- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok, tudom ez nem épp az a topic ahova írnom kéne de kellene egy gyorshelp részemről. Adott egy Myaudio 916DCC tablet ami RK3066 chippel szerelt és szerettem volna romot frissíteni rajta, de még mielött megtettem volna, a tabletet kikapcsoltam és kivettem a memóriakártyát, mert leírás alapján írták lehet a frissítés adatokat töröl le róla.
Azóta a tablet olyan mintha tégla lett volna, bekapcsolásra nem reagál, se logo , se bekapcsolás nem működik.
Ha géppel csatlakoztatom akkor felismeri a tabletet (Rockchip drivert fel tudom tenni) de eredeti firmware-t nem tudom telepíteni mert azt írtja minden program (RkbatchAndroid, RKAndroidTool) hogy ,,device not found...Valami ötletetek van mit lehet vele kezdeni?
Jó lenne, ha lehetne vele valamit kezdeni, mert most nem igazán akarok egy új tabletet venni.
Bármilyen nemű recovery-t próbáltam már nyomkodni a gombok kombinációjával de semmire nem reagál.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest