- iPhone topik
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itt dől(het) el, hogy mi lesz otthon kapható - Hong Kong Electronic Trade Fair
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kateb
tag
Mielőtt tabletet vettem volna, mindig izgatott a dolog, hogy vajon a wifis vételi képességei egy tabletnek mennyire jók avagy rosszak. Általában el vagyok havazva, szabadidő nem sok van, de ma szakítottam egy órát arra, hogy végigjárjam a házunkat úgy, hogy egymás mellé tettem a tabletet és egy laptopot.
A tablet egy Asus Memo Pad 581 cl volt, wifi analyzer program futott rajta, míg a laptop egy Dell Latitude 6410-es volt, amin Acrylic wifi home szoftver dolgozott.
A tapasztalat az volt, hogy a laptopnak jobbak a wifis képességei, gyakorlatilag 5-8 dBm-el mindig erősebb volt a jel azon, mint a tableten. Ezt a különbséget közvetlenül a router mellett is produkálták. Ha egy szinttel lejjebb mentem a házban, akkor már inkább 8-10 dBm volt a különbség. Kint a kertben, 30 méterre a routertől (plusz fal) a tablet már szinte használhatatlan netezésre, annyira gyenge a jel és lassú, a laptop azért még elvan valahogy.
Szóval elkezdtem most azon variálni, hogy valahogy a kertbe is kivigyek valami erősebb jelet, hogy nyáron az árnyékban ücsörögve se kelljen nethiányban szenvedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest