- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Jónak jó, próbálni viszont nem próbáltam. A rögzítés miatt ajánlottam ezt, mert ennél nincs az, hogy kilóg.
(#59224) csudri
Nem voltam benne biztos, de ezek szerint jól emlékeztem. Ha nem ragaszkodsz a 2GB RAM-hoz, akkor szóba jöhet még a WayteQ xTAB-8X is. Az Alcor O819M-ről itt olvashatsz amúgy felhasználói tapasztalatokat, véleményeket.
A nagy világmárkák modelljei is elpusztulhatnak két hónap alatt (sőt, két nap alatt is), ez benne van a pakliban.
Jobbat, minőségibbet 60 ezer forintért csak 3G nélkül kapnál, a 3G-shez/LTE-shez el kéne menned 100 ezer forint környékére.(#59229) cidalain
Annyiért csak bolti garanciát kap.
-
montezuma
tag
Sziasztok, segítsetek tabletet választani:
IPS, legalább 1920as kijelző, legalább 8"os, esetleg nagyobb, ha nem aránytalanul drága
Használt is lehet, ha karcmentes, külföld játszik, nem sürgős a vétel
Nem játszom, nem telefonálok rajta, nem fényképezek vele, csak Wifivel fogom használni
Ágyban netezés, esetleg olvasás, zenehallgatás, rádiózás, (ha nincs FM, interneten). Azért kérek nagy felbontást, hogy akkor talán jobb lesz rajta netezni, olvasni.
Kicsit barkácsolhatok a romokkal, frissítésekkel, de alapjában véve működjön
Jól nézzen ki, alapjában legyen fekete-sötétszürke, ha lehet, viszonylag keskeny kávával,
tiszta fehér vagy csajos színek kizárva
Gondolom, 50 körül megállOnda v975m elvetettem, mert fehér, és nekem nem meggyőző a SW stabilitás.
Esetleg belevágnék az FNF iFiveba (MTK6592), tetszik, megvehető szerintetek?Nem világos, honnan tudom meg, hogy a Panda spanyol raktára megnyílt. Van egy spanyol link, de az csak azt mondja, hogy a spanyol ügyfelek reklamálhatnak a spanyol ügyfélszolgálaton.
Esetleg ki tudhat még ezt vagy mást Európából szállítani és megbízható?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest