Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a google billentyűzet továbbra sem hajlandó a magyar szótárt használni. Pedig telepítve van. Próbaként feltettem az angolt is, de azt se használja, kizárólag a névjegyzékből szed ki neveket néha. Az appok a tablet/telefon belső memóriájára vannak telepítve, így nem gondolom, hogy esetleg az sd-re nem képes írni.
A másik ami nagyon nem működik: Dolphin böngésző nem menti le a jelszavakat, ha használom a visszaállítás funkcióját. (könyvjelzőket) Amíg nem állítottam vissza, addig a logout fórum adataimat például rendben megjegyezte. Azóta meg mindig megkérdezni, hogy akarom-e menteni a jelszót? De hibába nyomok igent, nem menti el.
Erre van valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest