- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Van egy tablet, mely bekapcsolásnál csak az android feliratig jut el, ott "megáll". A szervíz menüben (vagy hívjuk akárhogy) a factory reset se segített. Arra gondoltam, hogy a firmware újrarakás a szervíz menüből talán segít rajta, hiszen több telóval is ugyanez volt a helyzet, és Odinnal visszahoztam őket az élők közé.
Szóval szétszedtem, és meg is találtam milyen firmware-t kéne megpróbálni. Egyébként a tablet szinte ugyanígy néz ki: KF026-MAINBOARD-V3.0.0. Szóval meg van az img fájl, és innen hogy tudok tovább haladni (gondolom itt az Odin nem játszik) ? SD-ről hogyan tudom rárakni? Sajnos ha csak simán rámásolom az img-t az SD-re, és a szerviz menüből kiválasztom a "apply update from external storage" ott látja az SD-t, meg rajta a mappákat, de az img fájlt nem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest