- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
97bandy
tag
Valakinek van itt Navon Platinum 7 (Yifang M752) tabeltje, illetve romja ahhoz??
-
97bandy
tag
Sziasztok!
Van egy Navon Platinum 7 tabletem, amiben sajnos sikerült a build.prop-ban elírni egy sort, azóta nem tudom bekapcsolni, mert a bootképernyőnél megáll. Sajnos az USB debugolás ki volt kapcsolva, így nem megy rajta az ADB hálózat. Recovery mode és upgrading mode megy, M3 chip néven látszódik a gép.
A gépben AMLogic 8726-os SOC van.
Ha valaki tudna küldeni egy hozzá való ROM-ot, már lehet, hogy az is nagy segítség lenne. -
97bandy
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a ConCorde KRONOS IPS tabletben van-e FM rádió és internetmegosztás Wi-Fi-n kereszütül.
-
97bandy
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Van egy Navon Platinum 7 tabletem, tegnap sikerült rootolni működött minden rendesen, állítgattam a build.prop-ban is egy pár dolgot, többek közt a betűméretet is. Amikor a gyári 1,15-ös méretet akartam megadni, akkor valószínűleg pont helyett vesszővel választottam el a tizedest, így azóta bootloop-ot csinál a gép.
Van egy mentett build.prop-om, ha ez érdekes. A recovery menü működik, és az upgrade mód is, de az ADB hálózat sajnos nem (legalábbis nekem eddig nem sikerült olyan módba tenni). Ha recovery módban van a tábla, akkor egy Linux File-stor gadget usb device nevű hardver látszik eszközkezelőben
Valakinek van esetleg ilyen gépe/tapasztalata?
Legjobb lenne, ha nem kéne komplett ROM csere, hanem valahogy meg lehetne buherálni kívülről a build-prop-ot. Ha nincs erre mód akkor kérhetnék tanácsot, hogy milyen romot keressek?
Ezt találtam, ami nagyon hasonló gépekre megy:
Amlogic 8726M-es változat, ha jól tudom létezik még rockchipes is.
http://kibmcz.ca/pages/projects/android/roms/archived/kustom-ginger-for-nextbook-premium-7.php Ez vajon nem lenne jó nekem?Tudom, hogy egy szar, de azért szeretném, ha működne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged