- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
50k alatt otthoni nyomkorászós tabletet tudtok ajánlani?
Egyetlen kritérium van: gyors legyen. Mármint úgyértve, hogy a GUI ne szaggasson meg ilyenek. Legyen rajta Google playstore (tehát Huawei kilőve).
Tényleg alap dolgokat tudjon. Facebook, email, doksik (pdf, word, excel), google maps, ilyenek. De ezeket biztosan tudja, megbízhatóan működjön.
Előre is köszönöm!
Szerk.: esetleg ha 50k kevés, akkor a hozzá legközelebbi. -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Van egy tablet, mely bekapcsolásnál csak az android feliratig jut el, ott "megáll". A szervíz menüben (vagy hívjuk akárhogy) a factory reset se segített. Arra gondoltam, hogy a firmware újrarakás a szervíz menüből talán segít rajta, hiszen több telóval is ugyanez volt a helyzet, és Odinnal visszahoztam őket az élők közé.
Szóval szétszedtem, és meg is találtam milyen firmware-t kéne megpróbálni. Egyébként a tablet szinte ugyanígy néz ki: KF026-MAINBOARD-V3.0.0. Szóval meg van az img fájl, és innen hogy tudok tovább haladni (gondolom itt az Odin nem játszik) ? SD-ről hogyan tudom rárakni? Sajnos ha csak simán rámásolom az img-t az SD-re, és a szerviz menüből kiválasztom a "apply update from external storage" ott látja az SD-t, meg rajta a mappákat, de az img fájlt nem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest