Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
A hétvégén a kezembe került egy kölcsön cucc, egy 7"-os Lenovo A3300 (A7-30). Nem tudtam belakni, mintha sajátként használnám, szóval nem tudom megmondani, milyen lenne a mindennapokban, de elég gördülékenynek tűnt.
Azért lefuttattam egy Antutu tesztet és nagyon meglepődtem, 18000 pont feletti eredmény jött ki. Nem vártam volna ennyit egy MTK8382 alapú géptől 1 GB RAM-mal.Mivel egy ideje keresem a jelenlegi tabletem utódját, ezért is voltam kíváncsi, mit tud egy olcsó gép (3G-s változat kb. 35e, szóval nem drága). Azt feltételeztem, hogy az én 2 éves Samsung Galaxy Tab2-m nem nagyon lesz lemaradva egy mai olcsó géptől, hát tévedtem. Azonos képernyőméret, felbontás és RAM mellett a Lenovo agyonverte a sajátomat (11800 volt a Samun az Antutu.) És érzésre is gyorsabb volt a Lenovo. Azért furcsa, hogy ennyire elszaladt az idő a Tab2 mellett.
De igazából ami elgondolkodtatott, hogy ha csak simán le akarnám cserélni egy új készülékre a mostanit hasonló paraméterek mellett, akkor egész olcsón meg lehetne oldani. (Persze nem pont ilyet vennék, de gondolom a vetélytársai is kb. itt vannak.)
Ugyanakkor ha előre akarok lépni, tehát 7" és 3G helyett 8"-t és 4G-t akarok, az legalább 2x annyiba kerül.És amiért ezt az egészet elkezdtem írni: az egyik kiszemeltem, az LG G-Pad 8.0 az itteni teszt szerint szintén 18000 körül teljesített Antutuban.
Létezik, hogy egy 2x annyiba kerülő készülék ugyanolyan teljesítményt nyújt? A dupla ár a képernyőméret és a 4G ára? Vagy ennyire azért nincs összefüggésben a szintetikus teszt a mindennapi használhatósággal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vicces képek
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen TV-t vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX