-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm! Akkor kivárom a januárt, legalább az eu raktárakat csak feltöltik előbb-utóbb. Alin van még teclast p20hd talán. Nem egyszerű most kütyüt venni.
-
Még egy kérdés: sima Teclast P80 jó lehet erre: böngészés, messenger, youtube? Ez még mindig csak 23e forint BG-n.
-
Teclast p20 összeköthető tv-vel? Usb-c-hdmi-vel esetleg? Van másik olyan tab, amin van hdmi, mint régen a Chuwin? Az egy hasznos funkció volt, mert akkor medialejátszónak is jó.
Teclast p20-nak van valami értelmes alternatívája? -
Üdv! A tablet árak januárra le fognak menni kb októberi szintre szerintetek? 8-10 colos alap tabletet keresek. Böngészés, YouTube, Messenger kéne hogy normálisan fusson rajta. Eu raktárból. Teclastot néztem, de most 10-50$ plusz van rajtuk karácsony alkalmából? Mondjuk ugyanez van a telefonokkal is.
40e forint lett volna a max amit erre szánok. Éppen lenne ennyiért is, de 2Gb ram... inkább nem. -
Nekem a google billentyűzet továbbra sem hajlandó a magyar szótárt használni. Pedig telepítve van. Próbaként feltettem az angolt is, de azt se használja, kizárólag a névjegyzékből szed ki neveket néha. Az appok a tablet/telefon belső memóriájára vannak telepítve, így nem gondolom, hogy esetleg az sd-re nem képes írni.
A másik ami nagyon nem működik: Dolphin böngésző nem menti le a jelszavakat, ha használom a visszaállítás funkcióját. (könyvjelzőket) Amíg nem állítottam vissza, addig a logout fórum adataimat például rendben megjegyezte. Azóta meg mindig megkérdezni, hogy akarom-e menteni a jelszót? De hibába nyomok igent, nem menti el.
Erre van valakinek valami ötlete? -
válasz
tjb007 #64092 üzenetére
Előző romban nem volt a listán magyar. Most tettem fel egy másik romot,ebben ajánlja. Megnyomtam, hogy telepítés, kiírja hogy telepítve. De gépelés közben csak a telefonkönyben szereplő neveket ajánlja fel. Ha újra rámegyek a nyelvekre,akkor nincs telepítve, ugyanúgy kiteszi mellé a telepítés gombot. Gyakorlatilag hiába nyomom meg, csak úgy csinál,mintha telepítené de semmi nem történik.
-
A google billentyűzethez van magyar szótár? Valaki azt írja van,de a beállításaiban nálam nincs.
-
Ha androidos eszközre csatlakoztatok egy usb-s ntfs merevlemezt, azt meg tudom osztani helyi hálózatban? Régebben volt rá Samba, de most nem találom. Illetve kérdés, hogy egyáltalán boldogulnak-e ntfs fájlrendszerrel ezek az androidos mini pc-k?
Másik kérdésem, hogy van olyan torrent kliens androidra, amit helyi hálózatról elérek? (mint a transmissionban - új torrent hozzáadása, sávszélesség ideiglenes korlátozása)
A legfontosabb: ez az androidos mini pc/tablet a szekrény tetején lenne, tehát helyi hálózatból kéne menedzselni.Ezt mivel lehetne? Illetve mennyire bírja a droid a 0-24 üzemet huzamosabb ideig? Plusz ugye a háttérfolyamatokat elvileg lekapcsolja, így azt is biztosítani kéne, hogy a fájlmegosztás/torrent az mindig fusson. -
Feltettem a chuwira a remix os -t. Nem megy a google játékok, se az accountot nem tölti be, se a jatekaim. Ha játékot inditok akkor a játék azt írja, telepitsem a google játékokat. Tehát nem látja, hiába van telepítve.
Van valami ötleteket? Amúgy a remix os jobb, mint az eredeti, pedig mindkettő 4.4.4. -
-
-
válasz
Victoryus #63129 üzenetére
Találtam egy megfelelő update binaryt, a teclast 98air 3g-hez volt. Ezzel végig is ment a cwm-es zip telepítés. Már majdnem happy and, amikor 5 másodperccel az android elindulása után megint bootloop.
Lehet mégse megfelelő? Én ezt nem értem. A framework-res.apk zippelve, szignózva, és mégse. Egyetlen egy xml fájlt változtattam meg benne.
-
válasz
csendes #63123 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Egy gondom van, nem találok update zippet, amiből ki lehetne szedni. Egyedül a Super su van ehhez a tabhoz, de ott maga az update-binary a script is, kicsit el is cseszte a dolgokat az onnan átmásolt fájl... Amit kellett az updater-script szerint kellett volna csinálnia azt totál figyelmen kívül hagyta.
Ha valaki tud x86-os tabletre update zippet linkeljen egyet! köszönöm! -
Telepítenék CWM-ből zip fájlt, de ezt írja:
installation aborted, status 255.
Erre tud valaki megoldást? Elvileg az a baja, hogy x86-os a proci a tabletben. Még mindig a framework-res fájllal küzdök egyébként...
De legalább van előrelépés, a CWM-et sikerült feltenni a Chuwi vi10-re. Működik is, saját mentését vissza tudja tenni.
Arról tudtok valamit, hogy elvileg sok mindent csak Win7 64 bites géppel lehet a Chuwikon megcsinálni? Pl az android gyári visszaállítását? Miért? Én 64 bites windows 10-zel szoktam "piszkálni", lehet ezért nem megy pár dolog? -
A tabon található android visszaállító partícióról hogyan lehet a droidot visszaállítani, ha tönkre vágta valaki a droidot? Van rajta gyárilag valami alap cwm szerűség, de ha rámegyek a recovery menüpontra semmit nem csinál... Zipből sem tud telepíteni, gyakorlatilag semmire nem jó.
Nem nekem kéne, hanem fórumtársaknak.... A chuwi vi10 pro romja nincs fent sehol! Ha jól tudom a 32GB-os változaté meg nem megy fel a pro-ra.
Nekem cwm mentésem van az enyémről. Ha azt odaadom másnak, akkor az tartalmazza az én tabom mac/bluetooth címét meg hasonlókat? Vagy nyugodtan megoszthatom egy factory reset után? -
Valakinek sikerült már Xposed keretrendszert feltenni Chuwi tabletre? Vagy akár pipo/teclast intel atomos gépre?
-
-
A framework flasher azért nem ment, mert nem a legújabb java volt fent, és kevés volt neki a 64MB kiosztott ram. Végre megcsinálta a zippet. De nincs happy end. A CWM azt írja, hogy installation aborted, status 255.
-
válasz
tjb007 #62944 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
[link]Találtam az xda-n egy ilyet: framework flasher
Ezzel odáig jutok el, hogy kitömöríti az apk-t, szerkesztem notepad++-ban az xml-t, visszacsomagolja. Ezután jönne az aláírás, de ott hibát dob. -
válasz
Victoryus #62942 üzenetére
ADB-vel visszatettem, ugyanúgy bootloop. Csak a cwm-es visszaállítás segít rajta. Kár, jó lenne kijavítani a helyes értékre. Így is elvan, de jobb lenne ha a maradék kb másfél órát is ki lehetne használni androiddal is.
Esetleg, ha van még valakinek valami ötlete... Vagy másik programmal kéne csinálni, nem az apk studio-val? Egyáltalán miért hasal el? Eltérő az apk aláírása?
Cappa nem reagált sajnos semmit. Nekem meg nincs elég tudásom hozzá. -
-
-
Hát, mit ne mondjak, leizzadtam...
Szerencsére elindult laptoppal az ideiglenes cwm, és sikeresen visszaállítottam a romot. Most nézem, hogy vi10 pro verzióhoz nincs is fent sehol az android... Bár gondolom ugyanaz, mint a 32gb-os változat, az fent van pár helyen. Szóval gyorsan lementem még pár helyre az enyémet... biztos ami biztos
Akkor kérdés, hogy lehetne összeomlás nélkül korrigálni az aksi max kapacitás értékét?
A tabletre kéne 7zip, és ott beletenni az xml fájlt? Nem teljesen világos amit írtál. -
válasz
tjb007 #62930 üzenetére
Köszönöm a segítséged, egyelőre elakadtam.
Ott tartok, hogy kibontottam a framework-res.apk-át, átírtam az xml-ben az értéket 7980-ra, és újra létrehoztam az apk fájlt. Ezt megpróbáltam telepíteni, de azt írja ütköző aláírás, és van már ilyen fájl.
Utána Es explorerben root joggal megpróbáltam lecserélni, erre azonnal kikapcsolt a tab, és bootloopba kezdett.
Kikapcsoltam, de nem indul el az android egyáltalán. -
válasz
tjb007 #62918 üzenetére
Nem értek egyet, biztos, hogy lehet szerkeszteni a max aksi kapacitást.
android / platform / frameworks / base / master / . / core / res / res / xml / power_profile.xml
Ez az a fájl, ami a romban van, ebben van megadva a pontos érték. De a működő romban már nincs benne, legalábbis nem ebben a formában. Tehát, ha sikerülne csinálni egy update.zip-et, akkor feltételezem sikerülne javítani a hibát. Sajnos ezt a részét még nem tudom hogy kell, de igyekszem utánajárni. Sajnos cappa mester még nem reagált, de majd ha lesz ideje remélem fog. -
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy a Chuwi vi10 android 5-ös rom kamu,vagy igazi?
Az Intel Z3736F procival szerelt tabletek közül van olyan, amire van Lollipop? (Pipo w3f, Chuwi vi8, vi10, Teclast... stb. )
Másik kérdésem: A Chuwi vi10 androidja 5000mah-nek látja a 8000-es aksit. Hol lehetne ezt beállítani? Battery reset semmit nem ér, ugyanúgy ennyinek látja.
Amikor kikapcsol az android alatt, mert azt írja üres, utána a win10-et indítva még bő másfél órát simán megy. Tehát az aksi tényleg 8000 körül lehet, a Windows jól is kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest