva?
Egyelore az Iconia a nyero.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest